Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Tommi » 11 яну 2012 00:51

turbogena написа:Ами дано си прав и ги бием. А защо подозираш ,че няма да излезнат срещу нас :?

Имам такова предчувствие, струва ми се, че не са точни хора. Ще видим, може и да не е така.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2012 10:17

Tommi написа:
turbogena написа:Абе определено са на много по-високо ниво от нас в момента ;) Бате направи равен с Милан есента. Какво ли ще стане ,ако ние излезем срещу 'росонерите' :lol:

Срещу Милан отново ги покри късметът. :!: Първо италианците имаха възможност, но не можаха да вкарат от вратарското поле. После Ибрахимович вкара, след това Робиньо излезе сам срещу вратата, мина вратаря и... удари греда. Второто полувреме съдията даде измислена дузпа за Бате, при изпълнението топката мина до ръцете на вратаря и гол. После Боатенг излиза сам срещу вратаря, стреля в него, топката се връща при ганаеца, той стреля пак и топката се удря в един защитник пред голлинията. :shock: В интернет го има видеото.
В тази контрола ще ги накажем много лошо, това да го запомниш! :) Но подозирам, че може да ни прецакат и да не излязат срещу нас. :evil:

Както се казва:
Бате са имали ден, срещу Милан.
Просто късмета е бил с тях.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2012 17:22

Хубави контроли са си уредили на'ще ... :)
Аз невиждам и един слаб съперник, с който така да се каже - да разспуснем ... :?

П.п.

Почти съм сигурен, че няма да паднем от БАТЕ ... :twisted:
Нашите ще скочат яко и ми се струва, че за беларусите може да стане много неприятно ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 яну 2012 17:42

:lol: Това откъде си го изкарал? Много радва...

Иначе програмата и контролите са перфектни! Дано накрая и играта на нашите е такава... Дали няма да излъчат някоя от контролите, да ги видим, каква са я вършили през подготовката?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 яну 2012 18:46

b0b000 написа:zlobul, ако станем шампиони ще се радваш ли ?

аз се радвам на всяка победа братле , но не се радвам на тара и го*ньо , не се радвам и на начина на игра , не се радвам , че публиката е със смазана психика ,не се радвам че наркоманчетата и гаменчетата са единствената опора на некомпетентните ръководители , не се радвам и на факта , че в случаите , когато се посъберат доста хора на стадиона не се пеят правилните песни т.е. , не се радвам от факта , че няма сила която да изгони мизерния пловдивчанин от "герена ", не се радвам , че хората видяха и продължават да виждат малоумието на инженера и продължават да го защитават .Е тва ме дразни . Сираков е доста прав , в момента сме селско отборче .
Искренно се надявам Костов да научи играчите на нещо въпреки смазващия регрес , който им нанесе пловдивското недоразумение . Що се отнася до шампионската титла -и с нея и без нея . Кой ще се зарадва на неква измислена шампионска титла в още по измислено първенство след като септември си отпаднал от дърводелски отбор като търнава ?
Честно да ти кажа , ако тара и го*ното (рядко)останат на "герена " предпочитам Левски да не играе в ЕКТ , така поне със сигурност ще си спестим резила .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 яну 2012 23:43

zlobul написа:

аз се радвам на всяка победа братле , но не се радвам на тара и го*ньо , не се радвам и на начина на игра , не се радвам , че публиката е със смазана психика ,не се радвам че наркоманчетата и гаменчетата са единствената опора на некомпетентните ръководители , не се радвам и на факта , че в случаите , когато се посъберат доста хора на стадиона не се пеят правилните песни т.е. , не се радвам от факта , че няма сила която да изгони мизерния пловдивчанин от "герена ", не се радвам , че хората видяха и продължават да виждат малоумието на инженера и продължават да го защитават .Е тва ме дразни . Сираков е доста прав , в момента сме селско отборче .
Искренно се надявам Костов да научи играчите на нещо въпреки смазващия регрес , който им нанесе пловдивското недоразумение . Що се отнася до шампионската титла -и с нея и без нея . Кой ще се зарадва на неква измислена шампионска титла в още по измислено първенство след като септември си отпаднал от дърводелски отбор като търнава ?
Честно да ти кажа , ако тара и го*ното (рядко)останат на "герена " предпочитам Левски да не играе в ЕКТ , така поне със сигурност ще си спестим резила .

Страхотни прозрения, неподправен реализъм, бистър ум, ненандмината оригиналност, просто каквото и да кажем ние "слепите" хорица, след тази реч любезно поднесена от вития като теб, не само ще е малко, а и ще станем по-ниски от тревата. Поклон пред великата сила на мисълта и непрестанният порив на разума :!: Наистина ме остави без дъх и стон Изображение

Сега ще обясниш ли какво би станало, ако след 3 месеца примерно, под непрестанните възгласи на публиката, Батков реши да се махне :?: Интересно ми е е да разбера как ти лично виждаш нещата, ако твоите мечти наистина се сбъднат :) В каква посока би тръгнала организацията ПФК Левски София Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 11:42

TristaNNN написа:
zlobul написа:

Страхотни прозрения, неподправен реализъм, бистър ум, ненандмината оригиналност, просто каквото и да кажем ние "слепите" хорица, след тази реч любезно поднесена от вития като теб, не само ще е малко, а и ще станем по-ниски от тревата. Поклон пред великата сила на мисълта и непрестанният порив на разума :!: Наистина ме остави без дъх и стон Изображение

Сега ще обясниш ли какво би станало, ако след 3 месеца примерно, под непрестанните възгласи на публиката, Батков реши да се махне :?: Интересно ми е е да разбера как ти лично виждаш нещата, ако твоите мечти наистина се сбъднат :) В каква посока би тръгнала организацията ПФК Левски София Изображение

1-занимавам се с доста по сериозни неща за да се старая и тук да пиша правилно
2-както и да напиша нещо предполагам че се разбира , така че не се прави на интересен или казано по иначе -пляскам си всичко ,както ми дойде пък ако искате си четете ,ако искате -недейте,проблема си е ваш
3-не съм длъжен да ти давам обяснения точно на теб
4 що си мислиш , че ако не беше Левски , някой щеше да е чувал за тва адвокатче
5 когато даваш оценка на нечии прозрения напиши и твойте да ги видим бе капацитет с капацитета ти .

пп публиката не е в състояние да изгони и улично куче от герена, камоли го*ньо и батков или още не си разбрал , че последните не ни броят за живи.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 яну 2012 13:07

Днеска от 15:30 има брифинг с Иво Тонев ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 яну 2012 14:27

Злобуле, дай твоите предложения за управление на ЛЕВСКИ - имена, идеи за развитието на клуба, какви цели да гони Левски, какви играчи да се взимат, кой да прави селекцията, откъде да дойдат пари ?

Дай и идея кои са "правилните песни" които трябва да пее агитката ? Ама искам текст, ако може и мелодия ! Нали си разбирач, нали си сериозен, нали си с "отворени очи" !

От теб виждам само едно несъстоятелно плюене и нищо повече ;) И ако беше истински левскар, нямаше да слагаш тая лопата - ЛЕВСКИ има една единствена емблема !!!
Ти си срам за феновете на Левски...ако въобще си такъв !
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 яну 2012 14:35

Злобулче - Изображение
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”