Арсенал - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Арсенал - Манчестър Юнайтед

Мнениеот naduvko » 16 яну 2012 12:46

OldTrafford написа:Пич,ти си всичко друго ама не и фен на МЮ :)

Както казах вече, нямам никакво намерение да се доказвам на някой от вас, камо ли пък да споря по въпроса. Дали съм или не съм, въпрос на субективна преценка. А мнението, както знаем, е като Гъза - всеки си го има. Така че си е твое право да имаш такова.
Принципно, ако се поровиш малко, ще видиш, че освен 1-2 мнения в основния форум в тема за юнайтед, нямам други мнение освен в този форум. Футбол гледам почти само мачове на Юнайтед. Бербатов (защото знам че за това ще ме обвиниш) никога не ме е интересувал и започнах да гледам негови изяви едва след като облече екипа на Юнайтед. Признавам си - останах очарован. Юнайтед няма такъв друг футболист. Това, че е на пейката е една от многото грешки, които прави САФ. Просто САФ прави страшно много глупости в последните години. И ако вас ви кефи, да изглеждаме жалки, да се надяваме барселона да се смили малко над нас (добре че се смилиха), ако ви кефи да виждате САФ изглеждащ като Мохамед Али, ако ви кефи да се мъчим срещу отборчета като Оцелул и да ни отстраняват Базели и всякви смешни отбори, ако ви кефи да гледате "А" група облечена в екипи на ВЛ, мен не ме кефи... извинявайте. А на фона на всичкото това, САФ се показа като един лицемер... Заради което наскоро обещах, че ще спра да гледам Юнайтед, докато той е мениджър... Мисля, че момента наближава. А някои от вас, след време ще осъзнаят, колко истина е имало в думите ми. До тогава - със здраве!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 яну 2012 13:35

Bianco написа:Модовете са перфектни, откакто посещавам форума, но според мен е хубаво разни тролове, дето наричат даден играч "Чики-рики" и тем подобни фенчета на един определен футболист, а не на отбора- да се банват немедленно ! Не сме длъжни да им четем дрисните преди и след всеки мач ! Това като апел към отговорните лица..

Всеки може да си нарича играчите както си иска. И тук става въпрос за закачки, а не, че съм фен на друг футболист,а трети ми пречи... Фен съм на Пол Скоулс и това не ме прави привърженик на Юнайтед :o Наистина някои натискат копчетата на клавиатурата без да мислят....

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 16 яну 2012 13:59

Ето за това не се правят теми 6/7 дена преди мача.. Повече сте говорили за Бербатов отколкото за мача Арсенал - Ман Ю

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 яну 2012 14:20

[offtopic]
Kristianc написа:Ето за това не се правят теми 6/7 дена преди мача.. Повече сте говорили за Бербатов отколкото за мача Арсенал - Ман Ю

Повечето "фенове" на Юнайтед не знаят за темата "Всекидневна........." :) и пишат в първата, която видят....[/offtopic]

Потребителски аватар
gypsy_rider
Контакти:

Мнениеот gypsy_rider » 16 яну 2012 18:21

Какво толкова има да се говори за този мач . Онова `Бялото Пеле` пак ще има да се спъва в топката и ще ни скъса нервите :evil:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 16 яну 2012 18:29

Надявам се Арсенал да победят Юнайтед, но се съмнявам доста. Все пак ще рискувам и ще кажа 2:2
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 18 яну 2012 22:03

2:2 Нито Юнайтед заслужават да победят, нито Арсенал. Най-много да има съдийска намеса в полза на МЮ и да спечелят. Колкото са жалки.......... :!:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 18 яну 2012 22:11

naduvko написа:
OldTrafford написа:Пич,ти си всичко друго ама не и фен на МЮ :)

Както казах вече, нямам никакво намерение да се доказвам на някой от вас, камо ли пък да споря по въпроса. Дали съм или не съм, въпрос на субективна преценка. А мнението, както знаем, е като Гъза - всеки си го има. Така че си е твое право да имаш такова.
Принципно, ако се поровиш малко, ще видиш, че освен 1-2 мнения в основния форум в тема за юнайтед, нямам други мнение освен в този форум. Футбол гледам почти само мачове на Юнайтед. Бербатов (защото знам че за това ще ме обвиниш) никога не ме е интересувал и започнах да гледам негови изяви едва след като облече екипа на Юнайтед. Признавам си - останах очарован. Юнайтед няма такъв друг футболист. Това, че е на пейката е една от многото грешки, които прави САФ. Просто САФ прави страшно много глупости в последните години. И ако вас ви кефи, да изглеждаме жалки, да се надяваме барселона да се смили малко над нас (добре че се смилиха), ако ви кефи да виждате САФ изглеждащ като Мохамед Али, ако ви кефи да се мъчим срещу отборчета като Оцелул и да ни отстраняват Базели и всякви смешни отбори, ако ви кефи да гледате "А" група облечена в екипи на ВЛ, мен не ме кефи... извинявайте. А на фона на всичкото това, САФ се показа като един лицемер... Заради което наскоро обещах, че ще спра да гледам Юнайтед, докато той е мениджър... Мисля, че момента наближава. А някои от вас, след време ще осъзнаят, колко истина е имало в думите ми. До тогава - със здраве!

Не разбирам защо ги водите тези спорове. Ролята на Митко оттук нататък, колкото и време да остане в отбора, ще е подобна на тази на Теди Шерингам от периода му в Юнайтед (изключвам евентуални контузии на нападателите). Бербо ще е опитния нападател, който влиза в игра като резерва или започва като титуляр в по-маловажните мачове и в купите, но от когото ще се очаква много извън мачовете - в съблекалнята и на тренировките. Защото каквото и да си говорим, Митко е пример за подражание като характер и професионализъм. Най-нормалното нещо е да се налагат младите, от които ще се очаква да носят Юнайтед на гърба си много години напред. Дори да не играят толкова добре в момента, те трябва да играят, за да се развиват. Бербо отдавна е минал по този път и сега е негов ред да предаде щафетата. Според мен изобщо не е случайно това, че Фърги иска да го задържи в отбора, въпреки че играе рядко и все още могат да се вземат добри пари за него.

Целият спор Чичарито-Бербатов е напълно излишен. Фъргюсън знае какво прави, както когато в отбора бяха Коул, Йорк, Шерингам и Солскяр.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

hrist0w
Контакти:

Мнениеот hrist0w » 19 яну 2012 00:24

Надявам се на победа за Юнайтед ,но и равният резултат няма да е трагедия : ) труден мач ни очаква

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 19 яну 2012 18:35

Дано биете, но 1:1 :roll:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”