Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2012 12:09

venomcho,
казах, че може и да греша... и сигурно, 'щом казваш е така, но ако се върнеш назад ще видиш, че ти говориш за "бъзиците", а Pupper-a един вид ги обяснява ... и затова съм ви сложил заедно... това е повода да ви свържа... ти обаче 'щом казваш, че предположенията ми не отговарят на истината аз съм готов да се съглася, защото в крайна сметка аз допускам една такава грешка от моя страна... Ако е така - извинявай!!! Смятам тази "тема" за приключена и изяснена...
Сега обаче чакам развитието по моя "казус".... ако е питаш защо толкова настоявам... то е защото не за първи път някой измежду вас говори за подобно нещо, с което аз няма как да се съглася... та интересно ми е ОТКЪДЕ или по-скоро от КОЙ идва всичко това?!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 яну 2012 13:26

plovdivram написа:Сега обаче чакам развитието по моя "казус".... ако е питаш защо толкова настоявам... то е защото не за първи път някой измежду вас говори за подобно нещо, с което аз няма как да се съглася... та интересно ми е ОТКЪДЕ или по-скоро от КОЙ идва всичко това?!!!

ще ти трябва малко повече от тея "трикчета", за да ме накараш да влезна за ВТОРИ път в сайт, дето даже не знам съществува ли, камо ли самата тема, камо ли самите мнения 8-)
няма как да се принизя до нивото на онези ваши, дето спят в нашия и живеят само за това...

само по спомен ти казах основното: "аз им пускам там разни фактчета и се кефя как се оплитат в незнаене и лъжи и почват с обидите, тва ми е най-големия кеф" :mrgreen:
и си викам брех тва щом веднага попаднах на нещо такова, представям си кво се случва в останалите десетки теми, които знам, че имате против нас, ама не ми е особено ЗАБАВНО да седна и да ровя 8-)

пък и не знам защо наистина трябва да се изкарваш "по католик от папата" :mrgreen:
най-нормалното е като си сред познати или поне "съратници по идея" да се отпускаш и да коментираш някой, който е от "другата страна" и не присъства...
и обратното - няма как да водим някъв диалог с тебе вече няколко страници, ако не се държиш по-различно с човек, който не познаваш, а знаеш единствено, че не споделяте еднакви "ценности" да ги наречем, щото ако още отначало ме засечеш със закани и обиди доникъде няма да стигнем, а моето затапване веднага ще бъде изтрито ако не бяхме във "форум България" ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2012 13:37

venomcho,
говориш неща, които НЕ ОТГОВАРЯТ на истината по смисъла, който УПОРИТО се опитваш да им вкараш... на всичкото отгоре НЕМОЖЕШ да си ги ЗАЩИТИШ ... и НЕ само това, но се опитваш и да ми "нарисуваш" "портрет" :mrgreen: ... УНИКАЛНИ СТЕ!!! Имайте малко ДОСТОЙНСТВО бе хора!!! Докога?!! Не само, че сте АНОНИМНИ, но сте и НАХАЛНИ :mrgreen: ... На всичкото отгоре имате притенции ДОРИ за "тънкост" в "бъзиците" като на онези "старите майни"!!! НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА МАЙНА!!! НЕ!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 яну 2012 14:14

аа ето уцелил съм явно, щом веднага смени тона майна :mrgreen:
и прИтенции няма как да имамЕ - пак обобщаваш множеството, като чак обиждаш всички и слагаш епитети...
нареждай само мен - нали с мен говориш от вече нз колко страници ;)

П.П. тва за "анонимността" по форумите като го видя и винаги ми става най-ЗАБАВНО майна, особено към мен - НЕГРАДСКИЯ, дето единствен даже съм си написал къде да ме намери някой от "центъра на града", а именно - Лаута :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2012 15:30

venomcho
аа ето уцелил съм явно, щом веднага смени тона майна
и прИтенции няма как да имамЕ - пак обобщаваш множеството, като чак обиждаш всички и слагаш епитети...
нареждай само мен - нали с мен говориш от вече нз колко страници

П.П. тва за "анонимността" по форумите като го видя и винаги ми става най-ЗАБАВНО майна, особено към мен - НЕГРАДСКИЯ, дето единствен даже съм си написал къде да ме намери някой от "центъра на града", а именно - Лаута

venomcho, :mrgreen: ...
Единственото, което си "уцелил" е че не си нищо ново "под слънцето" майна... Едно и също... едно и също вече толкова години... как да не те "ОБОБЩАВАМ" бе майна?! :mrgreen: Нали ти казах, че всичките звучите еднакво, когато водите ПОДОБНИ ДИСКУСИИ.... Ами погледни само темата за ДСО "ЕНЕРГИЯ" във форума на Локо Пд и ще се убедиш бе майна... Едно и също.... едно и също... Тръгва се УЖ по същество... после се стига до "тънките бъзици" поради липса на аргументация и накрая до "искрено и лично"... :mrgreen: ... Как един път не бе по-различно незнам майна?!...и... Къде съм обидил някой бе майна?! :mrgreen: И с какво?!! Изпадаш в "безтегловност"...

Колкото до АНОНИМНОСТТА ти... тя е ФАКТ!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 яну 2012 16:29

plovdivram написа:...

щом не отричаш, значи паметта ми все още се държи ;)

plovdivram написа:Колкото до АНОНИМНОСТТА ти... тя е ФАКТ!!!

в сравнение с твоята - е не е 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2012 17:08

:mrgreen: venomcho,
както казах, наистина всички спазвате една и същ "схема" на водене на подобни дискусии, но има само един човек, с който съм водил подобен точно на този "дебат" майна :mrgreen: ... Ника му беше немски превод на ботев завинаги... човече, започваш УНИКАЛНО да приличаш на него!!! :mrgreen:

Та кое викаш НЕ ОТРИЧАМ, че паметта ти още те ДЪРЖИ?! :mrgreen:

А т'ва за АНОНИМНОСТТА го оставям без коментар, щото дори не е и "остроумно" майна... бих го нарекъл "детски отговор", но да не вземеш да се обидиш нещо!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 яну 2012 18:00

plovdivram написа: Ника му беше немски превод на ботев завинаги... човече, започваш УНИКАЛНО да приличаш на него!!! :mrgreen:

хах айде ся си го преведи и на английски и провери поне кой е автора на темата, в която упорито пишеш ;)
абе вие наистина сте се побъркали с тая вашта пропаганда, как "жалтити" дебнат в окопите, всеки въоръжен с по няколко ника :mrgreen:
разберете и приемете просто най-накрая, че сме много и сме навсякъде, за разлика от фалшивата масовост, която се опитахте да създадете в рамките на няколко дни този месец, покрай "десанта" с десетките теми, целящи да уронят Ботев - пак постулат от вашия бивш сайт 8-)

а за анонимността - дай да разчоплим и този проблем ;)
как да не е смехотворно когато Гуру19?6 и в случая и ти обвинявате постоянно всеки в "анонимност", а от другата страна какво имаме: някви картинки и някви никчета или може би смятате, че от много трупане на мнения във виртуалния свят, автоматично ставате популярни и в триизмерния ли бе майна :mrgreen:
ай обясни с какво вие сте по-НЕанонимни от всеки друг и пак подчертавам - едно споделено "местоположение" без страх и срам си е много много различно от...едно нищо :!:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2012 18:32

venomcho
а за анонимността - дай да разчоплим и този проблем...
ай обясни с какво вие сте по-НЕанонимни от всеки друг и пак подчертавам - едно споделено "местоположение" без страх и срам си е много много различно от...едно нищо

:mrgreen: Започвам оттук, защото наистина започва да става ДОСАДНО майна!!! Конкретно... Разликата е че 99,9% от тези, които пишете РЕДОВНО в този форум знаете името ми... да не говорим, че голяма част от вас знаят и къде живея, а ако все пак не знаят това, то не е никакъв проблем да попитат и някой точно измежду вас веднага ще му каже... Ами то е ЕЛЕМЕНТАРНО бе майна... :mrgreen: Достатъчно е да погледнеш и да видиш, че доста често се обръщат към мен направо с името ми... А, да решиш, че това име е ИЗМИСЛЕНО за пред "форума" е много глупаво при положение, че аз се появявам с него и физиономията си доста често по разни мероприятия свързани с Локомотив и то не пред един-двама човека... Същото може ли да се каже за теб?!!

Виж к'во venomcho, дай да се спрем майна... Казвам го най-сериозно, защото дискусията стана направо ГЛУПАВА майна... донякъде беше наистина интересно да се "забавляваме", но сега вече се превърна в буквално "безумно" тъпа... Пак ти казвам, че САМО С ЕДИН човек съм водил подобен "дебат" и да ти кажа той премина по съвсем същия начин... Само той бе толкова УПОРИТ в доказването на нещо, за което НЯМА ГРАМ аргумент... през цялото време "дебата" се водеше по точно толкова БЕЗУМЕН начин... т.е. ВЪРТЕНЕ В КРЪГ, в което той ПОСТОЯННО ТВЪРДИ нещо, което НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ, а в същото време всичко към него го "ИГНОРИРА" мислейки се че никой незабелязва по колко "плитък" начин го прави :mrgreen: .... И накрая мога да предположа как ще свърши днешния дебат майна.... Аз наистина ще се откажа, защото немога да участвам повече в тази ПАРОДИЯ на дебат майна :mrgreen: ... и този мой "отказ" да продължа ще бъде обявен за "капитулация пред "ИСТИНАТА"" :mrgreen: ... Или поне така би направил човека с чийто ник в превод от немски значи - ботев_завинаги!!!

Сори пич... 'ма аз наистина се отказвам да продължаваме по този начин... ако искаш по същество да ме питаш нещо, давай... 'ма да продължаваме това безумие...
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 12 яну 2012 19:04

Предварително се извинявам за това,че се намесвам в разговора.
Пловдиврам,един нормален човек няма да прекарва толкова време по форумите,за да дава аргументи ,за собственото си мнение.
Или по цял ден се чудиш какво да правиш или в реалния живот никой не ти обръща внимание.Не може по цял ден да водиш БЕЗМИСЛЕНи дискусии и да си губиш времето.Кой крив,кой прав-всеки си знае за него си.НО да дремеш по цял ден по фоумите-има нещо сбъркано.
Знам,че си на години и не отива на възрастен човек,да си пилее времето така.Хайде да си тийнейжър и да се чудиш какво да правиш-мога да го разбера.
Това го приеми като приятелски съвет,а не като упрек.

Върни се в “Архив”