Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 17 яну 2012 21:17

Bartolomej написа:
Мнение от kartago на 17 Яну 2012 18:15
Е, как да стане, да дойде да играе примерно "Левски" и аз да съм за тях и против "Черноморец" защото отбора бил на Събев, ми няма как да се случи!!!

е да де , ама е така ... на мача с чорбата 0:4 сектора на гостиТИ беше пълен с "бургазлии" дерящи гърла за великата чорба. с Левски сега 2:0 като бихме пак беше пълен с "бургазлии" , и всеки път е така .
Защото Бургас се напълни със "граждани" от други села и градове , за които нафта и черноморец не значат нищо .

Всеки отговаря за себе си! Аз един мач бях в гостуващата агитка, защото бях обещал, но си държах за нашия отбор, не ме биха, е, гледаха ме малко на кръв, (Черноморец-Славия 4:4), та всеки знае себе си! (апропо, пиши правилно имената на отборите!)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2012 21:24

Пичове. Не пиете бе. Ай наздраве. Който ще идва/ходи на кампуса да си ляга до топло дупе тази вечер, че утре студ ще събираме. Днес ходих по работа до една такваЗ нива. Още ми е студено. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 яну 2012 21:49

Bartolomej написа:
Мнение от kartago на 17 Яну 2012 18:15
Е, как да стане, да дойде да играе примерно "Левски" и аз да съм за тях и против "Черноморец" защото отбора бил на Събев, ми няма как да се случи!!!

е да де , ама е така ... на мача с ЦСКА 0:4 сектора на гостиТИ беше пълен с "бургазлии" дерящи гърла за великата ЦСКА. с Левски сега 2:0 като бихме пак беше пълен с "бургазлии" , и всеки път е така .
Защото Бургас се напълни със "граждани" от други села и градове , за които нафта и черноморец не значат нищо .

Почвам да се притеснявам ... все по често сме на едно мнение :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2012 22:10

Нека се оплача тук, че в "специалната" стая няма достатъчно място:
Пих една ракия и ми се отпусна душицата. Изпращам един странен и гаден ден. Ако имаше едно лесно щях да придружа залеза за да съм сигурен, че "днес " си е заминало безвъзвратно и напълно. Та: Кошмарите ми започнаха от снощи. Гледах мача Уигън - Манчестер Сити. Заспал съм на дивана внезапно, непробудно и явно дооооста неудобно. Жена ми ме "открива" в ранните часове на заформящия се вече противен 17.01.2012 г. в недовършен и зле направен опит за поза от йога. Главата ми пък е била килната назад, като застрелян в челото персонаж от Холивудски екшън. Не е преувеличила, защото до обяд все още чувствах силни болки в тила, врата, лумбалната област, адукторите, двуглавия и четириглав бедрени мускули и сухожилията. Баах маа му. Надали някой от обектите на моето внимание се е чувствал така след края на двубоя на "JB - стейдиъм" ...чийто резултат преди малко научих. :?
Утрото ме завари схванат и повехнал, а малкото време прекарано в любимата ми спалня не ми върна силите изсмукани от дивана. Както казват мъдрите хора: Деня си личи от сутринта. Палнах си автомобилЯ, разхвърлих си жените по направления и се наточих към офиса. Чакаха ме топло кафе и ведро настроени хора...до 8.30, когато в ден с много задачки тока каза цък и спря. PC ( наистина повече от персонален) спря ненадейно, а вентилаторите му замряха, като витлата на загубил височина вертолет. Майната му на това, но в последствие се оказа, че съм загубил данни, които подготвях целия понеделник. За да е гадостта пълна UPS тоже си е дал богу - дух. Разбрах, това, когато ми трябваше. :) . В офиса стана тъмно, мрачно и студено. Обадиха се, че до 16.00 часа ток - йок. Освободих си персонала и, като Матросов на амбразурата останах сам със себе си, мислите и тъмата около мен.
Чух отваряне на врата и въпрос: Шефеее, къде си ударил колата ? :o 1000 мълнии. Гласа беше на последната персона напускаща работното си място. Излязох навън и се смутих. Колата ми наистина беше ударена и то така, че хем да не ме боли много, хем да ме дразни достатъчно. Нещо средно между сърбел и болка. Но, както и да е - за ламарина ядове не давам, ама пък докато се прибирах към дома изпитвах неудобство, като да се возя на гърба на беззъб дракон. Гадостите ми не свършиха до тук. Трябваше да се ходи из едни обекти ( нивЯ )и избрахме точно днешния ден, където само моята и на още двама безумника глави обираха целия вятър на Каблешково подобно на Сливенски ветрогенератори. Сега си пия ракията и всичко пошло доби друг смисъл и изражение, а аз се отплеснах в това си писание. Наздраве. За по-малко каръшки дни.
ПС: Понеже съм започнал и утре ще обезумявам. Вие ще ми бъдете и съпричастни дори. :mrgreen: ....Кампус ли чух ? :mrgreen: -4 градуса ли каза някой ? :mrgreen: Вятър с някакво усещане ли чух ? :| ...Там сме обаче.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 яну 2012 22:16

ntodorov написа:Нека се оплача тук, че в "специалната" стая няма достатъчно място:
Пих една ракия и ми се отпусна душицата. Изпращам един странен и гаден ден. Ако имаше едно лесно щях да придружа залеза за да съм сигурен, че "днес " си е заминало безвъзвратно и напълно. Та: Кошмарите ми започнаха от снощи. Гледах мача Уигън - Манчестер Сити. Заспал съм на дивана внезапно, непробудно и явно дооооста неудобно. Жена ми ме "открива" в ранните часове на заформящия се вече противен 17.01.2012 г. в недовършен и зле направен опит за поза от йога. Главата ми пък е била килната назад, като застрелян в тил персонаж от Холивудски филм. Не е преувеличила, защото до обяд все още чувствах силни болки в тила, врата, лумбалната област, адукторите, двуглавия и четириглав бедрени мускули и сухожилията. Баах маа му. Надали някой от обектите на моето внимание се е чувствал така след края на двубоя на "JB - стейдиъм" ...чийто резултат преди малко научих. :?
Утрото ме завари схванат и повехнал, а малкото време прекарано в любимата ми спалня не ми върна силите изсмукани от дивана. Както казват мъдрите хора: Деня си личи от сутринта. Палнах си автомобилЯ, разхвърлих си жените по направления и се наточих към офиса. Чакаха ме топло кафе и ведро настроени хора...до 8.30, когато в ден с много задачки тока каза цък и спря. PC ( наистина повече от персонален) спря ненадейно, а вентилаторите му замряха, като витлата на загубил височина вертолет. Майната му на това, но в последствие се оказа, че съм загубил данни, които подготвях целия понеделник. За да е гадостта пълна UPS тоже си е дал богу - дух. Разбрах, това, когато ми трябваше. :) . В офиса стана тъмно, мрачно и студено. Обадиха се, че до 16.00 часа ток - йок. Освободих си персонала и, като Матросов на амбразурата останах сам със себе си, мислите и тъмата около мен.
Чух отваряне на врата и въпрос: Шефеее, къде си ударил колата ? :o 1000 мълнии. Гласа беше на последната персона напускаща работното си място. Излязох навън и се смутих. Колата ми наистина беше ударена и то така, че хем да не ме боли много, хем да ме дразни достатъчно. Нещо средно между сърбел и болка. Но, както и да е - за ламарина ядове не давам, ама пък докато се прибирах към дома изпитвах неудобство, като да се возя на дракон.
Гадостите не свършиха до тук, но с първата чаша домашна ракия всичко пошло доби друг смисъл и изражение, а аз се отплеснах отново.

Е,ти с тоя разказ направо хвърляш мъгла на Хемингуей ве! Объркал си си професията,човече...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 яну 2012 22:27

Дааааа - денят беше гаден , студен ... гадно студен или студено гаден ...оплетох се :(
ntodorov - офиса ти да не би случайно да се намира някъде около новия Лукойл в Манхатън .
п.п Аз пък си блъскам главата с един правен казус от няколко дни . Какво може да предприема акционера в едно АД , ако другия акционер не си изпълнява задълженията по учредителния договор ... Домашната ракия на вечеря ме разконцентрира , затова сега се мъча да подобря концентрацията с Джим Бийм ... ефекта е обратен ( взех да си мисля за фризьорката ) .

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 яну 2012 22:27

Тодоров,по мое предложение темата "УРОД" в сайта neftochimic.eu. беше заключена преди няколко минути
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 яну 2012 22:29

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Тодоров,по мое предложение темата "УРОД" в сайта neftochimic.eu. беше заключена преди няколко минути

Поздравления за което!!
Добре дошъл отново,между другото!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2012 22:34

Искам си Акаунта написа:Дааааа - денят беше гаден , студен ... гадно студен или студено гаден ...оплетох се :(
ntodorov - офиса ти да не би случайно да се намира някъде около новия Лукойл в Манхатън .
п.п Аз пък си блъскам главата с един правен казус от няколко дни . Какво може да предприема акционера в едно АД , ако другия акционер не си изпълнява задълженията по учредителния договор ... Домашната ракия на вечеря ме разконцентрира , затова сега се мъча да подобря концентрацията с Джим Бийм ... ефекта е обратен ( взех да си мисля за фризьорката ) .

Да, там ми е офиса. Точно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 яну 2012 22:35

До ntodorov:
Като си "шефеее",персонал не ти ли требе??? :?: :?: ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”