wilge написа:Има една народна мъдрост- уважавай себе си, за да те уважават и другите- която явно ти, zlostar не си и чувал. Народните мъдрости са много ценни, защото са плод на дългогодишни наблюдения синтезирани от людете по- късно до няколко думи. Та, въпросният пловдивски елемент, ако уважаваше себе си и постигнатото като футболист реноме, трябваше отдавна сам да е подал оставка. Това, което беше градил с години той го съсипа за месеци. Кой му е виновен- собственика ли? Или Наско Сираков и Даниел Боримиров, които поотделно и публично се изказаха доста нелицеприятно за него? Двамата сигурно разбират от футбол малко повече от теб!? Или ние, широката публика, които виждаме реално и навреме какво разруши в отбора въпросната особа.
За това не си мълчим. Боли ни. Сигурно и тебе те боли тази ситуация с отбора, или поне така би трябвало да бъде. Ако не- ти трябва да смениш отбора. Онзи, дето дава парите, виновен- невиновен, сме длъжни да го търпим защото е собственик. Ела зло, че без тебе по- зло. Пак народно умотворение. И пак вярно. Да си чул някой да иска да купи Левски? Защото аз не съм. И тази банка...Май всичко се отлага в необозримо бъдеще. През декември 2011 трябваше да бъдат отороризирани, да има финансови постъпления, до 04.01.2012 трябваше да бъдат закупени четирима класни чужденци с действащи договори, не свободни агенти...Бла, бла, бла...За сетен път думита от устата на твоя любимец са без покритие. Излишно е да ти припомням предишни такива. Аз не те упреквам, че си гонзолюбец, това е твое право. Но не призовавам модератора към бан. Ако можеш, виж истината без розови очила. Ако не можеш да прозреш истината- проблема е лично твой. Потърси помощ. Сигурен съм, че обичаш Левски колкото другите левскари. Това е твоя позиция. А моята е- Гонзо вън!
Точно така е колега , подкрепям те напълно . Виновника -вън . Тоя срина до дъното отбора в чисто футболните компоненти от играта .
Всеки трябва да си понесе заслуженото , което би трябвало да важи и за некадърника от пловдив . Кому е нужен той ? Доказа умения ли? Доказа , че е кадърен ли ? На нас ни трябват специалисти ,които да дърпат отбора напред , а не нарцистични и нахални типове , типове които не поемат по никакъв начин отговорност и все другите са му виновни. Каква ще е файдата за нас ако го оставят питам аз ? Какво ще прави ? Селекция ли , ще лобира за Левски пред някой ли ? Ще ги учи на тактика ли ? Кажете бе хора ? Или прото ще го държат за цвят т.е. за пред умопомрачените фенове , които още му вярват . Ако е така , за какво ще са ви безгласни букви ?
пп .Ако го оставят на работа в клуба , тоя винаги ще намира начин да се бърка там където не трябва , което няма да е добре за клуба.