Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
може ли аз да обясня 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Разбира се , всеки има право на мнение и като заговорихме за защитата , аз съм на мнение , че Иво Иванов е доста по добър от Милиев , но му смачкахме самочувствието на момчето . Верно е , че е тромав , но с малко работа можеше да се получи . Дани Младенов е със страхотно пласиране , но и на него му е*аха майката за съжаление . Докато беше ясен , все играехме "нещо си " , но след като пловдивското недоразумение взе нещата в свои ръце -РЕГРЕС. Още тогава казах , че щетите оставени от инженера ще са необратими . Сега Костов губи време да им обяснява тактика от А и Б , защото те горките досега са били само навиквани от тъчлинията .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Ей розовките, нямате ли си форум да коментирате новите си "звезди" ?

"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов
b0b000 написа:Ей розовките, нямате ли си форум да коментирате новите си "звезди" ?![]()
![]()
Да така е а ние коментираме само изхвърлянията на някой наши ръководители и накрая пак нас ще ни попукат от подигравки

milen.hristov написа:Batkoto написа:може ли аз да обясня
може, може. Пък ще видим дали ще остане мнението
Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?Лъжа ли е, че вие само се перчите, като японски петлета, а ЦСКА купуват?
Какъв ще е ефектът от тези покупки ще се види тепърва, но са факт,а в Левски, какво е факт до момента?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Ами аз предпочитам да гледам юноши в първия състав отколкото някакви си псевдо-звИзди ... не знам за вас.
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов
Да така е кашчей и на това най-много ме е яд 

- John Terry
- Контакти:
Нашите ръководители и Тонев и Гонзо не ги бива за нищо освен за изхвърляне.Като нямате пари трайте си,кажете че селекция няма да се прави щото няма пари и по-добре да не се купува никой отколкото свободни агенти,които да се чудим как да изгоним и толкоз.На мен ми писна от лъжи-тва не беше 4-ти януари,не беше тоя петък,не беше до началото на еди кой си лагер,само глупости!Аман,писна ми да ме лъжат!

Левски ни приема,ни предава .. руската банка е задръстила сметките с рубли и не могат да се отпушат 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
b0b000 написа:Ами аз предпочитам да гледам юноши в първия състав отколкото някакви си псевдо-звИзди ... не знам за вас.
Пич и аз искам ама с тези деца титли не се гонят само обиграване