OldTrafford написа:Пич,ти си всичко друго ама не и фен на МЮ
Както казах вече, нямам никакво намерение да се доказвам на някой от вас, камо ли пък да споря по въпроса. Дали съм или не съм, въпрос на субективна преценка. А мнението, както знаем, е като Гъза - всеки си го има. Така че си е твое право да имаш такова.
Принципно, ако се поровиш малко, ще видиш, че освен 1-2 мнения в основния форум в тема за юнайтед, нямам други мнение освен в този форум. Футбол гледам почти само мачове на Юнайтед. Бербатов (защото знам че за това ще ме обвиниш) никога не ме е интересувал и започнах да гледам негови изяви едва след като облече екипа на Юнайтед. Признавам си - останах очарован. Юнайтед няма такъв друг футболист. Това, че е на пейката е една от многото грешки, които прави САФ. Просто САФ прави страшно много глупости в последните години. И ако вас ви кефи, да изглеждаме жалки, да се надяваме барселона да се смили малко над нас (добре че се смилиха), ако ви кефи да виждате САФ изглеждащ като Мохамед Али, ако ви кефи да се мъчим срещу отборчета като Оцелул и да ни отстраняват Базели и всякви смешни отбори, ако ви кефи да гледате "А" група облечена в екипи на ВЛ, мен не ме кефи... извинявайте. А на фона на всичкото това, САФ се показа като един лицемер... Заради което наскоро обещах, че ще спра да гледам Юнайтед, докато той е мениджър... Мисля, че момента наближава. А някои от вас, след време ще осъзнаят, колко истина е имало в думите ми. До тогава - със здраве!