Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот onegavon » 23 дек 2011 10:15

Камбуров е набор 1980 догодина октомври става на 32г.Както се казва в разцвета на силите си е нещо като Цветков и Йовов.Що се отася до Макриев винаги къдетое играл се е адаптирал успешно.Само в Русия нещо не се вписа, но той ще иска много пари така,че едва ли ще се върне.

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 23 дек 2011 10:41

Аз съм силно против Камбуров в Левски. Този футболист колко пъти не искаше да идва в Левски!? Вярно не е лош футболист за Българските стандарти ама защо трябва да му се молим. Три, четири или вече и аз съм забравил колко пъти го молеха да дойде в Левски и той винаги избираше нещо друго за какво ние? Такъв футболист не ни трябва. Това е мое мнение не ангажирам никой с него :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 23 дек 2011 10:55

reddek написа:Аз съм силно против Камбуров в Левски. Този футболист колко пъти не искаше да идва в Левски!? Вярно не е лош футболист за Българските стандарти ама защо трябва да му се молим. Три, четири или вече и аз съм забравил колко пъти го молеха да дойде в Левски и той винаги избираше нещо друго за какво ние? Такъв футболист не ни трябва. Това е мое мнение не ангажирам никой с него :mrgreen:

Поне е 5 класи над Макриев :mrgreen:
Само Левски!

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 23 дек 2011 11:01

siniq_fen написа:
reddek написа:

Както казах не му оспорвам качествата просто казвам, че няма достатъчна мотивация и желание да играе при нас :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2011 11:06

reddek написа:
siniq_fen написа:
reddek написа:

Както казах не му оспорвам качествата просто казвам, че няма достатъчна мотивация и желание да играе при нас :mrgreen:

Мотивацията при професионалният спортист е парата.Явно не сте можели да му предложите нещо стабилно, а и да не забравяме, че няма футболист, от България, който да сте взели и да не сте провалили ;) Говоря за последните 10-15 години.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 23 дек 2011 11:11

Кашчей написа:
Мотивацията при професионалният спортист е парата.Явно не сте можели да му предложите нещо стабилно, а и да не забравяме, че няма футболист, от България, който да сте взели и да не сте провалили ;) Говоря за последните 10-15 години.

[offtopic]Уф вие пък изкарахте Роналдо и Меси сигурно.[/offtopic]

Ако Левски не е имал пари да му предложи ми е чудно кой БГ отбор е имал!? :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2011 11:13

reddek написа:
Кашчей написа:[quote="reddek"

[offtopic]Уф вие пък изкарахте Роналдо и Меси сигурно.[/offtopic]

Ако Левски не е имал пари да му предложи ми е чудно кой БГ отбор е имал!? :mrgreen:[/quote]

Кои сме ние, че ми е интересно :mrgreen:

Ами явно някой е имал.Защо си мислиш, че само вие имате пари?Всъщност имате, за играчи като Калво, Г. Христов, Сърмов, М. Огнянов...
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 23 дек 2011 11:18

Кашчей написа:
reddek написа:

Ами явно някой е имал.Защо си мислиш, че само вие имате пари?Всъщност имате, за играчи като Калво, Г. Христов, Сърмов, М. Огнянов...

Да не се отделям от темата аз съм на мнение, че проблемът не са били парите.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 дек 2011 11:19

Кашчей написа:[

...

Е да, то си е твърде интересно да не заемаш никаква позиция, а само да хулиш мъката на българския спорт и да се "гордееш" с подпис на емблемата на нечии еврогранд :shock:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2011 11:25

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:[

...

Е да, то си е твърде интересно да не заемаш никаква позиция, а само да хулиш мъката на българския спорт и да се "гордееш" с подпис на емблемата на нечии еврогранд :shock:

Мъката на българският спорт и в частнот футбола се състои в две неща-липса на пари и некадърно управление от една страна и съществуването на отбори, които от повече от 60 години са над всякакви закони и правилници!

А какъв ще е подписът ми си решавам аз, а не някой друг.При всички положения е по-малък от повечето ми мнения, което не би могло да се каже за много други колеги 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”