Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 15:46

danko_sot написа:ха-ха. Човече, благодаря ти за подкрепата, не съм го очаквал точно от един левскар. А на тези, които ме гонят нямам кво да им кажа. Не съм умрял да пиша в този форум.

Еми няма по-голяма тъпотия да се делят хората на левскари и цесекари и от това да се прави заключение за тях. Мен ме интересуват обективните мнения, а не цвета на аватара или подписа.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 яну 2012 15:48

danko_sot написа:ха-ха. Човече, благодаря ти за подкрепата, не съм го очаквал точно от един левскар. А на тези, които ме гонят нямам кво да им кажа. Не съм умрял да пиша в този форум.

Никой не те гони, просто се замисли малко какво пишеш. Не може вечно да мрънкаш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 яну 2012 15:56

mistreated написа:

Никой не те гони, просто се замисли малко какво пишеш. Не може вечно да мрънкаш.

Аз достатъчно съм се замислил мойто момче. Вие се замислете! Имам чувството, че тук сте се събрали само някакви сектанти в тоя подфорум, сляповярващи в АС "Титан". Да ви кажа обаче реалността е друга. Нормално мислещите и интелигентни хора и с трезва и реална преценка отдавна са разбрали що за стока са Титан. Така че ви оставям във вашата секта момчета да се самозалъгвате и да си вярвате. :) Няма да правя повече ерес във вашата комуна ;) Успех!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2012 15:57

BLUE CHAMPIONS написа:

Еми няма по-голяма тъпотия да се делят хората на левскари и цесекари и от това да се прави заключение за тях. Мен ме интересуват обективните мнения, а не цвета на аватара или подписа.

Не може обективноста да е винаги в една посока. В живота има и хубаво и лошо. Чудно защо обективните мнения за теб са само тези, които са против ЦСКА?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 16:06

msm написа:Не може обективноста да е винаги в една посока. В живота има и хубаво и лошо. Чудно защо обективните мнения за теб са само тези, които са против ЦСКА?

Я чакай малко...аз или другите левскари пишещи тук ли сме виновни, че днес са ви съдили за неплатени сметки в хотел или неплатени сметки към авиокомпания или, че ви отхвърлиха жалбата към Левски за разтрогването на Да Коща от клуба ви...кой е виновен, ние от форума ли? :shock: Мисли малко преди да драскаш! Всички тези неща са реални и обективни, а че не ти изнася на теб такава истина, това не значи, че ще си разрешиш проблемите със разпореждане във форума кой трябва и кой не трябва да пише.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2012 16:19

danko_sot написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Тук големи изисквания има за пишещите :roll: Вземете го убийте с камъни сега човека, защото си е казал мнението, а на вас такова мнение не ви изнася.

ха-ха. Човече, благодаря ти за подкрепата, не съм го очаквал точно от един левскар. А на тези, които ме гонят нямам кво да им кажа. Не съм умрял да пиша в този форум.

Уж се представяш като прозорлив човек, а се подхлъзваш за едно потупване по рамото. Не си мисли, че получаваш някаква подкрепа, а по-скоро използване на думите ти с цел!
Реално, никой тук не е зацелувал Титаните, за да си мислиш, че ги защитаваме със зъби и нокти. Но да отричаш тотално всяко едно действие, че даже и такива, които все още не са станали, си е истинска омраза. Искаш програми , стратегии и незнам какво си, а пропускаш, че всичко това става с пари. Фактът , че Титан наследиха 30 милиона дългове от Томов, както и издържането на един конкурентен отбор в момента, не ти ли говори, че все пак има нещо положително. Всички хора на тоя свят имат кусури, но и всички имат и добри страни. И когато втълпяваш само лошите, то няма как да си обективен. Още повече, ние сме от ЦСКА, а Титан са собственици. След като обичаме отбора, не е реално да се отричаме от тези, от които зависи съществуването ни. Може да им търсим сметка за някой грешки и намиране на тяхното решение, но да плюем по презумция, не е коректно, както към тях, така и към тези които са доволни от случващото се!
Последна промяна от msm на 18 яну 2012 16:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2012 16:25

BLUE CHAMPIONS написа:
msm написа:Не може обективноста да е винаги в една посока. В живота има и хубаво и лошо. Чудно защо обективните мнения за теб са само тези, които са против ЦСКА?

Я чакай малко...аз или другите левскари пишещи тук ли сме виновни, че днес са ви съдили за неплатени сметки в хотел или неплатени сметки към авиокомпания или, че ви отхвърлиха жалбата към Левски за разтрогването на Да Коща от клуба ви...кой е виновен, ние от форума ли? :shock: Мисли малко преди да драскаш! Всички тези неща са реални и обективни, а че не ти изнася на теб такава истина, това не значи, че ще си разрешиш проблемите със разпореждане във форума кой трябва и кой не трябва да пише.

Типично по левскарски извърташ думите, които така или иначе не съм казвал! Къде съм казал че сте виновни? Къде съм казал, че не ми изнася? И къде съм разпоредил на някой да не пише? Помисли много преди да отговориш!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 яну 2012 16:27

danko_sot написа:
mistreated написа:

Аз достатъчно съм се замислил мойто момче. Вие се замислете! Имам чувството, че тук сте се събрали само някакви сектанти в тоя подфорум, сляповярващи в АС "Титан". Да ви кажа обаче реалността е друга. Нормално мислещите и интелигентни хора и с трезва и реална преценка отдавна са разбрали що за стока са Титан. Така че ви оставям във вашата секта момчета да се самозалъгвате и да си вярвате. :) Няма да правя повече ерес във вашата комуна ;) Успех!

"Мойто момче", аз вече ти обясних надълго и широко, защо това, което пишеш са глупости. Ако утре Титан заявят "няма да купуваме никой, ще залагаме само на юноши" се обзалагам, че ти ще си първият, който ще напише "Тия искат да затрият отбора, никога няма да станем шампиони без качествена селекция". Заплюй ме, ако не съм прав!
Обясних ти вече, развиването на качествена школа изисква дори повече пари, отколкото правенето на отбор, който да спечели титлата в България. Тия пари няма от къде да дойдат, освен от пробив в ШЛ. Кое толкова не можеш да разбереш или не искаш да разбереш?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 яну 2012 16:45

Новото попълнение на ЦСКА Карлос Диого кацна в София малко преди 16.00 часа.

Бившият играч на Реал Мадрид и Сарагоса чинно застана пред чакащите го медии, за разлика от множеството далеч по-незнайни родни „звезди“, които демонстрират далеч по-пренебрежително отношение.

Въпреки че мнозина не вярваха и приеха с усмивка новината на Гонг от вчера, Диого вече е в България и отива на последни преговори с ЦСКА.

„Договорът ми засега ще бъде до лятото“, бяха първите думи на Диого на българска земя.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 яну 2012 16:47

Новата звезда на „А“ група вече е в София, за да подсили ЦСКА
Новото попълнение на ЦСКА Карлос Диого кацна в София малко преди 16.00 часа.

Бившият играч на Реал Мадрид и Сарагоса чинно застана пред чакащите го медии, за разлика от множеството далеч по-незнайни родни „звезди“, които демонстрират далеч по-пренебрежително отношение.

Въпреки че мнозина не вярваха и приеха с усмивка новината на Гонг от вчера, Диого вече е в България и отива на последни преговори с ЦСКА.

„Договорът ми засега ще бъде до лятото“, бяха първите думи на Диого на българска земя.

Докато спамите темата с такива за дългове загубени дела и т.н. един играч преминал през редица по-класни отбори вече в България за да подсили не кой да е а ЦСКА.

Върни се в “Архив”