Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот plovdivram » 10 яну 2012 09:09

venomcho
добре айде по-сериозно тогава:
ти как си представяш нещата?
след всеки неуспех или издънка да се поздравяваме и взаимосъчувстваме ли?
това е един начин все пак да поддържаме "дербито" през времето, когато то липсва...
искаш да сме като бургазлии, дето неможеш ги разбра кой за кой отбор е, щото поддържат и двата?
точно затова нашето дерби си е градско, оспорвано и с висок адреналин - заради искрите, прескачащи между двата лагера...
отсега си представям какви ще са идеите в хореографията за следващото дерби, отразяващи случките (а те си заслужават) през тези години, които не сме се срещали

ми айде ся днешния пример - как да не ми стане весело (спирам със "забавното") при тая тема за кмета, бе майна

П.П. днешната демагогия и без тва сами си я водихме, можеше и на лични, да не разводняваме темата, даже може някой мод по желание да ни позачисти

Ти продължаваш да не разбираш смисъла на това, което се говори ... :mrgreen: Упорито при това... говориш дори за ДЕМАГОГИЯ... Нека си го кажем така тогава...

Мислиш ли, че ние нямаме с какво да се "забавляваме", когато говорим за някакви "компроматни войни" /айде така да ги наречем/, които водите срещу нас вече 10 и повече години и имащи за цел да ни "очернят" по някакъв начин, а вас да "забавляват"?!! Мислиш ли?! Мога да ти кажа, че на база това, което се опитвате да налагате вас и това, което са всъщност нещата има толкова несъответствия, че направо си изглеждате комично майна!!!... Въпроса обаче не е в това за което говориш.. т.е. да сме ПРИЯТЕЛИ... Няма такова нещо... аз не искам да съм приятел с хора, които се "забавляват" със всичко, което касае СЪПЕРНИКА... Има и неща, които се УВАЖАВАТ... И ако неможеш да уважаваш трябва тогава да можеш - пак така със "забавление" да поемеш и ответния удар... Странно, но тогава изведнъж нещата се променят и почват едни оправдания как обаче при вас е различно!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 яну 2012 11:35

ами истината е, че ти просто прекалено насериозно взимаш това форумче, което си е някаква песъчинка в океана от информация ;)
мен лично въобще не можеш да ме бутнеш, нито с "войни', нито с бъзици, тъй-като хората, които са се опитвали, даже не могат и да си напишат името, а пък с определението "неградски" ЛИЧНО НА МЕН наистина може и здравословен проблем да ми изкарат от смях МАЙНА :mrgreen:
и двата клуба си имат по-сериозни форуми, в които да си обсъждат нещата и както съм затапвал и един всеизвестен тук славист: колкото и каквото да се напише в това форумче, то си остава далече за над 90% от хората, интересуващи се от споменатите отбори (естествено не и в случая на неговия отбор) 8-)
ако не си разбрал, че не това е мястото за дискусии с чужди фенове, а пък толкова ти се иска - сори майна и да ти кажа, че с мен само си си изгубил времето, защото аз тук наистина просто си се забавлявам и представи си имам живот и извън форума на Гонг ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 яну 2012 12:56

venomcho
ами истината е, че ти просто прекалено насериозно взимаш това форумче, което си е някаква песъчинка в океана от информация

:mrgreen: ... Наистина си упорит майна... И понеже виждам, че всячески се опитваш да сведеш темата и заформилата се от един момент нататък дискусия до някаква "несериозна история"... то... нека наистина я сведем до конкретното ти "забавление" :mrgreen:, с примери, които си дал в няколкото си поста... Така... като е "несериозен" този форум защо и вие не се "забавлявате" "истински" бе майна?!! :mrgreen: ... т.е..... Защо не приемете, че някой измежду тези, с които се "забавлявате" викайки им "Зрънкови" и "цигани" не са точно като вас и те не се "забавляват" по същата - ваша логика, викайки ви "неградски" и "селяни"?!!... Аз лично не виждам никаква разлика в "забавлението"... .... Да видим нататък... Когато вие се "забавлявате" с това, че за "5 години "циганите" са остарели с десет"... то тогава какво ви притеснява, че "циганите" се забавляват с това, че пък вие неможете да докажете по никакъв начин съществувнето си през първите поне 7 години!!! Ами "забавлявайте" се бе майна... :mrgreen: .... Друго.... Когато вие се "забавлявате", че "циганите" са от "Кюстендил".... какво ви притеснява, че според тях сте "селяни от Сопот".... "Забавлявайте" се бе майна :mrgreen: .... Няма никаква разлика в "забавленията"... Нали?!! Тогава... нека всички се "забавляваме", 'щом както твърдеше по-назад, че имено в такива "забавления" е "солта" на дербито!!! Какво ще каже автора на темата по този въпрос?! :mrgreen: Да се "забавляваме" ли?!!
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 10 яну 2012 15:05

Ram, голям човек си, пък толкова фактологически грешки допускаш! Не самото определение "селянин" носи посланието, а това което се крие зад него. Ето например "кюстендилски сливи", само по себе си, не е обидно словосъчетание, но в контекста на отношенията Велбъжд - Локомотив придобива нов смисъл. "Цигани" пък е препратка към прословутата статия на Бонев. "Вълчовци" - фена със "сърцето ми е локомотив". Зад всяка наша фраза, седи една малка история. Като тези вашите за шофьора на Дража, БКП, Кънчова поляна. Ама отдавна изчезнаха творците на "забавление" след черно-белите. Кажи ми Сопот ли е село или Плодвдив? Вашето "цигани" от къде идва? От безсилие или просто копирате ТИ? В търсене на промяната, си губите облика!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 яну 2012 16:33

Pupper_
Ram, голям човек си, пък толкова фактологически грешки допускаш! Не самото определение "селянин" носи посланието, а това което се крие зад него. Ето например "кюстендилски сливи", само по себе си, не е обидно словосъчетание, но в контекста на отношенията Велбъжд - Локомотив придобива нов смисъл. "Цигани" пък е препратка към прословутата статия на Бонев. "Вълчовци" - фена със "сърцето ми е локомотив". Зад всяка наша фраза, седи една малка история. Като тези вашите за шофьора на Дража, БКП, Кънчова поляна. Ама отдавна изчезнаха творците на "забавление" след черно-белите. Кажи ми Сопот ли е село или Плодвдив? Вашето "цигани" от къде идва? От безсилие или просто копирате ТИ? В търсене на промяната, си губите облика!

:mrgreen: Venomcho и всичките ви "превъплъщения" с които водим този дебат,
ето точно това имах предвид майна... правите разлика в нещо, в което няма разлика... Вашето винаги е едно, а нашето било друго! Определено си "вярвате" говорейки всички тези глупости при това със "завидно" самочувствие! :mrgreen: Тъжното обаче е - че в последните години тези "забавления" са ви единствени... смешното - че ги използвате, когато нямате какво друго да кажете... и "забавното"... че винаги накрая искате да покажете, че всъщност просто сте се "забавлявали"!!! :mrgreen: Толкова години - едно и също!!!

Всъщност нека обобщим заформилата се дискусия, в последните няколко страници на темата... От нея стана ясно, че всъщност вие имате основание да се "забавлявате", защото /според Pupper-а/ вашето едва ли не било "фактологически" обосновано / :mrgreen: "уникално"/, а "забавляващите" се сред локомотивци трябва да бъдат приемани като хора, които незнаят какво говорят в опита си да "копират ТИ"!!! Е, признавам "УНИКАЛНИ" сте майна!!! :mrgreen:

T&T, след всичко това, на всички вече май ни е ясно, че докато има "забавляващи" сред нас /и от едната и от другата страна/ ЯВНО никога няма да има и УВАЖЕНИЕ, за неща, които го изискват независимо от съперничеството ни... ако правилно съм разбрал твоята и на botevforever идея де... Това се опитвах да обясна и на venomcho, макар и във ваше отсъствие... макар и той кристално да ме разбираше всеки път ... Така че ... botevforever пази си "скътаната" тема, че опита ми през годините "говори", че рано или късно ще дойде и нейното време!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 яну 2012 01:18

Първо - не можах да разбера защо всеки пък като се обръщаш към МЕН говориш в мн.ч. и на Вие?
Докато аз Ти говоря на ТИ и лично към теб - ако си решил,че съм някакъв представител на клуба - сори, ама аз съм индивидуалност и говоря за себе си ;)
Затова дори и някои ботевисти да не са съгласни с леко несериозното ми отношение, така могат да се разграничат 8-)

Второ - уж аз съм "упорстващият", ама ти все едно и също - как можело ние да се забавляваме, ама като почнете вие и ние сме обръщали плочата и т.н.
Пак се връщаме към по-горе, че АЗ не съм НИЕ :!:
То си е двустранен филма бе майна - мен затова и не ми е интересно да базикам Гуру19?6, щото той директно почва с обидите и просто не ми е на нивото, иначе ако някой също върне подходящ тънък базик и е достоен противник си е готино ;)

П.П. тва за "превъплъщенията" не го разбрах

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 яну 2012 09:49

venomcho
Първо - не можах да разбера защо всеки пък като се обръщаш към МЕН говориш в мн.ч. и на Вие?
Докато аз Ти говоря на ТИ и лично към теб - ако си решил,че съм някакъв представител на клуба - сори, ама аз съм индивидуалност и говоря за себе си
Затова дори и някои ботевисти да не са съгласни с леко несериозното ми отношение, така могат да се разграничат
.....................
П.П. тва за "превъплъщенията" не го разбрах

Говоря ти с "вие", защото, когато водите дискусии като тази на 99,9% всичките звучите еднакво и в една и съща последователност... Първо "хвърляте" "тънките си бъзици", ако някой ви поиска някакво обяснение или просто да се аргументирате, поради липса на такова започвате "лично да квалифицирате" човека, който си е "позволил" да се усъмни в намеренията ви и ако нещата се "задълбочат" - или "изчезвате" или просто обявявате, че всичко това е "несериозно" и просто се "забавлявате"!!! Една и съща "схема" вече толкова години... Е, как човек да не ви говори на "ВИЕ" :mrgreen: !!!
Колкото до "превъплъшенията"... Ами те са поради факта, че доста често ми се е случвало да си мисля, че водя дискусии с един и същ човек от вашите, но с различни никове... Разбира се това няма как да го докажа и затова няма да настоявам, че съм прав, за това мое наблюдение... имайки обаче предвид малко по-горе казаното от мен за "схемата", то няма как човек да не си го мисли!!! :mrgreen:

venomcho
Второ - уж аз съм "упорстващият", ама ти все едно и също - как можело ние да се забавляваме, ама като почнете вие и ние сме обръщали плочата и т.н.
Пак се връщаме към по-горе, че АЗ не съм НИЕ
То си е двустранен филма бе майна - мен затова и не ми е интересно да базикам Гуру19?6, щото той директно почва с обидите и просто не ми е на нивото, иначе ако някой също върне подходящ тънък базик и е достоен противник си е готино

О, аз съм далеч от мисълта, да отричам, че не съм упорит :mrgreen: ... Все пак съм овен!!! :mrgreen: Колкото до нещата с "тънките бъзици"... Аз да ти кажа... от "Сбогом курви" насам незнам как можеш изобщо и да си мислиш, че може да има такива между нас!!! Такива може да има само между ПРИЯТЕЛИ в "бъзици" между тях си... Всички имаме такива и от едната или от другата страна... Всичко друго обаче, което е между хора, които не се познават и става на места, където всичко е само написано и четено на "екрана" няма как да бъде възприемано като "тънък бъзик", защото никой неможе да знае какви са намеренията на отсрещния и "нюанса", който вкарва... Още повече, че това се чете и ВЪЗПРИЕМА от всички.... т.е. придава му се един вид вече "общественост" и този "тънък бъзик" си става "дебел"... Точно и затова... В момента, който се пусне такъв "тънък бъзик" той неминуемо се превръща в "дебел", след което следва ОТВЕТНА реакция и нещата излизат извън контрол майна!!! т.е. ако обобщим... ИНТЕРНЕТ не е място за "тънки бъзици", защото нещата винаги ще ескалират и ще се "изродят" в нещо, което е нелицеприятно ЗА НИКОЙ и ако не си готов и не го искаш това, то... по-добре не го прави!!!
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 яну 2012 11:44

Колкото до "превъплъшенията"... Ами те са поради факта, че доста често ми се е случвало да си мисля, че водя дискусии с един и същ човек от вашите, но с различни никове... Разбира се това няма как да го докажа и затова няма да настоявам, че съм прав, за това мое наблюдение... имайки обаче предвид малко по-горе казаното от мен за "схемата", то няма как човек да не си го мисли!!!

Е, няма как да го докажеш или не искаш, да има как? Доста от хората във форума ги познавам лично. Кажи и ще направим една среща, да се успокойш, че сред нас няма хора с раздвоена самоличност. Даже ако не ме лъже паметта, ти беше инициатор преди година - две, за подобен род среща. С улегнали хора, с който да проведеш нормален диалог! Кой знае, може пък и да се получи?
Виждаш ли, и ти си поел по общото течение, обзело Локомотив. Щом са много и имат сходни позиции, значи може да са един и същи човек. После някак си случайно изпускаш това "може" и ... "Имаме новина!". Без никакви конкретни доказателства, започваш да водиш кампания, която после се доразвива от някой друг, който взима думите ти за база и така се раждат легенди.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 яну 2012 12:11

Аз оня ден му говорих за тяхните никове, ама той МАЙНА взе че като нас ИЗБЕГНА въпросчето, но сега естествено го подхвърля обратно -)
PlovdivRam - и аз като ти четох писанията от другата ти "личност", проявила се в раздвоение в "бившия" сайт, не мога да повярвам, че сега коментирам нормално със "светлата й страна", но факт...може би...

П.П. аз да ти кажа как най-лесно ВИ разпознавам - просто няколко ника правят едни и същи елементарни грешки - еми МАЙНА освен всички да сте от едно даскало ли кво :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 яну 2012 12:20

venomcho
Аз оня ден му говорих за тяхните никове, ама той МАЙНА взе че като нас ИЗБЕГНА въпросчето, но сега естествено го подхвърля обратно -)
PlovdivRam - и аз като ти четох писанията от другата ти "личност", проявила се в раздвоение в "бившия" сайт, не мога да повярвам, че сега коментирам нормално със "светлата й страна", но факт...може би...

П.П. аз да ти кажа как най-лесно ВИ разпознавам - просто няколко ника правят едни и същи елементарни грешки - еми МАЙНА освен всички да сте от едно даскало ли кво

:mrgreen: venomcho,
'що пък точно затова се хванахте бе майна?!! :mrgreen: Или к'во... от "тънки бъзици" не разбирате?! :mrgreen: Аз лично НЯМАМ ДРУГА самоличност по форумите майна!!! Мисля, че съм лесно разпознаваем... :mrgreen: Не случайно НЯМАМ И ПРИТЕСНЕНИЕ ВСИЧКИ да знаете КОЙ СЪМ и КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ НАМЕРИТЕ!!! :mrgreen: ... Който от ВАС е поискал да се срещне лично с мен НИКОГА не му е отказвано... Можете да си го проверите това ако искате... Нали се познавате всички!!! Всичките ви напъни в тази насока са безсмислени!!!

Жалкото на всичкото това е че отново загърбихте СЪЩНОСТТА на нещата, за които говорихме!!!
Изображение

Върни се в “Архив”