добре айде по-сериозно тогава:
ти как си представяш нещата?
след всеки неуспех или издънка да се поздравяваме и взаимосъчувстваме ли?
това е един начин все пак да поддържаме "дербито" през времето, когато то липсва...
искаш да сме като бургазлии, дето неможеш ги разбра кой за кой отбор е, щото поддържат и двата?
точно затова нашето дерби си е градско, оспорвано и с висок адреналин - заради искрите, прескачащи между двата лагера...
отсега си представям какви ще са идеите в хореографията за следващото дерби, отразяващи случките (а те си заслужават) през тези години, които не сме се срещали
ми айде ся днешния пример - как да не ми стане весело (спирам със "забавното") при тая тема за кмета, бе майна
П.П. днешната демагогия и без тва сами си я водихме, можеше и на лични, да не разводняваме темата, даже може някой мод по желание да ни позачисти
Ти продължаваш да не разбираш смисъла на това, което се говори ...

Мислиш ли, че ние нямаме с какво да се "забавляваме", когато говорим за някакви "компроматни войни" /айде така да ги наречем/, които водите срещу нас вече 10 и повече години и имащи за цел да ни "очернят" по някакъв начин, а вас да "забавляват"?!! Мислиш ли?! Мога да ти кажа, че на база това, което се опитвате да налагате вас и това, което са всъщност нещата има толкова несъответствия, че направо си изглеждате комично майна!!!... Въпроса обаче не е в това за което говориш.. т.е. да сме ПРИЯТЕЛИ... Няма такова нещо... аз не искам да съм приятел с хора, които се "забавляват" със всичко, което касае СЪПЕРНИКА... Има и неща, които се УВАЖАВАТ... И ако неможеш да уважаваш трябва тогава да можеш - пак така със "забавление" да поемеш и ответния удар... Странно, но тогава изведнъж нещата се променят и почват едни оправдания как обаче при вас е различно!!!