Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 12 яну 2012 21:20

Blue_Lion написа:А аз на мачове ходя и след Тампере, Жилина, Бате, Търнава и след загубата с 1:3 на Герена и ще продължа, не се притеснявай щото обичам ЛЕВСКИ ! Падали сме тежко, ще падаме пак, но ЛЕВСКИ затова е силен, защото феновете (онези истинските, не ти) ВИНАГИ са с отбора и защото Синият клуб се бори до последно, и като мачка - мачка както си трябва и носи онези мигове които ти топлят сърцето с години напред...че даже и мидичка като си търсиш, не усещаш студенината на водата :mrgreen:
А относно лошите трансфери на Гонзо, като цяло така е, но не се ли замисли за момент, че той взима трети или четвърти вариант на дадена позиция, защото Тара казва "Не, тоя е много скъп" или "Няма пари" ? Какво да направи Гонзо ??? Има виновник и тук си прав - това е ТАРА ! Но не, твоята цяла агресия е насочена към Гонзо...пак ти казвам, критикувай го, не го обиждай !!! И като си толкова зрял, за кой път да ти обяснявам, че това което имаш да го казваш, се прави на стадиона...в Сектор А никой нищо няма да ти каже, ако напсуваш Тара ;)
А защо ти да отговаряш ли...защото много знаеш ! Нали казваш кое не трябва да се прави и кое е грешно...ми щом е така, значи знаеш кое е и правилно, следователно е добре да го споделиш, не мислиш ли ? Твойто не е критика, след като се повтаряш 1000 пъти вече, едно и също, значи имаш какво да кажеш...а щом имаш какво да кажеш, искаме да ти чуем "умния" съвет ;)
Какво беше сега...а, да...сега съм Гугутка, нали ? :mrgreen:

Еми ГИ излиза като мът, иказва положението е това и това , не може да се кара по този начин повече и си тръгвам.Но на Гонзо му е ясно ,че освен в Левски друг клуб в света няма да му предложи работа

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 яну 2012 21:26

Дарко Тасевски е получил контузия по време на второто занимание. Все пак прогнозите са, че не е нещо сериозно :)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 21:37

BLUE CHAMPIONS написа:
THE G.A.M.E написа:И изведнъж, нещата от 10-на дни закуцаха ...
Не се чува вече толкова за новите спонсори и свежите пари ...
И някак си, това заглъхване около новите благодетели съвпадна с изказването на Батков, че Левски не се продава и, че той самият, няма никакво намерение да се разделя с Клуба !!!
Съвпадние ... ? :roll:

Не мисля ...

Не забравяй, че адвокатина обича да си служи с хитри прийоми, не забравяй и ,че същия този адвокат при наличието на сигурен човек в лицето на Баждеков никога няма да назначи излишно "гърло" като Тонев, което да храни ;) Тонев е тук за да подготвя почвата, но лошото ми предчувствие е, че няма никакви руски, китайски или квито щеш там банки, а "картофа" ни хвърли прах в очите и със Сталийски и всичките там котараци играят някаква игра с мустака :roll:

"шампионе" това ти ли го написа бе човече ? :)))
Можело значи . Ако всичките започнете да мислите по този начин (нямам предвид конкретния пост , а изобщо )
почти съм сигурен , че няма да има конфликти тук .
Разбира се ще се греши в мненията и предположенията ,
защото в момента ние предполагаме само , но не сме сигурни .
Тристане , аз също ще напомням отвреме на време за срама , защото това беше и концепцията ми регистрирайки се в сайта.
Дори ще кажа , че леко започнах да се радвам поради факта , че най-сетне някои хора започнаха да пишат , това което мислят , което ясно доказва , че вътрешно
и те си изпитват да кажа "особени " чувства към определени ръководни лица пребиваващи на "герена "
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 яну 2012 21:38

Blue_Lion написа:
zlobul написа:
Blue_Lion написа:ЛЕВСКИ изгубена кауза ли е,бе "интелект" ?
Ти си този който прави от мухата, слон и въобще всички лоши качества които приписваш на другите...са твои !
А аз на мачове ходя и след Тампере, Жилина, Бате, Търнава и след загубата с 1:3 на Герена и ще продължа, не се притеснявай щото обичам ЛЕВСКИ ! Падали сме тежко, ще падаме пак, но ЛЕВСКИ затова е силен, защото феновете (онези истинските, не ти) ВИНАГИ са с отбора и защото Синият клуб се бори до последно, и като мачка - мачка както си трябва и носи онези мигове които ти топлят сърцето с години напред...че даже и мидичка като си търсиш, не усещаш студенината на водата :mrgreen:
А относно лошите трансфери на Гонзо, като цяло така е, но не се ли замисли за момент, че той взима трети или четвърти вариант на дадена позиция, защото Тара казва "Не, тоя е много скъп" или "Няма пари" ? Какво да направи Гонзо ??? Има виновник и тук си прав - това е ТАРА ! Но не, твоята цяла агресия е насочена към Гонзо...пак ти казвам, критикувай го, не го обиждай !!! И като си толкова зрял, за кой път да ти обяснявам, че това което имаш да го казваш, се прави на стадиона...в Сектор А никой нищо няма да ти каже, ако напсуваш Тара ;)
А защо ти да отговаряш ли...защото много знаеш ! Нали казваш кое не трябва да се прави и кое е грешно...ми щом е така, значи знаеш кое е и правилно, следователно е добре да го споделиш, не мислиш ли ? Твойто не е критика, след като се повтаряш 1000 пъти вече, едно и също, значи имаш какво да кажеш...а щом имаш какво да кажеш, искаме да ти чуем "умния" съвет ;)
Какво беше сега...а, да...сега съм Гугутка, нали ? :mrgreen:

Изгубената кауза се нарича доносник тара и неговата пловдивска подлога .Ако мислех , че Левски е изгубена кауза , нямаше да напиша и буква в този форум .
Няма как да не съм изпитвал студенината на водата , защото една от професиите ми е леководолазен инструктор .
Има някакви нотки на съгласие , което е добре като за начало , а може би това ми е и целта .Дори и най-правоверния гонзовист може да се накара леко по леко да снема доверието си от него или най=малкото да гледа под лупа действията му или казано жаргонно с "друго око ". Почти съм сигурен , че на подсъзнателна основа всички вие ще го правите това нещо , разбира се не очаквам признание .
Братле , разбери едно нещо .....ВСИЧКИ ТУК СМЕ ЛЕВСКАРИ по свой си начин , но ние сме и различни хора . Аз винаги съм говорил от първо лице единствено число , което значи , че пиша нещата както си ги усещам аз . Намразил съм гоньо и тара -Да , но се опитвам да се аргументирам и защо , а не просто защото сме паднали от този и от онзи т.е. не ги намразих защото Левски е загубил мача , те подпомогнаха това да се случи (веднъж с казан , веднъж с лягане ) . Още след мача с търнава написах , че след като сме отпаднали от тия дървеняци , значи на практика сезона е обезмислен , а вие ме питате всеки ден на какво ще се радвам и на какво -не , след като съм обяснил 1000 пъти , че ще се радвам на изгонването на виновниците за всичкия този срам , който трябваше да преживеем -ПРОСТО Е .Що се отнася до "чорбарите "....е можеш да намериш такива и в управителния съвет на Левски , тара се е погрижил навсякъде да има такива :).
Преди малко изгледах цялата пресконференция на Тонев и мисля че :
1-Тонев или е пракалено умен или някой му е подсказал да не маха го*ньо още с назначаването си , защото гугутките ще реагират .
2-Изказването му за селекцията означава -го*ньо е докарал само ментета , което означава че няма да му се даде шанс да участва в селекцията , което е добре .
3-Каквото и да става в Левски , човека ще поеме отговорността.Дано само да не я поеме така както я поемаше пловдивското бездарие.
4-Щял да се срещне с ветераните на Левски , които до един "харесват " го*ньо , което аз разбирам така : ще се срещна със Сираков и още някои , но тези "някои "ще са за цвят :)))
Единственото нещо което остана загадка е : кой е новият потенциален спонсор или за пореден път тара си играе някакви игрички ?

Искахте ми мнение по различно от това "говньо-некадърник ", ето ви го .

1. Не съм гонзовист и отдавна съм казал, че Гонзо прави грешки ! Това което казвам е да го критикуваш колкото искаш, без да го обиждаш !
Относно глупостите на Боримиров и Сираков, Левскари са, легенди са, и ми е болно като ги слушам...те по този начин пречат на клуба, защото и играчите ги четат тези неща, ами и ние...и какво, трябва да се делим на привърженици на Гонзо или такива на Наско...айде моля ти се, трябва да има приемственост и да сме единни, а не разделени ! Затова пречат...май само Вуцов не плю по Левски, като признавам си, може и да е плюл, но поне аз не помня да го е правил, СЛЕД като напусна клуба !
2. ТАРА е единствения виновник за състоянието на ЛЕВСКИ ! Той и никой друг...да се радваме, че не е Томов, че тогава жална ни майка...аз лично на новите спонсори/собственици не мога да се радвам, щото колкото и зле да е с Ганьо, после да не се окаже, че ще си го търсим със свещичка ! Просто такова е положението в страната - корупция, замазване на очите, несъстоятелност, спекулативни действия, алчност и т.н. В такава среда нещо градивно (като например Костов, поне така ми се струва) трудно може да вирее !
3. Пак ти казвам, критикувай на стадиона ! Този форум не се чете нито от Гонзо, още по-малко от Тара...просто си представям тодАр как е седнал пред компа вкъщи, с една бириШка, пийва и започва да чете...няма да се учудя и акаунт да си е направил някъде...това плащам за да го видя :mrgreen:
4. Както каза, да всички сме различни, но обичаме ЛЕВСКИ ! Да, така е...това е нещото което обединява непознати хора и ги превръща в приятели, било то пред монитора или на стадиона ! Колко пъти съм се прегръщал по братски с непознати в момент на лудост след гол на ЛЕВСКИ...и колко приятели имам покрай отбора...абе много са ! Идеята е, че както ти не искаш те да ти пречат да си казваш мнението, така и ти не трябва да го правиш ! Смешно, че и жалко е този които има различно мнение от твоето да бъде заклеймяван като "предател" и "Гугутка", а пък хората в които ходим в Сектор Б да ги слагаш под общ знаменател като членове на "София-Запад" ! Аз дори не съм от никоя фракция и нямам намерението да ставам член на някоя !
А като почнеш да говориш за история, поне прочети преди това..може да си по-възрастен от мен, ама е редно поне малко да знаеш от историята на клуба ни !

1)Значи Сираков и Боримириов и другите легенсди на клуба ги питат правилно ли се управлява отбора и дали им харесва те да излъжат и да кажат ДА ли, какво ще тие мненито за тези хора тогава , би ли им имал доверире на лъжците. Феновете бяха рзаделени от в.владимиров няколко интервютабпреди време икакто и от Гонзо след мача с Монтана мисля.
с 2,3,4 съм съгласен

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 21:46

milen.hristov написа:Еми ГИ излиза като мът, иказва положението е това и това , не може да се кара по този начин повече и си тръгвам.Но на Гонзо му е ясно ,че освен в Левски друг клуб в света няма да му предложи работа

Щото Сираков и Боримиров се скъсаха да ги канят... :twisted:
С изключение на паричките,дето Сираков излапа с националния!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 21:50

Относно Батков- да го кажем така: Лично според мен, неговият най-голям грях спрямо Левски (вкл. и към всички нас) е, че "използва" редица наши любимци и успя да ги настрои едни срещу други.Което доведе и до такова настройване и между нас самите. Ето това е недопустимото...Иначе...в спорта на всички ни е ясно, че няма само победи, а има и падения. Още повече във времена като настоящото, когато издръжката на един футболен клуб, особено в България, си е чист мазохизъм. От тази гледна точка, в началото, когато започнах да пиша в този форум преди около 2 години, се опитвах да търся и някакво логично обяснение към действията му и дори се стигаше до коментари, че съм бил "про- Батков". Но се натрупаха страшно много издънки и ситуацията наистина изисква вече нов "въздух" на Герена, който да дойде от "вятъра на промяната". Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите. Много пъти съм го казвал- ако Лафчис и Жужо имаха по онова време парите на Чорни, ние щяхме всяка година да сме в групите на ШЛ. Защото имаха усета и умението да откриват страхотни играчи и да ги привличат при нас...а след това същите тези играчи биваха трансферирани за многократно по-високи суми...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 21:56

santiliana написа:Относно Батков- да го кажем така: Лично според мен, неговият най-голям грях спрямо Левски (вкл. и към всички нас) е, че "използва" редица наши любимци и успя да ги настрои едни срещу други.Което доведе и до такова настройване и между нас самите. Ето това е недопустимото...Иначе...в спорта на всички ни е ясно, че няма само победи, а има и падения. Още повече във времена като настоящото, когато издръжката на един футболен клуб, особено в България, си е чист мазохизъм. От тази гледна точка, в началото, когато започнах да пиша в този форум преди около 2 години, се опитвах да търся и някакво логично обяснение към действията му и дори се стигаше до коментари, че съм бил "про- Батков". Но се натрупаха страшно много издънки и ситуацията наистина изисква вече нов "въздух" на Герена, който да дойде от "вятъра на промяната". Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите. Много пъти съм го казвал- ако Лафчис и Жужо имаха по онова време парите на Чорни, ние щяхме всяка година да сме в групите на ШЛ. Защото имаха усета и умението да откриват страхотни играчи и да ги привличат при нас...а след това същите тези играчи биваха трансферирани за многократно по-високи суми...

Никой не може да бъде "настроен" срещу друг,ако сам не го иска!Защо си мислиш,че "нашите любимци" са се обичали някога?Прочети спомените на Соколов и ще видиш как са стояли нещата в нашия отбор по негово време.Хем тогава са били левскари!Плюс спартаклиите след това!Нищо не се е променило!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 яну 2012 22:00

Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите.

Аз лично за 2 години от този човек не видях нищо дрого освен изхвърляния и празни и подигравателни приказки към българския народ, та от тази гледна точка мисля с ръка на сърцето си, че тези мистериозни банки са само в болния му мозък. Може би в най-добрия случай ще е еднократен спонсорски транш зарди някоя политическа игра.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 яну 2012 22:01

Между другото Гонзо беше близо до успеха на СС, но един автогол прецака всичко. В първенството Левски също спечели доста точки, в други години биха били предостатъчни за титла. Голяма грешка беше, че изгони Ясен и не незначи никого на негово място. При Сираков също имаше не малко издънки, а и той обича парите. Още като играч напусна Левски заради някое левче отгоре, а и не ми харесаха задните му части. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 яну 2012 22:02

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Еми ГИ излиза като мът, иказва положението е това и това , не може да се кара по този начин повече и си тръгвам.Но на Гонзо му е ясно ,че освен в Левски друг клуб в света няма да му предложи работа

Щото Сираков и Боримиров се скъсаха да ги канят... :twisted:
С изключение на паричките,дето Сираков излапа с националния!

Сираков на няколко пъти бе канен в Литекс, другите отобри трудно биха подсигорили финансовите му и не само претенции.
Боримиров както знаеш е поканен в ЛОко пд , но лудата му глава за сега му изяжда хляба.

Върни се в “Левски”