venomcho,
казах, че може и да греша... и сигурно, 'щом казваш е така, но ако се върнеш назад ще видиш, че ти говориш за "бъзиците", а Pupper-a един вид ги обяснява ... и затова съм ви сложил заедно... това е повода да ви свържа... ти обаче 'щом казваш, че предположенията ми не отговарят на истината аз съм готов да се съглася, защото в крайна сметка аз допускам една такава грешка от моя страна... Ако е така - извинявай!!! Смятам тази "тема" за приключена и изяснена...
Сега обаче чакам развитието по моя "казус".... ако е питаш защо толкова настоявам... то е защото не за първи път някой измежду вас говори за подобно нещо, с което аз няма как да се съглася... та интересно ми е ОТКЪДЕ или по-скоро от КОЙ идва всичко това?!!!
Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivram
- Контакти:
Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България
plovdivram написа:Сега обаче чакам развитието по моя "казус".... ако е питаш защо толкова настоявам... то е защото не за първи път някой измежду вас говори за подобно нещо, с което аз няма как да се съглася... та интересно ми е ОТКЪДЕ или по-скоро от КОЙ идва всичко това?!!!
ще ти трябва малко повече от тея "трикчета", за да ме накараш да влезна за ВТОРИ път в сайт, дето даже не знам съществува ли, камо ли самата тема, камо ли самите мнения

няма как да се принизя до нивото на онези ваши, дето спят в нашия и живеят само за това...
само по спомен ти казах основното: "аз им пускам там разни фактчета и се кефя как се оплитат в незнаене и лъжи и почват с обидите, тва ми е най-големия кеф"

и си викам брех тва щом веднага попаднах на нещо такова, представям си кво се случва в останалите десетки теми, които знам, че имате против нас, ама не ми е особено ЗАБАВНО да седна и да ровя

пък и не знам защо наистина трябва да се изкарваш "по католик от папата"

най-нормалното е като си сред познати или поне "съратници по идея" да се отпускаш и да коментираш някой, който е от "другата страна" и не присъства...
и обратното - няма как да водим някъв диалог с тебе вече няколко страници, ако не се държиш по-различно с човек, който не познаваш, а знаеш единствено, че не споделяте еднакви "ценности" да ги наречем, щото ако още отначало ме засечеш със закани и обиди доникъде няма да стигнем, а моето затапване веднага ще бъде изтрито ако не бяхме във "форум България"

- plovdivram
- Контакти:
venomcho,
говориш неща, които НЕ ОТГОВАРЯТ на истината по смисъла, който УПОРИТО се опитваш да им вкараш... на всичкото отгоре НЕМОЖЕШ да си ги ЗАЩИТИШ ... и НЕ само това, но се опитваш и да ми "нарисуваш" "портрет"
... УНИКАЛНИ СТЕ!!! Имайте малко ДОСТОЙНСТВО бе хора!!! Докога?!! Не само, че сте АНОНИМНИ, но сте и НАХАЛНИ
... На всичкото отгоре имате притенции ДОРИ за "тънкост" в "бъзиците" като на онези "старите майни"!!! НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА МАЙНА!!! НЕ!!!
говориш неща, които НЕ ОТГОВАРЯТ на истината по смисъла, който УПОРИТО се опитваш да им вкараш... на всичкото отгоре НЕМОЖЕШ да си ги ЗАЩИТИШ ... и НЕ само това, но се опитваш и да ми "нарисуваш" "портрет"

аа ето уцелил съм явно, щом веднага смени тона майна
и прИтенции няма как да имамЕ - пак обобщаваш множеството, като чак обиждаш всички и слагаш епитети...
нареждай само мен - нали с мен говориш от вече нз колко страници
П.П. тва за "анонимността" по форумите като го видя и винаги ми става най-ЗАБАВНО майна, особено към мен - НЕГРАДСКИЯ, дето единствен даже съм си написал къде да ме намери някой от "центъра на града", а именно - Лаута

и прИтенции няма как да имамЕ - пак обобщаваш множеството, като чак обиждаш всички и слагаш епитети...

П.П. тва за "анонимността" по форумите като го видя и винаги ми става най-ЗАБАВНО майна, особено към мен - НЕГРАДСКИЯ, дето единствен даже съм си написал къде да ме намери някой от "центъра на града", а именно - Лаута

- plovdivram
- Контакти:
venomcho
venomcho,
...
Единственото, което си "уцелил" е че не си нищо ново "под слънцето" майна... Едно и също... едно и също вече толкова години... как да не те "ОБОБЩАВАМ" бе майна?!
Нали ти казах, че всичките звучите еднакво, когато водите ПОДОБНИ ДИСКУСИИ.... Ами погледни само темата за ДСО "ЕНЕРГИЯ" във форума на Локо Пд и ще се убедиш бе майна... Едно и също.... едно и също... Тръгва се УЖ по същество... после се стига до "тънките бъзици" поради липса на аргументация и накрая до "искрено и лично"...
... Как един път не бе по-различно незнам майна?!...и... Къде съм обидил някой бе майна?!
И с какво?!! Изпадаш в "безтегловност"...
Колкото до АНОНИМНОСТТА ти... тя е ФАКТ!!!
аа ето уцелил съм явно, щом веднага смени тона майна
venomcho,

Единственото, което си "уцелил" е че не си нищо ново "под слънцето" майна... Едно и също... едно и също вече толкова години... как да не те "ОБОБЩАВАМ" бе майна?!

Колкото до АНОНИМНОСТТА ти... тя е ФАКТ!!!

plovdivram написа:...
щом не отричаш, значи паметта ми все още се държи

plovdivram написа:Колкото до АНОНИМНОСТТА ти... тя е ФАКТ!!!
в сравнение с твоята - е не е

- plovdivram
- Контакти:

както казах, наистина всички спазвате една и същ "схема" на водене на подобни дискусии, но има само един човек, с който съм водил подобен точно на този "дебат" майна

Та кое викаш НЕ ОТРИЧАМ, че паметта ти още те ДЪРЖИ?!

А т'ва за АНОНИМНОСТТА го оставям без коментар, щото дори не е и "остроумно" майна... бих го нарекъл "детски отговор", но да не вземеш да се обидиш нещо!

plovdivram написа: Ника му беше немски превод на ботев завинаги... човече, започваш УНИКАЛНО да приличаш на него!!!![]()
хах айде ся си го преведи и на английски и провери поне кой е автора на темата, в която упорито пишеш

абе вие наистина сте се побъркали с тая вашта пропаганда, как "жалтити" дебнат в окопите, всеки въоръжен с по няколко ника

разберете и приемете просто най-накрая, че сме много и сме навсякъде, за разлика от фалшивата масовост, която се опитахте да създадете в рамките на няколко дни този месец, покрай "десанта" с десетките теми, целящи да уронят Ботев - пак постулат от вашия бивш сайт

а за анонимността - дай да разчоплим и този проблем

как да не е смехотворно когато Гуру19?6 и в случая и ти обвинявате постоянно всеки в "анонимност", а от другата страна какво имаме: някви картинки и някви никчета или може би смятате, че от много трупане на мнения във виртуалния свят, автоматично ставате популярни и в триизмерния ли бе майна

ай обясни с какво вие сте по-НЕанонимни от всеки друг и пак подчертавам - едно споделено "местоположение" без страх и срам си е много много различно от...едно нищо

- plovdivram
- Контакти:
venomcho
Започвам оттук, защото наистина започва да става ДОСАДНО майна!!! Конкретно... Разликата е че 99,9% от тези, които пишете РЕДОВНО в този форум знаете името ми... да не говорим, че голяма част от вас знаят и къде живея, а ако все пак не знаят това, то не е никакъв проблем да попитат и някой точно измежду вас веднага ще му каже... Ами то е ЕЛЕМЕНТАРНО бе майна...
Достатъчно е да погледнеш и да видиш, че доста често се обръщат към мен направо с името ми... А, да решиш, че това име е ИЗМИСЛЕНО за пред "форума" е много глупаво при положение, че аз се появявам с него и физиономията си доста често по разни мероприятия свързани с Локомотив и то не пред един-двама човека... Същото може ли да се каже за теб?!!
Виж к'во venomcho, дай да се спрем майна... Казвам го най-сериозно, защото дискусията стана направо ГЛУПАВА майна... донякъде беше наистина интересно да се "забавляваме", но сега вече се превърна в буквално "безумно" тъпа... Пак ти казвам, че САМО С ЕДИН човек съм водил подобен "дебат" и да ти кажа той премина по съвсем същия начин... Само той бе толкова УПОРИТ в доказването на нещо, за което НЯМА ГРАМ аргумент... през цялото време "дебата" се водеше по точно толкова БЕЗУМЕН начин... т.е. ВЪРТЕНЕ В КРЪГ, в което той ПОСТОЯННО ТВЪРДИ нещо, което НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ, а в същото време всичко към него го "ИГНОРИРА" мислейки се че никой незабелязва по колко "плитък" начин го прави
.... И накрая мога да предположа как ще свърши днешния дебат майна.... Аз наистина ще се откажа, защото немога да участвам повече в тази ПАРОДИЯ на дебат майна
... и този мой "отказ" да продължа ще бъде обявен за "капитулация пред "ИСТИНАТА""
... Или поне така би направил човека с чийто ник в превод от немски значи - ботев_завинаги!!!
Сори пич... 'ма аз наистина се отказвам да продължаваме по този начин... ако искаш по същество да ме питаш нещо, давай... 'ма да продължаваме това безумие...
а за анонимността - дай да разчоплим и този проблем...
ай обясни с какво вие сте по-НЕанонимни от всеки друг и пак подчертавам - едно споделено "местоположение" без страх и срам си е много много различно от...едно нищо

Виж к'во venomcho, дай да се спрем майна... Казвам го най-сериозно, защото дискусията стана направо ГЛУПАВА майна... донякъде беше наистина интересно да се "забавляваме", но сега вече се превърна в буквално "безумно" тъпа... Пак ти казвам, че САМО С ЕДИН човек съм водил подобен "дебат" и да ти кажа той премина по съвсем същия начин... Само той бе толкова УПОРИТ в доказването на нещо, за което НЯМА ГРАМ аргумент... през цялото време "дебата" се водеше по точно толкова БЕЗУМЕН начин... т.е. ВЪРТЕНЕ В КРЪГ, в което той ПОСТОЯННО ТВЪРДИ нещо, което НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ, а в същото време всичко към него го "ИГНОРИРА" мислейки се че никой незабелязва по колко "плитък" начин го прави

Сори пич... 'ма аз наистина се отказвам да продължаваме по този начин... ако искаш по същество да ме питаш нещо, давай... 'ма да продължаваме това безумие...

Предварително се извинявам за това,че се намесвам в разговора.
Пловдиврам,един нормален човек няма да прекарва толкова време по форумите,за да дава аргументи ,за собственото си мнение.
Или по цял ден се чудиш какво да правиш или в реалния живот никой не ти обръща внимание.Не може по цял ден да водиш БЕЗМИСЛЕНи дискусии и да си губиш времето.Кой крив,кой прав-всеки си знае за него си.НО да дремеш по цял ден по фоумите-има нещо сбъркано.
Знам,че си на години и не отива на възрастен човек,да си пилее времето така.Хайде да си тийнейжър и да се чудиш какво да правиш-мога да го разбера.
Това го приеми като приятелски съвет,а не като упрек.
Пловдиврам,един нормален човек няма да прекарва толкова време по форумите,за да дава аргументи ,за собственото си мнение.
Или по цял ден се чудиш какво да правиш или в реалния живот никой не ти обръща внимание.Не може по цял ден да водиш БЕЗМИСЛЕНи дискусии и да си губиш времето.Кой крив,кой прав-всеки си знае за него си.НО да дремеш по цял ден по фоумите-има нещо сбъркано.
Знам,че си на години и не отива на възрастен човек,да си пилее времето така.Хайде да си тийнейжър и да се чудиш какво да правиш-мога да го разбера.
Това го приеми като приятелски съвет,а не като упрек.