Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 13:48

saffron написа: От 971 насам, т.е. от 1040 години Мизия и Македония са били в единна българска държава единствено за около 20 години при Самуил, за около две-три години при Калоян и 16 години при Иван Асен II и наследниците му. Като се броят и шестте години през 20 век /1915-1918 и 1941-1944 стават общо около 42 години. От 1040!... за ква българска територия говориш бе луд ? :lol:

Не ми стана ясно що сметките ти тръгват от 971г. :roll: Ще ми кажеш ли от колко време Македония е самостоятелна държава и ти всъщност колко години си живял в нея :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 дек 2011 13:50

CTAHKO написа:
saffron написа: От 971 насам, т.е. от 1040 години Мизия и Македония са били в единна българска държава единствено за около 20 години при Самуил, за около две-три години при Калоян и 16 години при Иван Асен II и наследниците му. Като се броят и шестте години през 20 век /1915-1918 и 1941-1944 стават общо около 42 години. От 1040!... за ква българска територия говориш бе луд ? :lol:

Не ми стана ясно що сметките ти тръгват от 971г. :roll: Ще ми кажеш ли от колко време Македония е самостоятелна държава и ти всъщност колко години си живял в нея :roll:

Живял е достатъчно, че да му промият мозъка. Иначе е срамно да не познава истирията си и да не знае, че неговата държава е основана 681 година под името България
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 13:52

saffron написа:ще ти изкарам 100 000 такива одрязаци от вестници и ще ти ги показвам македонеците... тоа не е проблем .. повярваи ми ;)
интересно ми е що като некаф скакауец скачаш от тема в тема..??? говорихме си за "изконната българска територия македония" .. която на практика е била българска само 42 години за последните хиляда.. :lol: ... кво ли си мисли един турчин като чете това ? ти как мислиш? щом македония може да бъде българска за 42 години.. каква трябва да бъде българия щом турците са я държали 500 години ? :lol:

Какво ще изпратиш бе пич,ти до вчера ми цитираше библията и си мислеше,че това е официален учебник по История,днес почна 100 000 подобни документа да ми показваш.Хайде покажи ми да ги видим като си толкова отворен.Казах ти:ДАЙ СИ НОМЕРА И ВАШАТА ИСТОРИЯ ЩЕ ТИ Я ИЗПРАТЯ НА SMS :!: Дори и 42 години да е била българска територия,ще ми кажеш ли колко години е самостоятелна държава :roll: :?: :?: :?: :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 14:01

CTAHKO написа:

стига с твоите самостоятелни държави бе... ще ти изброя един фаитон не-самостоятелни държави.. но със самостоятелен народ и какво от това???? например тибет , палестина , кюрдистан и тн... те дори не са постигнали това , което македонците са постигнали преди 20 години... може да е едно разпарчотено парче земя.. но е независимо! и македония има своя държава... да се обедениме и да помогнеме и на другите да имат своя! .... ще ти дам един пример расистко коп*ле такова... как може в 21 век въобще да живеят нацисти като тебе?? маината му... в австралия.. тъи , като има твърде много аборигентски племена в закона е поставено следното условие ... при преброяване има ли повече от 5000 души , които са посочили ,че са от едно племе.. племето става етнос... по време на преброяването през 2001г. .. точно , когато излизат новите версии на междузвездни воини... група хора , които са се срамували да се нарекат австраалиици заради политиката водена тогава са се нарекли джедаи.. и в момента в австралия законно живеят джедаи!! ... е баи ху*.. за да ме разбереш правилно... обичам българия.. готините българи.. наи вече българки.. природата всичко... но не ме кефи да съм тюрк от централна азия ок ? не съм живял никога в македония.. но родителите ми идват от там.. от земите където са родени толкова много славни герои! ... за това баи х*и :lol: ( баи х*и ти ходи м/у другото ) ... предпочитам да ме наричаш българин с македонски произход! или тракииски или както си избереш...но докато официално не влезне в учебниците, че има българи с такъв произход.. няма да наричаш македонците българи...разбра ли ме ?? и няма да казваш ,че македония е българска! защото не е ! 133 държави.. включително наи големите сили + България признаха Република Македония! и трябва да се съобразяваш с това... в противен случаи ще те съдя за расова дискриминация.. и за незачитане на човешките права! ОК ???????????? :mrgreen:
Последна промяна от saffron на 25 дек 2011 14:22, променено общо 2 пъти.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 14:03

AnalBreaker написа:
CTAHKO написа:

Живял е достатъчно, че да му промият мозъка. Иначе е срамно да не познава истирията си и да не знае, че неговата държава е основана 681 година под името България

то паисии хилендарски не е знаел ,че държавата ти е създадена 681ва .. от къде на къде па аз требва да знам :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 дек 2011 14:10

Аха сега разбирам значи видиш ли македонците били под римски и византийско робство от преди христа, но успели да запазят народността си след хилядолетия.. :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 14:11

Alexx написа:Аха сега разбирам значи видиш ли македонците били под римски и византийско робство от преди христа, но успели да запазят народността си след хилядолетия.. :lol:

кво робство те гони бе баи вълчо :lol: кога съм споменавал робство :shock: шизофреник :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 14:29

saffron написа:стига с твоите самостоятелни държави бе... ще ти изброя един фаитон не-самостоятелни държави.. но със самостоятелен народ и какво от това???? например тибет , палестина , кюрдистан и тн... те дори не са постигнали това , което македонците са постигнали преди 20 години... може да е едно разпарчотено парче земя.. но е независимо! и македония има своя държава... да се обедениме и да помогнеме и на другите да имат своя! .... ще ти дам един пример расистко коп*ле такова... как може в 21 век въобще да живеят нацисти като тебе?? маината му... в австралия.. тъи , като има твърде много аборигентски племена в закона е поставено следното условие ... при преброяване има ли повече от 5000 души , които са посочили ,че са от едно племе.. племето става етнос... по време на преброяването през 2001г. .. точно , когато излизат новите версии на междузвездни воини... група хора , които са се срамували да се нарекат австраалиици заради политиката водена тогава са се нарекли джедаи.. и в момента в австралия законно живеят джедаи!! ... е баи ху*.. за да ме разбереш правилно... обичам българия.. готините българи.. наи вече българки.. природата всичко... но не ме кефи да съм тюрк от централна азия ок ? не съм живял никога в македония.. но родителите ми идват от там.. от земите където са родени толкова много славни герои! ... за това баи х*и :lol: ( баи х*и ти ходи м/у другото ) ... предпочитам да ме наричаш българин с македонски произход! или тракииски или както си избереш...но докато това официално не влезне в учебниците.. няма да наричаш македонците българи...разбра ли ме ?? и няма да казваш ,че македония е българска! защото не е ! 133 държави.. включително наи големите сили + България признаха Република Македония! и трябва да се съобразяваш с това... в противен случаи ще те съдя за расова дискриминация.. и за незачитане на човешките права! ОК ???????????? :mrgreen:

Боли ме хуя колко държави са признали Македония като държава.Не си мисли,че България е признала Македония :!: Не,референдум е нямало за да кажеш,че сме ви признали като държава.В България един,единствен човек ви е признал като независима държава и това е жабока-президент :!: Не,вие не сте българи,не трябва да бъдете наричани българи и не трябва да бъдете третирани като такива.Вие трябва да бъдете под един знаменател с кюрдите и евреите по времето на Хитлер :!: Тръгнал да ми говори за "Междузвездни войни".Стани джедай бе,що сте дошли в България :roll: Ама и за това не ставате.От вас единственото нещо,което може да стане са протоколни друиди,щото всички сте дървени философи.Вие за 70 000 години не сте станали джедаи,сега сте тръгнли да ставате :)

Като си почнал да ми говориш за расизъм и национализъм,ето ти да четеш да видиш какво правят "широко скроените" ти сънародници дето щяли да помагат на палестинци и кюрди за самостоятелна държава,с хората с българско самосъзнание.Що не помогнете на шиптърите,дето живеят в Македония бе мишок.Делните си я,нали сте големи "алтруисти".

http://makedonski-bulgari.blogspot.com/

П.П. И нека силата да бъде с теб :!:
Последна промяна от CTAHKO на 25 дек 2011 14:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 14:33

saffron написа: и няма да казваш ,че македония е българска! защото не е ! 133 държави.. включително наи големите сили + България признаха Република Македония! и трябва да се съобразяваш с това... в противен случаи ще те съдя за расова дискриминация.. и за незачитане на човешките права! ОК ???????????? :mrgreen:

Не успях да разбера в качеството си на какъв ще ме съдиш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 дек 2011 14:35

saffron написа:
Alexx написа:Аха сега разбирам значи видиш ли македонците били под римски и византийско робство от преди христа, но успели да запазят народността си след хилядолетия.. :lol:

кво робство те гони бе баи вълчо :lol: кога съм споменавал робство :shock: шизофреник :lol:

Защото нали каза, че имало само определени периоди когато България е притежавала Македения през средновековието. А през останалото време какво ? Имало е държава Македония през средните векове ли ? :lol: Тази териотирия си е сменяла собственика ту гръцки ту български през средновековието.

Върни се в “Свободна зона”