Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011
Камбуров е набор 1980 догодина октомври става на 32г.Както се казва в разцвета на силите си е нещо като Цветков и Йовов.Що се отася до Макриев винаги къдетое играл се е адаптирал успешно.Само в Русия нещо не се вписа, но той ще иска много пари така,че едва ли ще се върне.
Аз съм силно против Камбуров в Левски. Този футболист колко пъти не искаше да идва в Левски!? Вярно не е лош футболист за Българските стандарти ама защо трябва да му се молим. Три, четири или вече и аз съм забравил колко пъти го молеха да дойде в Левски и той винаги избираше нещо друго за какво ние? Такъв футболист не ни трябва. Това е мое мнение не ангажирам никой с него 

reddek написа:Аз съм силно против Камбуров в Левски. Този футболист колко пъти не искаше да идва в Левски!? Вярно не е лош футболист за Българските стандарти ама защо трябва да му се молим. Три, четири или вече и аз съм забравил колко пъти го молеха да дойде в Левски и той винаги избираше нещо друго за какво ние? Такъв футболист не ни трябва. Това е мое мнение не ангажирам никой с него
Поне е 5 класи над Макриев

Само Левски!
siniq_fen написа:reddek написа:
Както казах не му оспорвам качествата просто казвам, че няма достатъчна мотивация и желание да играе при нас

reddek написа:siniq_fen написа:reddek написа:
Както казах не му оспорвам качествата просто казвам, че няма достатъчна мотивация и желание да играе при нас
Мотивацията при професионалният спортист е парата.Явно не сте можели да му предложите нещо стабилно, а и да не забравяме, че няма футболист, от България, който да сте взели и да не сте провалили

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:
Мотивацията при професионалният спортист е парата.Явно не сте можели да му предложите нещо стабилно, а и да не забравяме, че няма футболист, от България, който да сте взели и да не сте провалилиГоворя за последните 10-15 години.
[offtopic]Уф вие пък изкарахте Роналдо и Меси сигурно.[/offtopic]
Ако Левски не е имал пари да му предложи ми е чудно кой БГ отбор е имал!?

reddek написа:Кашчей написа:[quote="reddek"
Мотивацията при професионалният спортист е парата.Явно не сте можели да му предложите нещо стабилно, а и да не забравяме, че няма футболист, от България, който да сте взели и да не сте провалилиГоворя за последните 10-15 години.
[offtopic]Уф вие пък изкарахте Роналдо и Меси сигурно.[/offtopic]
Ако Левски не е имал пари да му предложи ми е чудно кой БГ отбор е имал!?

Кои сме ние, че ми е интересно

Ами явно някой е имал.Защо си мислиш, че само вие имате пари?Всъщност имате, за играчи като Калво, Г. Христов, Сърмов, М. Огнянов...
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:reddek написа:
Кои сме ние, че ми е интересно![]()
Ами явно някой е имал.Защо си мислиш, че само вие имате пари?Всъщност имате, за играчи като Калво, Г. Христов, Сърмов, М. Огнянов...
Да не се отделям от темата аз съм на мнение, че проблемът не са били парите.
- BLUE CHAMPIONS
Кашчей написа:[
...
Е да, то си е твърде интересно да не заемаш никаква позиция, а само да хулиш мъката на българския спорт и да се "гордееш" с подпис на емблемата на нечии еврогранд

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:[
...
Е да, то си е твърде интересно да не заемаш никаква позиция, а само да хулиш мъката на българския спорт и да се "гордееш" с подпис на емблемата на нечии еврогранд
Мъката на българският спорт и в частнот футбола се състои в две неща-липса на пари и некадърно управление от една страна и съществуването на отбори, които от повече от 60 години са над всякакви закони и правилници!
А какъв ще е подписът ми си решавам аз, а не някой друг.При всички положения е по-малък от повечето ми мнения, което не би могло да се каже за много други колеги

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":