saffron написа:sieg heil
Зиг хайл,ама ако беше се задържал още някоя и друга годинка,сега нямаше да имате държава,ами щяхте да сте дълбока българска провинция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
saffron написа:sieg heil
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
saffron написа:CTAHKO написа:saffron написа:ти си маке бе ... нали знаеш кво значи да си македонски инат?... спорил съм с много фанагорци ... АМА с такъв като тебе не бех ... явно си маке като мене и във вените ти тече македонска благородническа кръв... честито.. азия вече не е твоя роден континент! бъди горд македонец
Искам да ти задам един въпрос,щото ти най-добре можеш да ми отговориш.Един професор твърдеше,че сте съществували още преди 70 000 годиниОбясни ми колко кухи трябва да сте македонците,че в рамките на тези 70 000 години един път да сте нямали собствена държава и точно когато си извоюваш правото на собствена държава и да я основеш,ти да я напуснеш
![]()
Да имаш 70 000 години история,за това време никога да не си имал собствена държава,да носиш български паспорт,да живееш в България и да се чукаш в гърдите,че си македонец...голяма гордост няма що
![]()
![]()
кажи му на тоя професор да си го начука!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Зиг хайл,ама ако беше се задържал още някоя и друга годинка,сега нямаше да имате държава,ами щяхте да сте дълбока българска провинция
niki87 написа:CTAHKO написа:Зиг хайл,ама ако беше се задържал още някоя и друга годинка,сега нямаше да имате държава,ами щяхте да сте дълбока българска провинция
Македония е била, е и винаги ще бъде българска територия![]()
Alexx написа:Хмм чудно ми е защо когато България е под Византийско владичество тя е разделена три "теми"(провинции) тема Мизия(северна България), Тракия(южна България) и тема България която днес се намира в днешна Македония ?
Едит: Грешка, има тема Македония, но тя е днешна Тракия, но това не променя факта, че днешна Македония е наречена България.
niki87 написа:Абе, батко, къде са македонците?![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта