Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 13:00

saffron написа:sieg heil :lol:

Зиг хайл,ама ако беше се задържал още някоя и друга годинка,сега нямаше да имате държава,ами щяхте да сте дълбока българска провинция :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 13:02

saffron написа:
CTAHKO написа:
saffron написа:ти си маке бе ... нали знаеш кво значи да си македонски инат?... спорил съм с много фанагорци ... АМА с такъв като тебе не бех ... явно си маке като мене и във вените ти тече македонска благородническа кръв... честито.. азия вече не е твоя роден континент! бъди горд македонец ;)

Искам да ти задам един въпрос,щото ти най-добре можеш да ми отговориш.Един професор твърдеше,че сте съществували още преди 70 000 години :) Обясни ми колко кухи трябва да сте македонците,че в рамките на тези 70 000 години един път да сте нямали собствена държава и точно когато си извоюваш правото на собствена държава и да я основеш,ти да я напуснеш :roll: :lol: Да имаш 70 000 години история,за това време никога да не си имал собствена държава,да носиш български паспорт,да живееш в България и да се чукаш в гърдите,че си македонец...голяма гордост няма що :lol: :lol: :lol:

кажи му на тоя професор да си го начука! ;)

Не ми отговори на въпроса :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 дек 2011 13:04

CTAHKO написа:Зиг хайл,ама ако беше се задържал още някоя и друга годинка,сега нямаше да имате държава,ами щяхте да сте дълбока българска провинция :!:

Македония е била, е и винаги ще бъде българска територия ;)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 13:18

niki87 написа:
CTAHKO написа:Зиг хайл,ама ако беше се задържал още някоя и друга годинка,сега нямаше да имате държава,ами щяхте да сте дълбока българска провинция :!:

Македония е била, е и винаги ще бъде българска територия ;)

тоя па като развалена грамофонна плоча едно и също повтаря.... :lol:
на баба ти фърчилото винаги македония е била бг територия. :lol: .. ето виж...
историческата съдба е различна. От 971 насам, т.е. от 1040 години Мизия и Македония са били в единна българска държава единствено за около 20 години при Самуил, за около две-три години при Калоян и 16 години при Иван Асен II и наследниците му. Като се броят и шестте години през 20 век /1915-1918 и 1941-1944 стават общо около 42 години. От 1040!... за ква българска територия говориш бе луд ? :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 дек 2011 13:21

Хмм чудно ми е защо когато България е под Византийско владичество тя е разделена три "теми"(провинции) тема Мизия(северна България), Тракия(южна България) и тема България която днес се намира в днешна Македония ? :lol:

Едит: Грешка, има тема Македония, но тя е днешна Тракия, но това не променя факта, че днешна Македония е наречена България. :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 13:28

Alexx написа:Хмм чудно ми е защо когато България е под Византийско владичество тя е разделена три "теми"(провинции) тема Мизия(северна България), Тракия(южна България) и тема България която днес се намира в днешна Македония ? :lol:

Едит: Грешка, има тема Македония, но тя е днешна Тракия, но това не променя факта, че днешна Македония е наречена България. :lol:

е па пък тракия е наречена македония... питаи тоя идиот , които е правил темите.. защо се е омотал така.. аз незнам :?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 дек 2011 13:36

Вие не знаете ли, че планета Земя е възникнала в Галактиката "Македония" :lol: :lol: :lol: Не знам защо всички се връзвате на макето и спорите със стената :shock:

Весела Коледа!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 дек 2011 13:38

Абе, батко, къде са македонците? :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 13:47

niki87 написа:Абе, батко, къде са македонците? :lol: :lol: :lol:
Изображение

ще ти изкарам 100 000 такива одрязаци от вестници и ще ти ги показвам македонеците... тоа не е проблем .. повярваи ми ;)
интересно ми е що като некаф скакауец скачаш от тема в тема..??? говорихме си за "изконната българска територия македония" .. която на практика е била българска само 42 години за последните хиляда.. :lol: ... кво ли си мисли един турчин като чете това ? ти как мислиш? щом македония може да бъде българска за 42 години.. каква трябва да бъде българия щом турците са я държали 500 години ? :lol:
Последна промяна от saffron на 25 дек 2011 13:48, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”