POPCORN написа:messi ли си бербатов ли си незнам, ама си яко смешен...като тръгнат да се дават примери как Левски са били подкрепяни през годините и веднага казвате ама това Г.А. ли го е писал...иначе като стане дума за ЦСКА веднага го приемате с добро сърце и как това е вярно на 100% !Тука повечето сте някакви пръдльовци и сте на по 15 ама ми говорите за комунизъм и какво било по времето на комунизма!Ей затова седразня на българския народ , защото е яко прост и като някой каже нещо другите го повтарят като овце!Ебати тъпаците сте!Сами не се усещате колко смешни сте като повтаряте едно и също като дори незнаете какво значи комунизъм!точно в тоя период не веднъж са подкрепяли и Левски , ама няма кой да си признае!Плачковци!
Ти как ще ме разобедиш мене,че К.Стоянов и другите нарочно са взимали допинг?При положение,че лекаря казва,че си ги е давала на собствена глава?вие тука или сте някакви тъпанари яко в тоя форум или незнам...човек щом не е бил пряк свиделет на развилите се обстоятелства трявба да приема всяка една теза.а вие в желанието си да накажат на макс ЦСКА бърборите само едно.Щом не сте били в съблекалнята и незнаете какво е ставало искам да сте тихи и да не пискате.Има си органи да решат те!Дали ще ги подкупят или не е отделна тема..Но ако си мислите,че Батков малко пъти е подкувал такива органи за една или друга цел сте повече от смешни!Корупция има на всякъде по света, ние тука искаме да е изчистиме изцяло!Това няма как да стане!Всеки реве като стане нещо лошо в другият двор, ама иначе като стане в неговият и се надява тайничко да се размине без последствия!Праведните левскари...а че от години се занимавате с дрога и няма кой да ви накаже и все ви се разминава?Защо като ст ембого праведни вие сами не отидете да ги разкарате и предадете на полицията а?Ама като стане в ЦСКА и рев до небесата...ако е в Левски ще ми пискате как не е виновен!ЗАтова ви казвам,че сте смешни и сте като овце и плямпате едно и също всичките!
Следя ти коментарите и не мога да се начудя колко голям лицемер си !!! Ти беше ли при Батков ,когато е подкупвал според твоите думи? Ти беше ли в съблекалнята ,когато са давани въпросните медикаменти и знеш ли дали не са взимани нарочно,щом говориш обратното ? Ти беше ли на обиска за въпросните наркотици и щом знаеш ,че от години се продава дрога и имаш доказателства ,защо не отиде в полицията да кажеш всичко ? Лицемерничиш най-нагло и ми се правиш на принципен !