Ще ги дават ли по ТВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vlmaster
Контакти:

Re: Ще ги дават ли по ТВ

Мнениеот vlmaster » 27 юли 2009 15:42

Ако имате сателитна система канала е на :

AZ tv:

Hotbird 13.0
честота 11034, скорост 27500, пол. Вертокал, FEC 3/4

на Ай Тв партнер се гледа със 2ри конвертор , както и на булсат ако имате втора чиния за 13.0 :mrgreen:

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 27 юли 2009 15:42

С рекламите на полувремето се избиват партите.Не там е проблема.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Мнениеот sin_fen_1 » 27 юли 2009 15:47

aide_morqci написа:С рекламите на полувремето се избиват партите.Не там е проблема.

А тогава какъв е проблема...?!! За реваншите на ЛЕВСКИ и Черно море оправданието беше, че няма телевизии които да излъчват мачовете...Щом не са парите сега какво е оправданието...???

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 юли 2009 15:52

vlmaster написа:Ако имате сателитна система канала е на :

AZ tv:

Hotbird 13.0

на Ай Тв партнер се гледа със 2ри конвертор , както и на булсат ако имате втора чиния за 13.0 :mrgreen:

Чета ви и благородно ви завиждам! От цялата история и се струва, че ще го отнесат кабеларките. Щом не мога да гледам мачовете, ще си сложа Булсатком. Сигурно няма да съм единствения! От там по-малко клиенти на кабеларките. Те пък ако им намалеят клиентите, познайте колко ще плащат на измишляците от Про Бг и Ринг?! Царе сме на автоголовете!

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 27 юли 2009 15:55

Миналата година се сещам куриозен случай Литекс срещу Нетания (мисля с този израелски отбор беше) играха в Ловеч и нито една БГ телевизия не излъчваше мача. За сметка на това израелска ТВ го предаваше и го гледах в нета. За какво да говорим! Кур за жалките БГ телевизии - затрупайте народа с "риалита" и чалга и се радвайте как затъпява. Майка ви да еба - писна ми всеки път да се надявам да върви добре картината в нета вместо да гледам с всички удобства по ТВ.
Последните слухове са,че Бундеслига и Примера през новия сезон ще са достъпни само за абонати на Булсатком. Половината оператори не излъчват Евроком, където дават бразилски футбол. Въобще - на колко оператори трябва да плащаме и колко БГ телевизии са нужни за излъчването/гледането на 1 мач?
Кур за тях!

ivelin-76
Контакти:

Мнениеот ivelin-76 » 27 юли 2009 16:08

http://ring.bg/statija/aleksi-sokachev- ... vropa.html
пишете им koментари епа земат да се сетят да ги излъчат

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 27 юли 2009 16:12

Голем *** в дупето на всички тия нещастници по телевизийте. Нема БНТ, нема БТВ, нема Ринг.бг. Всички са долну боклуци, ако не покажат мачовете от тази седмица на БГ отборите. Да се заврат Ауди къп, Руската "премиер лига", и всякакви бози в гъза.

Ей малоумници, хората искат да си гледат отборите, бе мама ви мръсна дееба. :twisted:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2009 16:16

kartago написа:

AZ tv:

Hotbird 13.0

Чета ви и благородно ви завиждам! От цялата история и се струва, че ще го отнесат кабеларките. Щом не мога да гледам мачовете, ще си сложа Булсатком. Сигурно няма да съм единствения! От там по-малко клиенти на кабеларките. Те пък ако им намалеят клиентите, познайте колко ще плащат на измишляците от Про Бг и Ринг?! Царе сме на автоголовете!

Точно кабеларките ще пуснат AzTV за мача - сигурен съм. ;)

Всеки да се свърже с оператора който ползва и да ги помоли да пуснат AzTV
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 юли 2009 16:22

PFC Litex написа:
kartago написа:

AZ tv:

Hotbird 13.0

Точно кабеларките ще пуснат AzTV за мача - сигурен съм. ;)

Всеки да се свърже с оператора който ползва и да ги помоли да пуснат AzTV

Аха, надявай се! Мислиш ли, че не съм звънял да пуснат Евроком! Щот не знаеш, къв радетел за правда е собственика на нашата кабеларка, с едно такова огрооооомно самочувствие! Какво са за него хората?! Некви си, дет му плащат и толкоз! ;)

clayton31
Контакти:

Мнениеот clayton31 » 27 юли 2009 16:27

Е тея вече, ако не ни предават домакинския мач с Дери Сити, незнам .. Ебаси спортната телевизия. Единственото хубаво е, че ще дойдат повече хора на стадиона, но незнам дали някой от Варна или Бургас би се надигнал специално за този мач..

Върни се в “ЦСКА”