AZ tv:
Hotbird 13.0
честота 11034, скорост 27500, пол. Вертокал, FEC 3/4
на Ай Тв партнер се гледа със 2ри конвертор , както и на булсат ако имате втора чиния за 13.0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
aide_morqci написа:С рекламите на полувремето се избиват партите.Не там е проблема.
vlmaster написа:Ако имате сателитна система канала е на :
AZ tv:
Hotbird 13.0
на Ай Тв партнер се гледа със 2ри конвертор , както и на булсат ако имате втора чиния за 13.0
kartago написа:vlmaster написа:Ако имате сателитна система канала е на :
AZ tv:
Hotbird 13.0
Чета ви и благородно ви завиждам! От цялата история и се струва, че ще го отнесат кабеларките. Щом не мога да гледам мачовете, ще си сложа Булсатком. Сигурно няма да съм единствения! От там по-малко клиенти на кабеларките. Те пък ако им намалеят клиентите, познайте колко ще плащат на измишляците от Про Бг и Ринг?! Царе сме на автоголовете!
PFC Litex написа:kartago написа:vlmaster написа:Ако имате сателитна система канала е на :
AZ tv:
Hotbird 13.0
Чета ви и благородно ви завиждам! От цялата история и се струва, че ще го отнесат кабеларките. Щом не мога да гледам мачовете, ще си сложа Булсатком. Сигурно няма да съм единствения! От там по-малко клиенти на кабеларките. Те пък ако им намалеят клиентите, познайте колко ще плащат на измишляците от Про Бг и Ринг?! Царе сме на автоголовете!
Точно кабеларките ще пуснат AzTV за мача - сигурен съм.
Всеки да се свърже с оператора който ползва и да ги помоли да пуснат AzTV
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 15 госта