saffron написа:стига с твоите самостоятелни държави бе... ще ти изброя един фаитон не-самостоятелни държави.. но със самостоятелен народ и какво от това???? например тибет , палестина , кюрдистан и тн... те дори не са постигнали това , което македонците са постигнали преди 20 години... може да е едно разпарчотено парче земя.. но е независимо! и македония има своя държава... да се обедениме и да помогнеме и на другите да имат своя! .... ще ти дам един пример расистко коп*ле такова... как може в 21 век въобще да живеят нацисти като тебе?? маината му... в австралия.. тъи , като има твърде много аборигентски племена в закона е поставено следното условие ... при преброяване има ли повече от 5000 души , които са посочили ,че са от едно племе.. племето става етнос... по време на преброяването през 2001г. .. точно , когато излизат новите версии на междузвездни воини... група хора , които са се срамували да се нарекат австраалиици заради политиката водена тогава са се нарекли джедаи.. и в момента в австралия законно живеят джедаи!! ... е баи ху*.. за да ме разбереш правилно... обичам българия.. готините българи.. наи вече българки.. природата всичко... но не ме кефи да съм тюрк от централна азия ок ? не съм живял никога в македония.. но родителите ми идват от там.. от земите където са родени толкова много славни герои! ... за това баи х*и

( баи х*и ти ходи м/у другото ) ... предпочитам да ме наричаш българин с македонски произход! или тракииски или както си избереш...но докато това официално не влезне в учебниците.. няма да наричаш македонците българи...разбра ли ме ?? и няма да казваш ,че македония е българска! защото не е ! 133 държави.. включително наи големите сили + България признаха Република Македония! и трябва да се съобразяваш с това... в противен случаи ще те съдя за расова дискриминация.. и за незачитане на човешките права! ОК ????????????

Боли ме хуя колко държави са признали Македония като държава.Не си мисли,че България е признала Македония

Не,референдум е нямало за да кажеш,че сме ви признали като държава.В България един,единствен човек ви е признал като независима държава и това е жабока-президент

Не,вие не сте българи,не трябва да бъдете наричани българи и не трябва да бъдете третирани като такива.Вие трябва да бъдете под един знаменател с кюрдите и евреите по времето на Хитлер

Тръгнал да ми говори за "Междузвездни войни".Стани джедай бе,що сте дошли в България

Ама и за това не ставате.От вас единственото нещо,което може да стане са протоколни друиди,щото всички сте дървени философи.Вие за 70 000 години не сте станали джедаи,сега сте тръгнли да ставате
Като си почнал да ми говориш за расизъм и национализъм,ето ти да четеш да видиш какво правят "широко скроените" ти сънародници дето щяли да помагат на палестинци и кюрди за самостоятелна държава,с хората с българско самосъзнание.Що не помогнете на шиптърите,дето живеят в Македония бе мишок.Делните си я,нали сте големи "алтруисти".
http://makedonski-bulgari.blogspot.com/П.П. И нека силата да бъде с теб