danko_sot написа:BLUE CHAMPIONS написа:Тук големи изисквания има за пишещите

Вземете го убийте с камъни сега човека, защото си е казал мнението, а на вас такова мнение не ви изнася.
ха-ха. Човече, благодаря ти за подкрепата, не съм го очаквал точно от един левскар. А на тези, които ме гонят нямам кво да им кажа. Не съм умрял да пиша в този форум.
Уж се представяш като прозорлив човек, а се подхлъзваш за едно потупване по рамото. Не си мисли, че получаваш някаква подкрепа, а по-скоро използване на думите ти с цел!
Реално, никой тук не е зацелувал Титаните, за да си мислиш, че ги защитаваме със зъби и нокти. Но да отричаш тотално всяко едно действие, че даже и такива, които все още не са станали, си е истинска омраза. Искаш програми , стратегии и незнам какво си, а пропускаш, че всичко това става с пари. Фактът , че Титан наследиха 30 милиона дългове от Томов, както и издържането на един конкурентен отбор в момента, не ти ли говори, че все пак има нещо положително. Всички хора на тоя свят имат кусури, но и всички имат и добри страни. И когато втълпяваш само лошите, то няма как да си обективен. Още повече, ние сме от ЦСКА, а Титан са собственици. След като обичаме отбора, не е реално да се отричаме от тези, от които зависи съществуването ни. Може да им търсим сметка за някой грешки и намиране на тяхното решение, но да плюем по презумция, не е коректно, както към тях, така и към тези които са доволни от случващото се!