zlobul написа:Blue_Lion написа:ЛЕВСКИ изгубена кауза ли е,бе "интелект" ?
Ти си този който прави от мухата, слон и въобще всички лоши качества които приписваш на другите...са твои !
А аз на мачове ходя и след Тампере, Жилина, Бате, Търнава и след загубата с 1:3 на Герена и ще продължа, не се притеснявай щото обичам ЛЕВСКИ ! Падали сме тежко, ще падаме пак, но ЛЕВСКИ затова е силен, защото феновете (онези истинските, не ти) ВИНАГИ са с отбора и защото Синият клуб се бори до последно, и като мачка - мачка както си трябва и носи онези мигове които ти топлят сърцето с години напред...че даже и мидичка като си търсиш, не усещаш студенината на водата
А относно лошите трансфери на Гонзо, като цяло така е, но не се ли замисли за момент, че той взима трети или четвърти вариант на дадена позиция, защото Тара казва "Не, тоя е много скъп" или "Няма пари" ? Какво да направи Гонзо ??? Има виновник и тук си прав - това е ТАРА ! Но не, твоята цяла агресия е насочена към Гонзо...пак ти казвам, критикувай го, не го обиждай !!! И като си толкова зрял, за кой път да ти обяснявам, че това което имаш да го казваш, се прави на стадиона...в Сектор А никой нищо няма да ти каже, ако напсуваш Тара
А защо ти да отговаряш ли...защото много знаеш ! Нали казваш кое не трябва да се прави и кое е грешно...ми щом е така, значи знаеш кое е и правилно, следователно е добре да го споделиш, не мислиш ли ? Твойто не е критика, след като се повтаряш 1000 пъти вече, едно и също, значи имаш какво да кажеш...а щом имаш какво да кажеш, искаме да ти чуем "умния" съвет
Какво беше сега...а, да...сега съм Гугутка, нали ?

Изгубената кауза се нарича доносник тара и неговата пловдивска подлога .Ако мислех , че Левски е изгубена кауза , нямаше да напиша и буква в този форум .
Няма как да не съм изпитвал студенината на водата , защото една от професиите ми е леководолазен инструктор .
Има някакви нотки на съгласие , което е добре като за начало , а може би това ми е и целта .Дори и най-правоверния гонзовист може да се накара леко по леко да снема доверието си от него или най=малкото да гледа под лупа действията му или казано жаргонно с "друго око ". Почти съм сигурен , че на подсъзнателна основа всички вие ще го правите това нещо , разбира се не очаквам признание .
Братле , разбери едно нещо .....ВСИЧКИ ТУК СМЕ ЛЕВСКАРИ по свой си начин , но ние сме и различни хора . Аз винаги съм говорил от първо лице единствено число , което значи , че пиша нещата както си ги усещам аз . Намразил съм гоньо и тара -Да , но се опитвам да се аргументирам и защо , а не просто защото сме паднали от този и от онзи т.е. не ги намразих защото Левски е загубил мача , те подпомогнаха това да се случи (веднъж с казан , веднъж с лягане ) . Още след мача с търнава написах , че след като сме отпаднали от тия дървеняци , значи на практика сезона е обезмислен , а вие ме питате всеки ден на какво ще се радвам и на какво -не , след като съм обяснил 1000 пъти , че ще се радвам на изгонването на виновниците за всичкия този срам , който трябваше да преживеем -ПРОСТО Е .Що се отнася до "чорбарите "....е можеш да намериш такива и в управителния съвет на Левски , тара се е погрижил навсякъде да има такива

.
Преди малко изгледах цялата пресконференция на Тонев и мисля че :
1-Тонев или е пракалено умен или някой му е подсказал да не маха го*ньо още с назначаването си , защото гугутките ще реагират .
2-Изказването му за селекцията означава -го*ньо е докарал само ментета , което означава че няма да му се даде шанс да участва в селекцията , което е добре .
3-Каквото и да става в Левски , човека ще поеме отговорността.Дано само да не я поеме така както я поемаше пловдивското бездарие.
4-Щял да се срещне с ветераните на Левски , които до един "харесват " го*ньо , което аз разбирам така : ще се срещна със Сираков и още някои , но тези "някои "ще са за цвят

))
Единственото нещо което остана загадка е : кой е новият потенциален спонсор или за пореден път тара си играе някакви игрички ?
Искахте ми мнение по различно от това "говньо-некадърник ", ето ви го .