Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
honda
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот honda » 10 яну 2012 02:59

kufur написа:Като ръководител е бил много пъти Левски, но не е побеждавал ЦСКА :lol: А сега ,Тара като няма пукнат лев, да очакваме ли задълбочаване на кризата, щото той без пари не постигал резултати :?: Пуснаха ви ема и лапнахте всички,а започват да излизат и много задължения, къде е Тонев ,къде са милионите ?

Тонев не е нищо повече от кукла на конци. той се върти и накланя натам накъдето му дръпнат конците. Още преди около 2 години писах в този форум ,че ГЕРБ иска да се обвърже с Левски , преди около 6 месеца писах ,че ГЕРБ ще се обвърже с Левски. Ако искаш провери и други мои постове и ще видиш, че май нямам сгрешена прогноза ;) . Доста пъти съм писал че не е толкова важно кой ще бъде официалния силен човек в Левски - дали ще се казва Мачев, Гьорев, Сталийски или Тонев -всичките са от едни котило -излизат от ръкава на една личност с инициали ББ.
Въпроса е доколко гореспомената личност иска да се обвърже с Левски- ако го направи,а той е толкова глупав че може да го направи въпроса с шампионската титла изглежда предрешен. Според теб каква ще бъде реакцията на Титан , при положение че 70% от приходите им идват от общини управлявани от ГЕРБ. Дали ще рискуват да си загубят концесиите ,които и без друго не изпълняват особено коректно , заради ЦСКА- едва ли ;)
Дали братята Домусчиеви ще бъдат особено настоятелни в борбата за шампионската титла , при положение че неизпълненията на задължения по договора за приватизация на ПБМФ се мерят в стотици милиони лева( около 500) и във всеки един момент договора може да бъде развален поради неизпълнението му отстрана на братята ;) . Дали Гриша Ганчев ще си разиграва коня както си иска и ще играе ролята на селския тарикат изиграл градските парвенюта, като знае ,че във всеки един момент икономическа полиция може да се заеме с някои подробности относно захарния му бизнес а и не само около него ;) .

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 10 яну 2012 09:06

honda написа:
kufur написа:Като ръководител е бил много пъти Левски, но не е побеждавал ЦСКА :lol: А сега ,Тара като няма пукнат лев, да очакваме ли задълбочаване на кризата, щото той без пари не постигал резултати :?: Пуснаха ви ема и лапнахте всички,а започват да излизат и много задължения, къде е Тонев ,къде са милионите ?

Тонев не е нищо повече от кукла на конци. той се върти и накланя натам накъдето му дръпнат конците. Още преди около 2 години писах в този форум ,че ГЕРБ иска да се обвърже с Левски , преди около 6 месеца писах ,че ГЕРБ ще се обвърже с Левски. Ако искаш провери и други мои постове и ще видиш, че май нямам сгрешена прогноза ;) . Доста пъти съм писал че не е толкова важно кой ще бъде официалния силен човек в Левски - дали ще се казва Мачев, Гьорев, Сталийски или Тонев -всичките са от едни котило -излизат от ръкава на една личност с инициали ББ.
Въпроса е доколко гореспомената личност иска да се обвърже с Левски- ако го направи,а той е толкова глупав че може да го направи въпроса с шампионската титла изглежда предрешен. Според теб каква ще бъде реакцията на Титан , при положение че 70% от приходите им идват от общини управлявани от ГЕРБ. Дали ще рискуват да си загубят концесиите ,които и без друго не изпълняват особено коректно , заради ЦСКА- едва ли ;)
Дали братята Домусчиеви ще бъдат особено настоятелни в борбата за шампионската титла , при положение че неизпълненията на задължения по договора за приватизация на ПБМФ се мерят в стотици милиони лева( около 500) и във всеки един момент договора може да бъде развален поради неизпълнението му отстрана на братята ;) . Дали Гриша Ганчев ще си разиграва коня както си иска и ще играе ролята на селския тарикат изиграл градските парвенюта, като знае ,че във всеки един момент икономическа полиция може да се заеме с някои подробности относно захарния му бизнес а и не само около него ;) .

Така ,както си го написал излиза,че Левски вече ще е доживотен шампион и всичко занапред е купено или предстои да бъде или просто заграбено, буквално..Не съм съгласен с това твърдение.Ако се стигне до там, че шампиона да се знае и да е служебно назначен, едва ли не..за какво говорим. А ББ може да пр***е на к*ро и на Ганчев и на Титан и на Домусчиеви и ТИМ, ако тръгне срещу тях с рогата, тва ще е и физическият му край.Много го надценявате пожарникаря.След 5 години, хората няма да искат и да си спомнят за него

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 10 яну 2012 10:33

Автор е и на така нареченият „Кървав гол“ през 2000 година срещу ЦСКА на стадион "Георги Аспарухов", след като отбелязва победният гол в 93-та минута с окървавена и бинтована глава.

***Хайде за кървавия гол на Гонзо да ти припомня само......че ме беше срам от отбора към този момент/въпреки че бях на стадиона и подкрепях СИНИТЕ/...........та само месец преди този "прословут за много фенове като теб" мач ЛЕВСКИ водеше на цска с цели 9девет точки.........и се наложи да трепериме защото това наистина щеше да е най големия срам на света.............АЙДЕ СТИГА С ТОЗИ ГОНЗО И ТОЯ КЪРВАВ ГОЛ......бил мъжкар голям..........но като цяло беше що годе от добрите футболисти.....а сега и слепите видяха че НЕ СТАВА.......не и в най великия отбор....ЛЕВСКИ
Последна промяна от NAKEV на 10 яну 2012 10:55, променено общо 1 път.

nevenka
Контакти:

Мнениеот nevenka » 10 яну 2012 10:36

никога не съм мислил,че съвестни хора Левскари могат да изпишат толкова помия спрямо един човек,който е дал много за този клуб.
Злобул,санти-уважавам вашите коментари и критики,но в последните седмици вие направо се уляхте.
За де не се чудите аз съм zlatan-за това ви знам мненията,вчера ме наказаха за неправилно дишане,нооооооооооооооо карай.
Да сравним две много важни неща:времената в които Мъри и Насо поеха Левски и Гонзо когато го пое.
За едните пари трансфери финанси-много,ама адски много-за другия свободни агенти.
Нима Мъри нямаше сгрешени трансфери-обаче когато той ни остави на 16 точки зад Чорбата нищо.
Не искам да ви давам акъл,но ВИ МОЛЯ НАМАЛЕТЕ ГРОЗНИТЕ ЕПИТЕТИ СПРЯМО ГОНЗО.
Аз също подкрепям много неща казани от вас,но с епитетите спрямо Гонзо никога няма да ви подкрепя.
Гонзо е дал за Левски толкова колкото всичките в този форум цял живот да го живеем няма да можем да дадем.
дА ЗНАМ Гонзо много е и взел осбено от времето на Мишата.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 яну 2012 11:10

Абе кво става с Тонев, нали каза, че на 10 Януари ще се разбере всичко в Левски, какво точно става там и какъв ще го играе Тонев в случея. Нали каза, че щял да говори за всичко случващо се на Герена.Защо никой от водещите медии и сайтове не задава този въпрос? Нямам нищо против Тонев, даже напротив според мен е на светлинни години като раководител от всички други в момента на Герена. Но той по-всички медии разправяше как всичко ще се разбере на 10ти, е той 10 дойде, но нито стон, нито вопъл от него. Искам да попитам Гонг и Томето в частност защо не обърнете внимание на това, всички чакаме да разберем кво става на Герена. Лошото в случая, че май те самите не знаят кво става и Тара май им крой шапка на всичките там за пореден път!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 яну 2012 11:59

Avanti_Ragazzi написа:Абе кво става с Тонев, нали каза, че на 10 Януари ще се разбере всичко в Левски, какво точно става там и какъв ще го играе Тонев в случея. Нали каза, че щял да говори за всичко случващо се на Герена.Защо никой от водещите медии и сайтове не задава този въпрос? Нямам нищо против Тонев, даже напротив според мен е на светлинни години като раководител от всички други в момента на Герена. Но той по-всички медии разправяше как всичко ще се разбере на 10ти, е той 10 дойде, но нито стон, нито вопъл от него. Искам да попитам Гонг и Томето в частност защо не обърнете внимание на това, всички чакаме да разберем кво става на Герена. Лошото в случая, че май те самите не знаят кво става и Тара май им крой шапка на всичките там за пореден път!!!!

Аз,пък,предпочитам по малко да говорят,повече да действат!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 яну 2012 12:39

nevenka написа:никога не съм мислил,че съвестни хора Левскари могат да изпишат толкова помия спрямо един човек,който е дал много за този клуб.
Злобул,санти-уважавам вашите коментари и критики,но в последните седмици вие направо се уляхте.
За де не се чудите аз съм zlatan-за това ви знам мненията,вчера ме наказаха за неправилно дишане,нооооооооооооооо карай.
Да сравним две много важни неща:времената в които Мъри и Насо поеха Левски и Гонзо когато го пое.
За едните пари трансфери финанси-много,ама адски много-за другия свободни агенти.
Нима Мъри нямаше сгрешени трансфери-обаче когато той ни остави на 16 точки зад Чорбата нищо.
Не искам да ви давам акъл,но ВИ МОЛЯ НАМАЛЕТЕ ГРОЗНИТЕ ЕПИТЕТИ СПРЯМО ГОНЗО.
Аз също подкрепям много неща казани от вас,но с епитетите спрямо Гонзо никога няма да ви подкрепя.
Гонзо е дал за Левски толкова колкото всичките в този форум цял живот да го живеем няма да можем да дадем.
дА ЗНАМ Гонзо много е и взел осбено от времето на Мишата.

купищата пари изляти в отбора постигнал 1/4 финала :
1 Георги Петков (вратар)-имащ настоящ постоянен договорс клуба.
2 Елин Топузаков (централен защитник)-имащ настоящ постоянен договорс клуба.
3 Игор Томашич (ЦЗ)-беше платена някаква мижава цена , но възможно е и да бъркам .
4 Живко Миланов -юноша на клуба
5 Станислав Ангелов (ДЕФ.ХАЛФ))-нарочен за гонене от предния треньорски щаб , но върнат от СС
6 Лусио Вагнер(ЛБ)-върнат в клуба от Черно море
7 Ричард Еромоигбе (ДХ)-върнат в клуба от Черно море
8 Даниел Боримиров(ДХ) -завърнал се от Германия свободен агент 34 годишен
9 Седрик Бардон(халф)-свободен агент
10 Димитър Телкийски (ДЕСЕН ВЪНШЕН ХАЛФ)-имащ постоянен договор с клуба
11 Христо Йовов (ЛЯВ ВЪНШЕН)-самооткупил се от ловеч
12 Валери Домовчийски-юноша на клуба
13 Емил Ангелов- свободен агент след дългите панаири с Дражев (черноморец)
14 Милан Коприваров -завърнал се от родопа
15 Николай Димитров-юнояа на клуба
16 Мирослав Иванов- зкупен за някаква мижава сумичка
17 Ники Михайлов -юноша на клуба
18 Асен Букарев - имащ постоянен договор с клуба
19 Веселин Минев - не си спомням точно , имаше някакви драми около преминаването му , но със сигурност не са дадени стотици евра .
20 Борислав Стойчев -закупен от хасково за не повече от 30 ст (в кръга на шегата)
21 Лъчезар Балтанов-юноша на клуба
22 Хмариан -дошъл от "ромители " по някаква програма на Елена Йончева
23 Божидар Митрев -трети вратар и юноша на клуба
24 Екондайо Джейоба -контузен през цялото време .Помирисал терен чак пролетта
25 Георги Сърмов -закупен след края на сезона

Та това са играчите постигнали най-доброто представяне на Левски в европа за цялата му история .

п.п За щастия успях да се сдобия с фланелката на Георги Петков и топка с автографите на поне 90% от гореизброените :))).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 яну 2012 13:00

Никой от ръководството на Левски не е разговарял с "Любителя на чашката" Мариян Огнянов. Това призна футболистът пред Livesport.bg.

"Как да ви кажа какво ще правя, след като никой от клуба не е говорил с мен! Не знам къде ще продължа да играя, няма яснота, никой нищо не ми казва. Единственото място, от което научавам разни неща за себе си са медиите. Имах един разговор с ръководството миналата седмица, на който ми бе съобщено, че пак ще говорим и това беше всичко", коментира Огнянов.

"Съмнявам се, че ще остана в Левски. Това, което направих никак не се хареса на шефовете, те са в правото си да взимат крайни решения. Засега не знам имената на отборите, които ме искат, чета за Берое и Ботев Враца (смее се). Знам, че направих грешка, Левски е голям клуб, но нямам намерение да се моля на никого за мястото си в отбора", добави още полузащитникът.

nevenka
Контакти:

Мнениеот nevenka » 10 яну 2012 13:04

zlobi,не защитавам Гонзо точно в този аспект само те помолих да не го наричаш така-пак ти казвам за 90% от коментарите си прав,но МОЛЯ ТЕ НЕ ГО НАРИЧАЙ ТАКА.
Задници някои ни показваха ама не сме го плюлили по този начин.
Моля те!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 яну 2012 13:05

tevez написа:Никой от ръководството на Левски не е разговарял с "Любителя на чашката" Мариян Огнянов. Това призна футболистът пред Livesport.bg.

"Как да ви кажа какво ще правя, след като никой от клуба не е говорил с мен! Не знам къде ще продължа да играя, няма яснота, никой нищо не ми казва. Единственото място, от което научавам разни неща за себе си са медиите. Имах един разговор с ръководството миналата седмица, на който ми бе съобщено, че пак ще говорим и това беше всичко", коментира Огнянов.

"Съмнявам се, че ще остана в Левски. Това, което направих никак не се хареса на шефовете, те са в правото си да взимат крайни решения. Засега не знам имената на отборите, които ме искат, чета за Берое и Ботев Враца (смее се). Знам, че направих грешка, Левски е голям клуб, но нямам намерение да се моля на никого за мястото си в отбора", добави още полузащитникът.

Пълен игнор за циганчето!! Толкова нагъл и неблагодарен ман§ал не разбирам какво прави в Левски! То не бяха панаири, не бяха Мъри и Наско да му се молят на крака при него, пиянски изцепки и прочие... Тоя ако беше българин досега да са го изритали, само дето е от малцинствата, а знаем държавата какво прави за тях...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”