turbogena написа:Ами дано си прав и ги бием. А защо подозираш ,че няма да излезнат срещу нас
Имам такова предчувствие, струва ми се, че не са точни хора. Ще видим, може и да не е така.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
turbogena написа:Ами дано си прав и ги бием. А защо подозираш ,че няма да излезнат срещу нас
Tommi написа:turbogena написа:Абе определено са на много по-високо ниво от нас в моментаБате направи равен с Милан есента. Какво ли ще стане ,ако ние излезем срещу 'росонерите'
Срещу Милан отново ги покри късметът.Първо италианците имаха възможност, но не можаха да вкарат от вратарското поле. После Ибрахимович вкара, след това Робиньо излезе сам срещу вратата, мина вратаря и... удари греда. Второто полувреме съдията даде измислена дузпа за Бате, при изпълнението топката мина до ръцете на вратаря и гол. После Боатенг излиза сам срещу вратаря, стреля в него, топката се връща при ганаеца, той стреля пак и топката се удря в един защитник пред голлинията.
В интернет го има видеото.
В тази контрола ще ги накажем много лошо, това да го запомниш!Но подозирам, че може да ни прецакат и да не излязат срещу нас.
b0b000 написа:zlobul, ако станем шампиони ще се радваш ли ?
zlobul написа:b0b000 написа:zlobul, ако станем шампиони ще се радваш ли ?
аз се радвам на всяка победа братле , но не се радвам на тара и го*ньо , не се радвам и на начина на игра , не се радвам , че публиката е със смазана психика ,не се радвам че наркоманчетата и гаменчетата са единствената опора на некомпетентните ръководители , не се радвам и на факта , че в случаите , когато се посъберат доста хора на стадиона не се пеят правилните песни т.е. , не се радвам от факта , че няма сила която да изгони мизерния пловдивчанин от "герена ", не се радвам , че хората видяха и продължават да виждат малоумието на инженера и продължават да го защитават .Е тва ме дразни . Сираков е доста прав , в момента сме селско отборче .
Искренно се надявам Костов да научи играчите на нещо въпреки смазващия регрес , който им нанесе пловдивското недоразумение . Що се отнася до шампионската титла -и с нея и без нея . Кой ще се зарадва на неква измислена шампионска титла в още по измислено първенство след като септември си отпаднал от дърводелски отбор като търнава ?
Честно да ти кажа , ако тара и го*ното (рядко)останат на "герена " предпочитам Левски да не играе в ЕКТ , така поне със сигурност ще си спестим резила .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:zlobul написа:b0b000 написа:zlobul, ако станем шампиони ще се радваш ли ?
аз се радвам на всяка победа братле , но не се радвам на тара и го*ньо , не се радвам и на начина на игра , не се радвам , че публиката е със смазана психика ,не се радвам че наркоманчетата и гаменчетата са единствената опора на некомпетентните ръководители , не се радвам и на факта , че в случаите , когато се посъберат доста хора на стадиона не се пеят правилните песни т.е. , не се радвам от факта , че няма сила която да изгони мизерния пловдивчанин от "герена ", не се радвам , че хората видяха и продължават да виждат малоумието на инженера и продължават да го защитават .Е тва ме дразни . Сираков е доста прав , в момента сме селско отборче .
Искренно се надявам Костов да научи играчите на нещо въпреки смазващия регрес , който им нанесе пловдивското недоразумение . Що се отнася до шампионската титла -и с нея и без нея . Кой ще се зарадва на неква измислена шампионска титла в още по измислено първенство след като септември си отпаднал от дърводелски отбор като търнава ?
Честно да ти кажа , ако тара и го*ното (рядко)останат на "герена " предпочитам Левски да не играе в ЕКТ , така поне със сигурност ще си спестим резила .
Страхотни прозрения, неподправен реализъм, бистър ум, ненандмината оригиналност, просто каквото и да кажем ние "слепите" хорица, след тази реч любезно поднесена от вития като теб, не само ще е малко, а и ще станем по-ниски от тревата. Поклон пред великата сила на мисълта и непрестанният порив на разумаНаистина ме остави без дъх и стон
Сега ще обясниш ли какво би станало, ако след 3 месеца примерно, под непрестанните възгласи на публиката, Батков реши да се махнеИнтересно ми е е да разбера как ти лично виждаш нещата, ако твоите мечти наистина се сбъднат
В каква посока би тръгнала организацията ПФК Левски София
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 15 госта