nevenka написа:никога не съм мислил,че съвестни хора Левскари могат да изпишат толкова помия спрямо един човек,който е дал много за този клуб.
Злобул,санти-уважавам вашите коментари и критики,но в последните седмици вие направо се уляхте.
За де не се чудите аз съм zlatan-за това ви знам мненията,вчера ме наказаха за неправилно дишане,нооооооооооооооо карай.
Да сравним две много важни неща:времената в които Мъри и Насо поеха Левски и Гонзо когато го пое.
За едните пари трансфери финанси-много,ама адски много-за другия свободни агенти.
Нима Мъри нямаше сгрешени трансфери-обаче когато той ни остави на 16 точки зад Чорбата нищо.
Не искам да ви давам акъл,но ВИ МОЛЯ НАМАЛЕТЕ ГРОЗНИТЕ ЕПИТЕТИ СПРЯМО ГОНЗО.
Аз също подкрепям много неща казани от вас,но с епитетите спрямо Гонзо никога няма да ви подкрепя.
Гонзо е дал за Левски толкова колкото всичките в този форум цял живот да го живеем няма да можем да дадем.
дА ЗНАМ Гонзо много е и взел осбено от времето на Мишата.
купищата пари изляти в отбора постигнал 1/4 финала :
1 Георги Петков (вратар)-имащ настоящ постоянен договорс клуба.
2 Елин Топузаков (централен защитник)-имащ настоящ постоянен договорс клуба.
3 Игор Томашич (ЦЗ)-беше платена някаква мижава цена , но възможно е и да бъркам .
4 Живко Миланов -юноша на клуба
5 Станислав Ангелов (ДЕФ.ХАЛФ))-нарочен за гонене от предния треньорски щаб , но върнат от СС
6 Лусио Вагнер(ЛБ)-върнат в клуба от Черно море
7 Ричард Еромоигбе (ДХ)-върнат в клуба от Черно море
8 Даниел Боримиров(ДХ) -завърнал се от Германия свободен агент 34 годишен
9 Седрик Бардон(халф)-свободен агент
10 Димитър Телкийски (ДЕСЕН ВЪНШЕН ХАЛФ)-имащ постоянен договор с клуба
11 Христо Йовов (ЛЯВ ВЪНШЕН)-самооткупил се от ловеч
12 Валери Домовчийски-юноша на клуба
13 Емил Ангелов- свободен агент след дългите панаири с Дражев (черноморец)
14 Милан Коприваров -завърнал се от родопа
15 Николай Димитров-юнояа на клуба
16 Мирослав Иванов- зкупен за някаква мижава сумичка
17 Ники Михайлов -юноша на клуба
18 Асен Букарев - имащ постоянен договор с клуба
19 Веселин Минев - не си спомням точно , имаше някакви драми около преминаването му , но със сигурност не са дадени стотици евра .
20 Борислав Стойчев -закупен от хасково за не повече от 30 ст (в кръга на шегата)
21 Лъчезар Балтанов-юноша на клуба
22 Хмариан -дошъл от "ромители " по някаква програма на Елена Йончева
23 Божидар Митрев -трети вратар и юноша на клуба
24 Екондайо Джейоба -контузен през цялото време .Помирисал терен чак пролетта
25 Георги Сърмов -закупен след края на сезона
Та това са играчите постигнали най-доброто представяне на Левски в европа за цялата му история .
п.п За щастия успях да се сдобия с фланелката на Георги Петков и топка с автографите на поне 90% от гореизброените

)).