Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Batkoto » 19 яну 2012 22:00

може ли аз да обясня :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 яну 2012 22:02

Разбира се , всеки има право на мнение и като заговорихме за защитата , аз съм на мнение , че Иво Иванов е доста по добър от Милиев , но му смачкахме самочувствието на момчето . Верно е , че е тромав , но с малко работа можеше да се получи . Дани Младенов е със страхотно пласиране , но и на него му е*аха майката за съжаление . Докато беше ясен , все играехме "нещо си " , но след като пловдивското недоразумение взе нещата в свои ръце -РЕГРЕС. Още тогава казах , че щетите оставени от инженера ще са необратими . Сега Костов губи време да им обяснява тактика от А и Б , защото те горките досега са били само навиквани от тъчлинията .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 19 яну 2012 22:07

Ей розовките, нямате ли си форум да коментирате новите си "звезди" ? :cry: :) :)
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 яну 2012 22:09

b0b000 написа:Ей розовките, нямате ли си форум да коментирате новите си "звезди" ? :cry: :) :)

Да така е а ние коментираме само изхвърлянията на някой наши ръководители и накрая пак нас ще ни попукат от подигравки ;) ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 яну 2012 22:11

milen.hristov написа:
Batkoto написа:може ли аз да обясня :lol:

може, може. Пък ще видим дали ще остане мнението ;)

Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?Лъжа ли е, че вие само се перчите, като японски петлета, а ЦСКА купуват?
Какъв ще е ефектът от тези покупки ще се види тепърва, но са факт,а в Левски, какво е факт до момента?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 19 яну 2012 22:14

Ами аз предпочитам да гледам юноши в първия състав отколкото някакви си псевдо-звИзди ... не знам за вас.
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 яну 2012 22:15

Да така е кашчей и на това най-много ме е яд :(

Потребителски аватар
John Terry
Контакти:

Мнениеот John Terry » 19 яну 2012 22:15

Нашите ръководители и Тонев и Гонзо не ги бива за нищо освен за изхвърляне.Като нямате пари трайте си,кажете че селекция няма да се прави щото няма пари и по-добре да не се купува никой отколкото свободни агенти,които да се чудим как да изгоним и толкоз.На мен ми писна от лъжи-тва не беше 4-ти януари,не беше тоя петък,не беше до началото на еди кой си лагер,само глупости!Аман,писна ми да ме лъжат!
:twisted:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 19 яну 2012 22:16

Левски ни приема,ни предава .. руската банка е задръстила сметките с рубли и не могат да се отпушат :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 яну 2012 22:16

b0b000 написа:Ами аз предпочитам да гледам юноши в първия състав отколкото някакви си псевдо-звИзди ... не знам за вас.

Пич и аз искам ама с тези деца титли не се гонят само обиграване :(

Върни се в “Левски”