Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 яну 2012 10:20

Liverpool_EC написа:
Liverpool forever_95 написа:Ей мъртви душички бе, бездарници. Даунинг е един безнадежден случай, излиза на терена колкото да изсипе 5-10 топки в наказателното поле и да си вземе заплатката, а ако Ливърпул победи, и премийката. Адам е една дъскорезница, но не и футболист. Хендерсън е един кюскач, Джерард му подава топката, той глупака я връща на 20 метра назад към Шкъртел, останалите му съотборници му правят забележка, а онзи маха като ощипана мома...Керъл е всичко друго, но не и футболист. Абе хора, погледнете го бе, той не може да тича, ка моли да си спре топката, да играе с едно докосване, да стреля и да отбележи...Абсурд!
Далглиш отново не изневери на стила си и пусна децата срещу КЛАСАТА на Сити. Абе малоумнико, как чакаш с пикльото Хендерсън, който все още има мляко по краищата на устата си и жълто на гащите си, който няма акъл да създаде нещо различно от това да кюска топката напред, да тръгнеш да се мериш със Сити...Как може с тоя глупак Керъл да започнеш в нападение, като целта ти е да се защитаваш и на контра да ги изненадаш?!? Как можа да пуснеш Даунинг, а не Макси на негово място, който умее да задържа добре топката и има страхотен нюх към гола и много добро пласиране. Е, Далглиш, поздравления че се изгаври с името на футболен клуб Ливърпул. Заради теб и този сезон няма да сме в Топ 4, а ще се лутаме между 5-то и 7-мо място с "британските ти футболисти". Вече всеки ни разкри как играем, прекалено еднообразни сме, никаква креативност, нищо...само едно ритане на топката към фалшивата деветка. Мен адски много ме боли сърцето да гледам как любимият ми отбор се мъчи постоянно заради тъпизмите на ЛЕГЕНДАТА Ви. Най-великия, който ще изкара Ливърпул максимум до 5-тото място, но не и повече. Сега ще ни опънат и за Карлинг Къп, ако не почне с Джерард и Белъми още в самото начало, а и с някой нов играч, ако вземем някого до тогава.
Благодаря ти Далглиш, велики ми спецо, разбиращ много от футбол. Благодаря ти за поредния резил. Благодаря за поредната провалена нощ. На това място сме заради теб и твоите разбирания за футбола-а именно с британски лайненца и кюскане на топката към ба'т ти Керъл. Този отбор под ръководството на този малоумник няма НИКОГА да стане шампион, ако ще и до 2014 или до 2016 да му се даде време, все тая. Щом и повечето слухове ни свързват с играчи като Йелавич и Бент, работата е ясна. Както миналата година ни извади от калта, така сега ще ни вкараш там.
Питам се вече 3-ти сезон-има ли живец в Ливърпул?!? Ми май няма, за мен този отбор е мъртъв, с тези играчи смешни ще ни правят още много отбори, хиксове на Анфийлд ще се взимат спокойно и нещата вървят към пореден нулев сезон без Топ 4 и участие в ШЛ. Е тогава как ще дойдат звездите и ще тръгнем нагоре ?!?
От мача ни с Тотнъм твърдя, че с Далглиш до никъде няма да стигнем и Топ 4 няма да видим. Почти всеки мач почваме с двама или трима души по-малко. Обичайните заподозрени се знаят-Адам, Стю и Хендерсън, а сега и Керъл- с 4 човека по-малко сме. Ако не се вземе нов голаджия и двама офанзивни футболисти през зимния трансферен прозорец, изобщо и надежда няма да има за 4-то място. Щом Хендерсън всеки втори пас ми го връща назад, работата е ясна. Май твърденията ми и след 20-тия кръг се потвърждават.
Благодаря ти Далглиш за продукта, който изнесе с любимото съдействие на любимите ти британски футболисти (ако мога даже и футболисти да ги нарека). След този мач, колкото и да ми е болно и тежко, нямам сили даже да се разгневя в мой стил и да счупя нещо. Нямам сили даже и да заплача...

Скочи от терасата и си счупи главата...само този съвет мога да ти дам след поредото ти умъртвяване на ливърпул :lol: :lol: :lol:

Ей заблуден, ти гледа ли мача?!? И на какво на всичкото отгоре ме критикуваш бе?!? Еб*си пристрастените хора. Защо си мислите, че щом е Далглиш начело всичко е цветя и рози? Отворете си пукитата и вижте, че тоя тотално сбърка селекцията. След това нормално следва да греши и титулярния състав, все пак кого да пуска малоумника. Стига му се кланяхте, всички ни разкриха. И ако на снощното кажеш че сме играли добре и сме нямали шанс, значи нищо не разбираш от футбол.
По едно време изкараха кой колко удара има и естествено Ливърпул имат повече удари от съперника, но губи с 3-0. Е, просто ни показаха как се играе футбол. А да не казвам, че половината удари, които бяха в статистиката бяха малоумните центрирания към Керъл. Отбора играе прекалено еднотипно и след 20 кръга всички се нагодиха към начина ни на игра. Затова слабаци като Норич, Суонзи, Блекбърн и тем подобни си вземаха по точка от Анфийлд. И ако си мислите, че това ще е последният слаб мач за сезона, жестоко се лъжете. Очаква ни гостуване на Юнайтед и домакинство на кошмара ни в последните две години-Тотнъм. Само гледайте ако продължаваме с тая еднотипна игра с кюскане на топката от Адам и Хендерсън към Керъл как ще ни пукнат и те. Забравете за Топ 4, вярно, на 3 точки сме, но с тази еднотипна игра колко точки ще изгубим не е истина и даже следващият ни мач е срещу Стоук, а играем ли с кюскане на топката, 99% правим нова издънка и така до края на сезона ще си повтаряме как има време, има много мачове и все пак начело на отбора е не кой да е, а Кени Далглиш и накрая пак ще сме с пръст в уста. Отворете си очите и вижте, отбора е зле под ръководството на всевишния ви и все вземащия точните решения-КД.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 04 яну 2012 10:53

Liverpool_EC написа:Стьопа ,дай,ако обичаш един линк на тоз другия форум 'дет се подвизаваш да видим кво става там,'щото тук освен теб,Forsberg i Dzheff почти няма с кой да се разменят съществени приказки,40%шизофреници,30% специалисти и 10% мастодонти...чак нямам сили вече да се разправям,а съм тук само от 3,4 месеца.

сбогом Ентелигентино, твоите пропити от мъдрост 54 мнения ще останат в сърцата ни 8-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 яну 2012 10:56

Liverpool forever_95 написа:
Liverpool_EC написа:
Liverpool forever_95 написа:Ей мъртви душички бе, бездарници. Даунинг е един безнадежден случай, излиза на терена колкото да изсипе 5-10 топки в наказателното поле и да си вземе заплатката, а ако Ливърпул победи, и премийката. Адам е една дъскорезница, но не и футболист. Хендерсън е един кюскач, Джерард му подава топката, той глупака я връща на 20 метра назад към Шкъртел, останалите му съотборници му правят забележка, а онзи маха като ощипана мома...Керъл е всичко друго, но не и футболист. Абе хора, погледнете го бе, той не може да тича, ка моли да си спре топката, да играе с едно докосване, да стреля и да отбележи...Абсурд!
Далглиш отново не изневери на стила си и пусна децата срещу КЛАСАТА на Сити. Абе малоумнико, как чакаш с пикльото Хендерсън, който все още има мляко по краищата на устата си и жълто на гащите си, който няма акъл да създаде нещо различно от това да кюска топката напред, да тръгнеш да се мериш със Сити...Как може с тоя глупак Керъл да започнеш в нападение, като целта ти е да се защитаваш и на контра да ги изненадаш?!? Как можа да пуснеш Даунинг, а не Макси на негово място, който умее да задържа добре топката и има страхотен нюх към гола и много добро пласиране. Е, Далглиш, поздравления че се изгаври с името на футболен клуб Ливърпул. Заради теб и този сезон няма да сме в Топ 4, а ще се лутаме между 5-то и 7-мо място с "британските ти футболисти". Вече всеки ни разкри как играем, прекалено еднообразни сме, никаква креативност, нищо...само едно ритане на топката към фалшивата деветка. Мен адски много ме боли сърцето да гледам как любимият ми отбор се мъчи постоянно заради тъпизмите на ЛЕГЕНДАТА Ви. Най-великия, който ще изкара Ливърпул максимум до 5-тото място, но не и повече. Сега ще ни опънат и за Карлинг Къп, ако не почне с Джерард и Белъми още в самото начало, а и с някой нов играч, ако вземем някого до тогава.
Благодаря ти Далглиш, велики ми спецо, разбиращ много от футбол. Благодаря ти за поредния резил. Благодаря за поредната провалена нощ. На това място сме заради теб и твоите разбирания за футбола-а именно с британски лайненца и кюскане на топката към ба'т ти Керъл. Този отбор под ръководството на този малоумник няма НИКОГА да стане шампион, ако ще и до 2014 или до 2016 да му се даде време, все тая. Щом и повечето слухове ни свързват с играчи като Йелавич и Бент, работата е ясна. Както миналата година ни извади от калта, така сега ще ни вкараш там.
Питам се вече 3-ти сезон-има ли живец в Ливърпул?!? Ми май няма, за мен този отбор е мъртъв, с тези играчи смешни ще ни правят още много отбори, хиксове на Анфийлд ще се взимат спокойно и нещата вървят към пореден нулев сезон без Топ 4 и участие в ШЛ. Е тогава как ще дойдат звездите и ще тръгнем нагоре ?!?
От мача ни с Тотнъм твърдя, че с Далглиш до никъде няма да стигнем и Топ 4 няма да видим. Почти всеки мач почваме с двама или трима души по-малко. Обичайните заподозрени се знаят-Адам, Стю и Хендерсън, а сега и Керъл- с 4 човека по-малко сме. Ако не се вземе нов голаджия и двама офанзивни футболисти през зимния трансферен прозорец, изобщо и надежда няма да има за 4-то място. Щом Хендерсън всеки втори пас ми го връща назад, работата е ясна. Май твърденията ми и след 20-тия кръг се потвърждават.
Благодаря ти Далглиш за продукта, който изнесе с любимото съдействие на любимите ти британски футболисти (ако мога даже и футболисти да ги нарека). След този мач, колкото и да ми е болно и тежко, нямам сили даже да се разгневя в мой стил и да счупя нещо. Нямам сили даже и да заплача...

Скочи от терасата и си счупи главата...само този съвет мога да ти дам след поредото ти умъртвяване на ливърпул :lol: :lol: :lol:

Ей заблуден, ти гледа ли мача?!? И на какво на всичкото отгоре ме критикуваш бе?!? Еб*си пристрастените хора. Защо си мислите, че щом е Далглиш начело всичко е цветя и рози? Отворете си пукитата и вижте, че тоя тотално сбърка селекцията. След това нормално следва да греши и титулярния състав, все пак кого да пуска малоумника. Стига му се кланяхте, всички ни разкриха. И ако на снощното кажеш че сме играли добре и сме нямали шанс, значи нищо не разбираш от футбол.
По едно време изкараха кой колко удара има и естествено Ливърпул имат повече удари от съперника, но губи с 3-0. Е, просто ни показаха как се играе футбол. А да не казвам, че половината удари, които бяха в статистиката бяха малоумните центрирания към Керъл. Отбора играе прекалено еднотипно и след 20 кръга всички се нагодиха към начина ни на игра. Затова слабаци като Норич, Суонзи, Блекбърн и тем подобни си вземаха по точка от Анфийлд. И ако си мислите, че това ще е последният слаб мач за сезона, жестоко се лъжете. Очаква ни гостуване на Юнайтед и домакинство на кошмара ни в последните две години-Тотнъм. Само гледайте ако продължаваме с тая еднотипна игра с кюскане на топката от Адам и Хендерсън към Керъл как ще ни пукнат и те. Забравете за Топ 4, вярно, на 3 точки сме, но с тази еднотипна игра колко точки ще изгубим не е истина и даже следващият ни мач е срещу Стоук, а играем ли с кюскане на топката, 99% правим нова издънка и така до края на сезона ще си повтаряме как има време, има много мачове и все пак начело на отбора е не кой да е, а Кени Далглиш и накрая пак ще сме с пръст в уста. Отворете си очите и вижте, отбора е зле под ръководството на всевишния ви и все вземащия точните решения-КД.
Последна промяна от suareshampion на 04 яну 2012 11:18, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 яну 2012 11:08

Чета и се чудя да ли съм гледал с пишещите тук един и същ мач :?
Щото аз видях една грешка на Рейна и много подаръци за Ман сити и никакво мачкане от тяхна страна !
С толкова подаръци и късмета на Харт нямаше как да не спечелят ! И къде видяхте мачкане от страна на Ман сити и класа ?!
Жалко за грешката на Рейна и късмета на Харт , но с късмет всичко е до време ! Така , че ще видим докога ше я карат така Ман сити !
При 2:0 и ако съдията не беше подарил дузпа на Сити не се знаеше дали биха издържали още дълго опълчението което направиха Сити 2 полувреме !
Хайде да коментираме това което гледаме , а не глупостите които ръсят по ДИЕМА !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 яну 2012 11:16

Mалък ,почваш да гледаш през моите очи ,за което те поздравявам. Виждам че като мен много изживяваш подобни загуби и те боли за нашия Ливърпул .Но каквото и да си говорим ние тука с тебе,няма кой да ни чуе за жалост.Тук момчетата си мислят 8 месеца ,че аз съм влезнал само да критикувам и плюя.Но не е така ,ако бяхте ми следили добре мисълта щеше да разберете ,че всичко това го правя от притеснение и мъка към любимия отбор.Защото 22 години вече чакам титла,защото Ливърпул се превърна от най великия в посредствен отбор. Защото като вида СЛАБ ФУТБОЛИСТ В ЛИВЪРПУЛ и ме хващат бясовете ,направо се обривам :) Защото на мен като един 33 годишен тренор,спортен психолог, бивш футболист и едновременно фен ..ми трябва един мач за да кажа този става или не става ...а на обикновените хорица им трябваше 5 месеца за да прогледнат ..а някои още не са прогледнали ! Изобщо не ме интересува на това какво пишат тук хората ,само стоя отсрани и се смея на вижданията им за футбола и в частност на Ливърпул.Има някои като Джони и още две три момчета ,които разбират от футбол ,останалите са като играта на Керъл ,Даунинг ,Хендерсън , Адам и Каут взети заедно :) тези петимата хубавци дърпат Ливърпул назад отначалото на сезона ! И както виждаме от два мача насам от тяхната трагична игра пострада и играта на останалите момчета ,които преди това играеха силно ! Но пак ти казвам това какво си говорим ние тук няма никакво значение за резултатите на отбора.Тайничко се надявах да бях сгрешил за това което се случва в отбора ,но за жалост се оказах прав за всичко.
Разбира се ,че има още време да се реагира адекватно и да се спаси положението за да постигнем основната цел -топ4 .
Много внимателно следя и чакам всеки следващ ход на господин Далглиш .Явно наистина това дълго отсъствие от големия футбол му се е отразило зле.Дано този човек не стане за смях..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 04 яну 2012 11:27

liverpool_19 написа:Абе хора вие май още не сте разбрали ,че Карол не струва 35млн. а 22млн. другите пари ще се дадат като боноси ,който очевидно няма да получат Нюкасъл ,се пак са ни продали дефектна стока :lol: А иначе до мача беше ясно че няма да бием Сити ,но да паднем с 3:0 еми не беше чесно не бахме толкова слаби притискахме ги ,те нямаха много положениа ,но пък си ги вкараха и заради това заслужаха победа не толко голяма но я заслужаваха..

П.П. Hakercheto браво за прогнозата даже оцели точен резултат ,но си мисля че съдята не ни повлия..

Ем тоз мач не ни направи нищо тоя съдия,дузпата си я имаше,даже червен картон им извади на Бари,ама ние като не знаем какво да правим на терена. Голямо желание за игра,ама като пипнат топката незнаят какво да я правят и още по тъпото беше че дори не търсят Джерард. Джерард подава на Даунинг за двойно,а малаумника задържа и центрира,еми с такава тъпа игра няма как да стане. Центрирания цел мач,няма какво да искаме да сме взели,ние нямахме 1 смислена атака,освен още по тъпия пропуск на Даунинг. Много леки голове допуснахме и можеше да се надяваме на нещо,ако наште знаеха да се редят при корнери и ако Пепе не беше направил тая тъпа грешка. Състава беше много слаб,но беше възможно най-доброто което имахме. Тоя мач не е болка за умиране. Ситуацията си остава на 3 точки от топ 4.
Единственото което е крайно обаче е че както се очертава Керъл да играе следващите 8 мача постоянно го търсят с центрирания. Незнам това Далглиш ли го е казал обаче очевидно не работи и в Нюкасъл не му центрираха топки коя от коя по неудобни. Може би затова Керъл не показва игра и всички го псуваме. Нека си играят нормално а не с по 2 центрирания на минута от които сигурно Компани го боли главата.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 яну 2012 11:39

Какво искате не мога да разбера ? Отговорете ми да сме като Сити ли ? Искахте ли да сме като Сити умрялите им пуберски фенове заради парите ( не че и тука половината не са фенове на Ливърпул заради Торес), навсякъде ги правят балуши Сити, излязоха в Европа и им напълниха кошницата... Има обаче един проблем разликата между Ливърпул и Сити са 200млн. паунда и историята, която няма как да си я купиш и Сити има да чакат още 100 години за да стигнат Ливърпул, но в момента Ливърпул е най-великият отбор в Англия(титлите си го показват). Управляван е от най-добрият футболист на Ливърпул носил някога фланелката и донесъл толкова титли на Ливърпул. Вие сте абсолютни идиоти щом искате отбор който от абсолютна мизерщина след 08/09 да се превърне за 1 година в отбора от 87/88. Ето затова сте тъпаци и идиоти. Все намирате нещо, за което да се хванете и кето да не ви е харесало. Направете една услуга в целия си живот на някой друг, вземете да се откажете да гледате футбол или просто Испания е с отворени обятия и ви чака да подкрепите суполанковците от Барса и Истинския Сити !!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 яну 2012 11:42

А и _95 ти какво искаш от Хендерсън 20 годишен да скъсва Сити от пасове зад защитата ли ? Адам какво прави ? Каут за какво е, Даунинг топката му е на тепсия той в краката на Харт, ами едвали ти е виновен само Хендо ама като сте си го нарочели че струва 20 млн. и няма отказване, бебешка работа.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 04 яну 2012 13:00

Според мен като цяло трансферната политика на Ливърпул през последните 10-15 години е тотално объркана. Купуваме никому неизвестни или слабо известни футболисти, които били с перспектива. Мен ако питате и трансфера на Лукас беше неподходящ. Да, Лукас сега е основен играч и е стълб в халфовата ни линия, но за да стане това бяха необходими 3-4 сезона, в които се скъсахме да го псуваме и беше пародиен. Сега и Хендерсън може да стане добър и основан играч след 3-4 сезона, но ще се компенсира ли това, че през тях е бил дупка? На Ливърпул му трябват готови играчи, такива, които влизат и почват да мачкат. Съра може да си позволи да купува играчи с перспектива, защото има изграден стил и състав и един или два провала в селекцията няма да му се отразят. При нас обаче няма нито стил, нито изграден състав и затова не можем да си позволим такива гафове. Продадохме Мейрелеш и Торес, които в момента на продажбата бяха основани футболисти и решаваха мачове. Вместо тях купихме Керъл и Хендерсън, които имали бъдеще. Може би, но сега са дупки и все едно играем с двама по-малко. Даунинг пък има дългогодишна кариера на посредствен футболист във ВЛ и не знам как Кени реши, че изведнъж ще става звезда. Адам пък все пак го взимаме от един селски отбор и дори да има качества, нужно е време да се приспособи от селски футбол към футбол от най-високо ниво.
Това е проблема - грешна трансферна политика. Ливърпул не е отбор, в който може да се чака някой да развие потенциала си за 3-4-5 години. Това е отбор, в който се искат резултати. Сега, веднага, не след 5 години.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 яну 2012 13:33

realist написа:Според мен като цяло трансферната политика на Ливърпул през последните 10-15 години е тотално объркана. Купуваме никому неизвестни или слабо известни футболисти, които били с перспектива. Мен ако питате и трансфера на Лукас беше неподходящ. Да, Лукас сега е основен играч и е стълб в халфовата ни линия, но за да стане това бяха необходими 3-4 сезона, в които се скъсахме да го псуваме и беше пародиен. Сега и Хендерсън може да стане добър и основан играч след 3-4 сезона, но ще се компенсира ли това, че през тях е бил дупка? На Ливърпул му трябват готови играчи, такива, които влизат и почват да мачкат. Съра може да си позволи да купува играчи с перспектива, защото има изграден стил и състав и един или два провала в селекцията няма да му се отразят. При нас обаче няма нито стил, нито изграден състав и затова не можем да си позволим такива гафове. Продадохме Мейрелеш и Торес, които в момента на продажбата бяха основани футболисти и решаваха мачове. Вместо тях купихме Керъл и Хендерсън, които имали бъдеще. Може би, но сега са дупки и все едно играем с двама по-малко. Даунинг пък има дългогодишна кариера на посредствен футболист във ВЛ и не знам как Кени реши, че изведнъж ще става звезда. Адам пък все пак го взимаме от един селски отбор и дори да има качества, нужно е време да се приспособи от селски футбол към футбол от най-високо ниво.
Това е проблема - грешна трансферна политика. Ливърпул не е отбор, в който може да се чака някой да развие потенциала си за 3-4-5 години. Това е отбор, в който се искат резултати. Сега, веднага, не след 5 години.

Ти си другия, с който мога да си пиша винаги на тема футбол .Виждаме нещата по един и същ начин.

Върни се в “Ливърпул”