msm написа:Кашчей написа:vaskonti написа:
Амиии..... когато напишеш с главни букви това, което ти отърва, а накрая едва смотолевиш нещо друго, което веднага се замазва с....ако има саботаж и т.н. какво да си помисля аз, който съм чел интервюто?
И Иван Абаджиев в Сидни говореше за саботажи, ако си спомняш, но си спомняш и резултата, нали?!
Амиии..... както се казва, кьорав карти не играе! Като ти е проблем четенето, не си го изкарвай на писането. А за твоето мнение знаем какво е, ако ще и 100 интервюта да си прочел. И това, че Абаджиев е говорел , изключвали 100% възможноста за саботаж? И понеже си запознат, би ли ми казал, за две отделни убийства, възможно ли е да се дадат различни присъди? И защо?
Възможно е да се дадат две различни присъди.... даже понякога са и оправдателни.
Сега очаквам да ми кажеш, че ще водят дело срещу хванатите с допинг, ще има съдебни заседания, адвокатски пледоарии и 12 членен състав от съдебни заседатели.....От съда ще изискват все повече и повече експертизи и улики, против обвиняемите, а адвокатите им ще пледират за условни присъди, поради чисто съдебно минало и незнание на закона, и неосъзнаване на действията си.Ще искат да се измери температурата в тоалетните на стадиона, когато са давани пробите и температурата в лабораторията, когато са отваряни... въобще, трябва да се докаже, че са хванати с допинг, ама по съдебен ред, иначе не се признава!
Как все на нас друг ни е виновен, друг ни саботира, ние сме винаги невинни..от Валентин Христов в Монреал, до последните случаи, които обсъждаме сега-нашите са винаги невинни, и само злобните врагове ни подхвърлят допинг, за да ни натопят, от завист!