Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

...
.... 
ntodorov написа:Давайте момчета. Хубави снимки. Е-еееееееееех, времена. Гледах първите снимки на Орион и си спомням за началото на 90-те. И тогава имахме много симпатично отборче. Отбора с раираните синьо-бели екипи беше тима ни от сезон 90-91 год, ако се не лъжа. Помните ли този сезон , когато "спонсор" (силно казано за ония години) ни беше Red Lion. Имахме много красиви сини екипи, които бяха с по-светли нюанси наподобяващи вълни...От времето на Тома Томов - това помня най -вече...Не е било случайно - 20 години по-късно Тома-та е и дизайнер и собственик на фирма за производство на спортна екипировка Тоmy.
[offtopic]Лека им пръст на Моравов и Ивайло Коцев, които бяха част от Черноморец. Спомних си за тях от снимките. Отидоха си без време от този свят.[/offtopic]
orion написа:ntodorov написа:Давайте момчета. Хубави снимки. Е-еееееееееех, времена. Гледах първите снимки на Орион и си спомням за началото на 90-те. И тогава имахме много симпатично отборче. Отбора с раираните синьо-бели екипи беше тима ни от сезон 90-91 год, ако се не лъжа. Помните ли този сезон , когато "спонсор" (силно казано за ония години) ни беше Red Lion. Имахме много красиви сини екипи, които бяха с по-светли нюанси наподобяващи вълни...От времето на Тома Томов - това помня най -вече...Не е било случайно - 20 години по-късно Тома-та е и дизайнер и собственик на фирма за производство на спортна екипировка Тоmy.
[offtopic]Лека им пръст на Моравов и Ивайло Коцев, които бяха част от Черноморец. Спомних си за тях от снимките. Отидоха си без време от този свят.[/offtopic]
С раираните екипи е сезон 92-93.
[/center]
[/center]Нейчо, Нафтата да идват на Лазур, а Черноморец в Акациите, това искам аз, другите неща са чесане на езиците само...
ntodorov написа:Нейчо, Нафтата да идват на Лазур, а Черноморец в Акациите, това искам аз, другите неща са чесане на езиците само...
Така е Тоше, но оня ден видях стадион Черноморец в цялата му "прелест". Това бившо "съоръжение" трябва да се събори и да се изгради отново. Занемарено е тотално и престъпно. За мен по-вероятно е Нафтата да си направят стадион отколкото да се върне старото статукво...за съжаление де.
[/center]
[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта