Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 09 яну 2012 19:27

wilge написа:Има една народна мъдрост- уважавай себе си, за да те уважават и другите- която явно ти, zlostar не си и чувал. Народните мъдрости са много ценни, защото са плод на дългогодишни наблюдения синтезирани от людете по- късно до няколко думи. Та, въпросният пловдивски елемент, ако уважаваше себе си и постигнатото като футболист реноме, трябваше отдавна сам да е подал оставка. Това, което беше градил с години той го съсипа за месеци. Кой му е виновен- собственика ли? Или Наско Сираков и Даниел Боримиров, които поотделно и публично се изказаха доста нелицеприятно за него? Двамата сигурно разбират от футбол малко повече от теб!? Или ние, широката публика, които виждаме реално и навреме какво разруши в отбора въпросната особа.
За това не си мълчим. Боли ни. Сигурно и тебе те боли тази ситуация с отбора, или поне така би трябвало да бъде. Ако не- ти трябва да смениш отбора. Онзи, дето дава парите, виновен- невиновен, сме длъжни да го търпим защото е собственик. Ела зло, че без тебе по- зло. Пак народно умотворение. И пак вярно. Да си чул някой да иска да купи Левски? Защото аз не съм. И тази банка...Май всичко се отлага в необозримо бъдеще. През декември 2011 трябваше да бъдат отороризирани, да има финансови постъпления, до 04.01.2012 трябваше да бъдат закупени четирима класни чужденци с действащи договори, не свободни агенти...Бла, бла, бла...За сетен път думита от устата на твоя любимец са без покритие. Излишно е да ти припомням предишни такива. Аз не те упреквам, че си гонзолюбец, това е твое право. Но не призовавам модератора към бан. Ако можеш, виж истината без розови очила. Ако не можеш да прозреш истината- проблема е лично твой. Потърси помощ. Сигурен съм, че обичаш Левски колкото другите левскари. Това е твоя позиция. А моята е- Гонзо вън!

Точно така е колега , подкрепям те напълно . Виновника -вън . Тоя срина до дъното отбора в чисто футболните компоненти от играта .
Всеки трябва да си понесе заслуженото , което би трябвало да важи и за некадърника от пловдив . Кому е нужен той ? Доказа умения ли? Доказа , че е кадърен ли ? На нас ни трябват специалисти ,които да дърпат отбора напред , а не нарцистични и нахални типове , типове които не поемат по никакъв начин отговорност и все другите са му виновни. Каква ще е файдата за нас ако го оставят питам аз ? Какво ще прави ? Селекция ли , ще лобира за Левски пред някой ли ? Ще ги учи на тактика ли ? Кажете бе хора ? Или прото ще го държат за цвят т.е. за пред умопомрачените фенове , които още му вярват . Ако е така , за какво ще са ви безгласни букви ?

пп .Ако го оставят на работа в клуба , тоя винаги ще намира начин да се бърка там където не трябва , което няма да е добре за клуба.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 яну 2012 19:28

zlostar написа:
zlobul написа:Бате, вземи смени отбора. Едни други не уважават легендите си. Ясно е, че за сегашното състояние на отбора в спортно-технически аспект Гонзо има никак не малка вина, но не е това начина да се търси някаква промяна (която от това което се изнася като инфо от клуба вече е факт и Гонзо е безгласна буква). Единственото което постигаш е, че показваш че имаш първосигнална нервна система по нищо не отличаваща се от тая на ония.
Основния виновник е ясен всички други са пионки и бушони. Днес е Гонзо утре ще е Костов, после някой друг...До когато машиниста е в клуба нищо добро не ни чака, но поне може да покажем, че сме хора и уважаваме легендите си за това което са направили за този отбор.

Тук бъркаш, zlostar. Вината на доскорошния ни любимец е не по-малка от тази на аЙдуката. Даже е по- голяма. Защото си позволи да участва (дали умишлено или просто от некадърност е друга тема) в посрамването на името на нашия любим клуб. И изобщо не ми пука, че Гонзо е "една от легендите". Има много, ама наистина много мъже, които съвсем не са по-незаслужили легенди от него. Но те имаха едно, което той няма и никога няма да има- ИНТЕЛЕКТ и МЪЖКО ДОСТОЙНСТВО. Тук не визирам млатенето с лакти и головете срещу Цска, а постъпките му откакто спря кариерата си на играч. Толкова грешки, гафове, загуби и откровен срам сините привърженици никога не са преживявали.Няма смисъл да говорим за ГИ, защото вече нищо няма значение. Ние се превърнахме в посредствено отборче и това е единствено и само благодарение на неговата дейност и мълчалива подкрепа на Тара...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 яну 2012 19:47

и едно лекичко отклонение ;)
В последният един месец постоянно се тръби, че сме щели да имаме нов спонсор и т.н. Незнам Батков и неговите сподвижници нас за правени в дупе ли ни имат или ... Когато една фирма (общо казано) иска просто да спонсорира дадена дейност- в случая ПФК "Левски"- то тя изобщо не се интересува от това да внедри свой доверен човек в управата и да проверява цялостната "финансова картина" на дружеството...През всичките години Левски е имал за спонсори освен МТел, и Хенкел, и България Еър, и Горна баня и много други. Но не си спомням техен довереник да е влизал в ръководното тяло на клуба. Така, че колкото и да ни "омагьосват", че Левски няма да бъде продаден, изобщо не им вярвам. За което всъщност силно се надявам да стане колкото се може по-скоро...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 яну 2012 19:52

до нашия мил и добър мод-,,миленчо.
Чуй ме сега вземи и прочети изявите на Иво Тонев какво казва и кога ще говори.
Тогава ми казвай кое е важно и кое не и стига си го защитавал този твоя колега.
И вместо само да плюеш по Гонзо защити левскарите в този форум.
Не било важно а кое е важно интервюто на Мартин Кушев.
Понякога не мога да ви трая.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 19:54

zlatan написа:до нашия мил и добър мод-,,миленчо.
Чуй ме сега вземи и прочети изявите на Иво Тонев какво казва и кога ще говори.
Тогава ми казвай кое е важно и кое не и стига си го защитавал този твоя колега.
И вместо само да плюеш по Гонзо защити левскарите в този форум.
Не било важно а кое е важно интервюто на Мартин Кушев.
Понякога не мога да ви трая.

Виж кой ти е заключил темата, после мрънкай

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2012 19:57

Георги Марков влезе в новия УС на Локо Сф, Иво Тонев напусна

© Gong.bg

Напусналите шестима са Иво Тонев, Иван Василев, Бойчо Величков, Атанас Тонев, Константин Александров и Петко Димитров. Така Иво Тонев от днес нататък ще може и официално да встъпи в новата си длъжност в Левски.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 яну 2012 19:59

значи ми казваш че не можеш да я отключиш.АКО Е ТАКА ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИНЯ.
И ако си пекан аре пусни я ТИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 яну 2012 19:59

Не, че съм му фен на Милен, но в случая е прав. Ако има новини около Тонев, има си и тема за него :arrow: levski/viewtopic.php?f=1&t=94607&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%B8%D0%B2%D0%BE+%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B2 Нужно ли е за да търся някакво инфо да обръщам целия подфорум с краката нагоре и да препрочита човек всякакви теми за да стигне до необходимото инфо ...? :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 09 яну 2012 20:00

zlobul написа:Сега , ако ми кажеш и , че тара е слизал в съблекалнята да им води тактиката или е ходил по лагерите да им води подготовките -ОК сигурно е ходил и лично да гледа матондо , тевия , слори , старокин и още 25 такива поне . Разберете , че ако тара е виновен за казангейт и още няколко изпълнения с ония , то пловдивския кърлеж е виновен за всичко останало , ясно? Или с прости думи -за това че сега не приличаме на отбор (чисто футболно ) е виновен един единствен човек -ГО*НЬО , всичко останало е ала бала . Този човек трябва да се махне от герена заради всички нас феновете . Това че щял да бъде безгласна буква не топли никой -тук въпроса е морален .В историята на отбора е имало личности , които са пробвали , видели са , че не става и са си тръгвали сами , а не като тоя -3 г мъки мъки и пак мъки .

Никъде не съм писал, че Гонзо няма вина. Напротив, точно обратно. Не смятам обаче, че заради този слаб полусезон трябва да има такова отношение към него. Много бързо се забравят обаче някой неща:
"Георги Иванов допринася изключително много за трите поредни шампионски титли на Левски през 2000, 2001 и 2002, както и за титлите през сезоните 2005/2006, 2006/2007 и 2008/2009. Носител е на купата на България за 1998, 2000, 2002 и 2007 година (през сезон 2006/2007, той е в Левски само през есента), заема трето място във вечната ранглиста на ФК Левски по голове в европейските клубни турнири с 16 попадения. Той е избран за футболист на България в две поредни години — 2000 и 2001 и става голмайстор на българското първенство през сезон 2000/2001 с 22 отбелязани гола.
За повече от 10 години Георги Иванов става най-резултатният футболист във вечното дерби на България между Левски и ЦСКА. До края на 2008 г. има отбелязани 15 гола във вратата на ЦСКА (с което подобрява рекорда на Наско Сираков — 14) 11, от които са за първенство и 4 за Националната купа и Супер купата на България. Разписва се в едни от най-важните мачове през годините, включително и на финала за купата на България през 1998 г. срещу ЦСКА. Тогава "червените", които празнуват 50 годишен юбилей, губят финала с 5:0. Автор е и на така нареченият „Кървав гол“ през 2000 година срещу ЦСКА на стадион "Георги Аспарухов", след като отбелязва победният гол в 93-та минута с окървавена и бинтована глава. В периода 1997–2001 година, Левски побеждава ЦСКА само, когато Гонзо вкарва, освен това, когато той е отбелязвал срещу ЦСКА, Левски никога не е губил мача. За "сините" той има 181 мача и 105 гола в "А" група и се нарежда на 4-то място във вечната ранглиста на голмайсторите на клуба."
Забравя се, че благодарение на същия тоя "некадърник" миналата година бяхме на крачка от излизане на групите на ЛЕ. Но може и да не съм разбрал...За един и същ човек ли говорм? Нямате ли малко срам, като се набирате толкова злобно на клавиатурите срещу тоя човек? Никой не ви казва да не критикувате, но поне имайте малко уважение като го правите.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 яну 2012 20:01

santiliana написа:и едно лекичко отклонение ;)
В последният един месец постоянно се тръби, че сме щели да имаме нов спонсор и т.н. Незнам Батков и неговите сподвижници нас за правени в дупе ли ни имат или ... Когато една фирма (общо казано) иска просто да спонсорира дадена дейност- в случая ПФК "Левски"- то тя изобщо не се интересува от това да внедри свой доверен човек в управата и да проверява цялостната "финансова картина" на дружеството...През всичките години Левски е имал за спонсори освен МТел, и Хенкел, и България Еър, и Горна баня и много други. Но не си спомням техен довереник да е влизал в ръководното тяло на клуба. Така, че колкото и да ни "омагьосват", че Левски няма да бъде продаден, изобщо не им вярвам. За което всъщност силно се надявам да стане колкото се може по-скоро...

Да, тък съм напълно съгласен с теб! :) Днес успях да изгледам интервюто на Иво Тонев в "Зона спорт". Хареса ми начинът, по който говореше.... и ми направи впечатление КАК говори- "ще се разделим", "ще направим", "сигурен съм" .... мисълта ми е, че говореше много отчетливо за някой неща.... т.е. той е някой в Левски и другите ще се съобразяват с думите му! Демек той не е просто член на УС, а нещо повече.... представител на новия собственик ?! :roll: Спомена още, че може да работи и без възнаграждение в Левски. По неговите думи той не е зависим от Батков и е тук за да помогне и да направи най-доброто за клуба .... ;)

Върни се в “Левски”