ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: ЦСКА ЩЕ ИСКА СЛУЖЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ УЕФА

Мнениеот monster1011 » 25 юли 2009 16:16

Какво общо има това с темата?Защо намесваш служебните картотеки, които надали се раздават като предизборни бюлетини, и предстоящият мач в Баку?[/quote]
Спомняш ли си миналото лято как злобяхте и се кефихте и ни ебавахте за лиценза? И после дойде БАТЕ? Да не стане и сега така - много знате за картотеките и не млъквате, но да няма после ново БАТЕ, този път азарбайджанско.Защото не си гледате вашето отборче, което трудно връзва някаква смислена игра, а сте тръгнали да се ебавате с нас. Виж в тема за ЦСКА, колко от вас пишат простащини. Та за това намесих предстоящият Ви мач. Ситуацията много напомня за тази от миналото лято :)[/quote]

Пич, ти си поредният силно заблуден фен, който смята, че който не е от ЦСКА е от Левски и обратното :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума![/quote]

Един премиер, един президент и една партия БСП се застъпиха за Панчаревската Мара миналото лято да не иди у зоните, чекни гугъл кеша и ке видиш

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 16:16

monster1011 написа:
И 8 батета да има ние играхме вие гледахте на плейстейшъна , после ви бихме и станахме шампиони. Батетата ги остави, всичкия ни клубен футбол е гола вода. Ама нещо от 12 год насам Левски все е с по-голям коефициент в УЕФА (а той е обективна математическа формула за последните 5 сезона), въпреки батета, жилини, милини, олимпии и т.н. пак сме по-добри в европа от вас

Желая ти винаги коефициента да ти е най-голямото щастие и всяка година по еднмо БАТЕ да си имате :D

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 25 юли 2009 16:20

MuroCSKA написа:
monster1011 написа:
И 8 батета да има ние играхме вие гледахте на плейстейшъна , после ви бихме и станахме шампиони. Батетата ги остави, всичкия ни клубен футбол е гола вода. Ама нещо от 12 год насам Левски все е с по-голям коефициент в УЕФА (а той е обективна математическа формула за последните 5 сезона), въпреки батета, жилини, милини, олимпии и т.н. пак сме по-добри в европа от вас

Желая ти винаги коефициента да ти е най-голямото щастие и всяка година по еднмо БАТЕ да си имате :D

Хаха, няма как приятелю, едното и другото са несъвместими. Да понякога правим батета, но после компенсираме. Между другото Бате Борисов направи два равни в Шампионската лига докато ебналите ви МТК Будапеща и ония смешен Динамо Москва и у УЕФАТА не влазат.Така че вие имате изцепки не по-малко от нас

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 16:22

monster1011 написа:
MuroCSKA написа:
monster1011 написа:

Е много назад се върна - то и ние бихме Ливърпуул преди няколко години, ама кво от това? Ами да имат два равни, дори те взеха точки в Лигата. Само вие, евроидиоти, нищо не направихте :D

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 25 юли 2009 16:34

MuroCSKA написа:
[/quote][/quote]
Е много назад се върна - то и ние бихме Ливърпуул преди няколко години, ама кво от това? Ами да имат два равни, дори те взеха точки в Лигата. Само вие, евроидиоти, нищо не направихте :D[/quote]

Нищо само дето за една година направихме коефициент 32, бихме Оксер, Динамо Букурещ, Олимпик Марсилия, Удинезе и само съдията ни спря от 1/2 финал. После и Киево, нищо само дето е повече от 20-те ви последни години. Били Ливърпулв мач без значение,дето англичаните ви наебаха 3:1 в СФ и се бяха класирали. Смешни сте. А самото влизане в ШЛ е и ще бъде мираж още 20 години за вас, па нека и да е с 6 загуби после - ВИЕ ПОНЕ ВЛЕЗТЕ БЕ

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 16:37

monster1011 написа:
MuroCSKA написа:
[/quote]
Е много назад се върна - то и ние бихме Ливърпуул преди няколко години, ама кво от това? Ами да имат два равни, дори те взеха точки в Лигата. Само вие, евроидиоти, нищо не направихте :D[/quote]

Нищо само дето за една година направихме коефициент 32, бихме Оксер, Динамо Букурещ, Олимпик Марсилия, Удинезе и само съдията ни спря от 1/2 финал. После и Киево, нищо само дето е повече от 20-те ви последни години. Били Ливърпулв мач без значение,дето англичаните ви наебаха 3:1 в СФ и се бяха класирали. Смешни сте. А самото влизане в ШЛ е и ще бъде мираж още 20 години за вас, па нека и да е с 6 загуби после - ВИЕ ПОНЕ ВЛЕЗТЕ БЕ[/quote]
ХАхахахахах
Само съдията ги бил спрял. :D Забавен си. И аз не искам да влезем и после да ни тупат като брашнян чувал. Мене би ме било срам да ме наричат евроидиот и цяла Европа да ми се смее. Това си е ваш патент. ние не сме като вас :)))) Евроидиоте :)

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 16:39

monster1011 написа:
MuroCSKA написа:
[/quote]

А я кажи Динамо тука как по-точно ги бихте?С ебати късмета и съдийска помощ.А другите отбори не се опитвай да ги изкараш грандове - средсняци и опашкари. Слез малко на земята, че ставаш смешен. А Пуул бяха евро шампион когато ги бихме.Дори и в контрола да биеш носителя на Шамп. лига е престижно.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 25 юли 2009 16:48

MuroCSKA написа:
monster1011 написа:
MuroCSKA написа:

Нищо само дето за една година направихме коефициент 32, бихме Оксер, Динамо Букурещ, Олимпик Марсилия, Удинезе и само съдията ни спря от 1/2 финал. После и Киево, нищо само дето е повече от 20-те ви последни години. Били Ливърпулв мач без значение,дето англичаните ви наебаха 3:1 в СФ и се бяха класирали. Смешни сте. А самото влизане в ШЛ е и ще бъде мираж още 20 години за вас, па нека и да е с 6 загуби после - ВИЕ ПОНЕ ВЛЕЗТЕ БЕ[/quote]
ХАхахахахах
Само съдията ги бил спрял. :D Забавен си. И аз не искам да влезем и после да ни тупат като брашнян чувал. Мене би ме било срам да ме наричат евроидиот и цяла Европа да ми се смее. Това си е ваш патент. ние не сме като вас :)))) Евроидиоте :)[/quote]

Приятелю да влезеш в ШЛ е като да спечелиш от тотото. 1/1000000. ООО би искал да влезете макар и после с 6 загуби и още как. Ама няма да стане, това е все едно аз да стана държавен секретар на САЩ. А за другия смешник с "посредствените отбори" - ние играхме 1/4 финал и то сега а не когато вие сте играли 1/2 финали до които се стига с 6 мача, 4 от които с аматьори и партията майка ви бута всичките силни играчи. Сега е 100 пъти по-сложно. Докато вашата победа над Ливърпул е просто случайност, след като те играейки на 40% биха с 3:1 в СФ там вече играха с 10%. От тази победа обаче имате един голям БАХУР - нито класиране напред нито нищо

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 25 юли 2009 16:57

@MuroCSKA - чета ти менията и се чудя - според теб провалите на даден футболен клуб означават провал в личен план на всичките му привърженици? Левски са били наречени "евроидиоти", окей, но значи ли това, че автоматично всички фенове на този клуб са идиоти? Разбирам, че мразиш всичко синьо, но омразата не би трябвало да е толкова първосигнална, защото не говори добре за интелекта ти. Поздрави.

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 25 юли 2009 16:59

Само съдията ги бил спрял. :D Забавен си. И аз не искам да влезем и после да ни тупат като брашнян чувал. Мене би ме било срам да ме наричат евроидиот и цяла Европа да ми се смее. Това си е ваш патент. ние не сме като вас :)))) Евроидиоте :)[/quote]

Приятелю да влезеш в ШЛ е като да спечелиш от тотото. 1/1000000. ООО би искал да влезете макар и после с 6 загуби и още как. Ама няма да стане, това е все едно аз да стана държавен секретар на САЩ. А за другия смешник с "посредствените отбори" - ние играхме 1/4 финал и то сега а не когато вие сте играли 1/2 финали до които се стига с 6 мача, 4 от които с аматьори и партията майка ви бута всичките силни играчи. Сега е 100 пъти по-сложно. Докато вашата победа над Ливърпул е просто случайност, след като те играейки на 40% биха с 3:1 в СФ там вече играха с 10%. От тази победа обаче имате един голям БАХУР - нито класиране напред нито нищо[/quote]
Нещо се обърка - аз казах, че са посредствени отборите :)))
А за Ливърпул - не с 10%, а ако и с 0.5% да са иргали те бяха Европейски шампиони и ние ги бихме - Факт. А прехваления италиански гранд, който бихтен не се ли борее за оставане в Серия А и се отказа доборволно от УЕФА??? Или не е било така?

Върни се в “ЦСКА”