Спомняш ли си миналото лято как злобяхте и се кефихте и ни ебавахте за лиценза? И после дойде БАТЕ? Да не стане и сега така - много знате за картотеките и не млъквате, но да няма после ново БАТЕ, този път азарбайджанско.Защото не си гледате вашето отборче, което трудно връзва някаква смислена игра, а сте тръгнали да се ебавате с нас. Виж в тема за ЦСКА, колко от вас пишат простащини. Та за това намесих предстоящият Ви мач. Ситуацията много напомня за тази от миналото лято
Пич, ти си поредният силно заблуден фен, който смята, че който не е от ЦСКА е от Левски и обратното
Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума![/quote]
Един премиер, един президент и една партия БСП се застъпиха за Панчаревската Мара миналото лято да не иди у зоните, чекни гугъл кеша и ке видиш