Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец

Мнениеот Синя Гордост » 23 дек 2011 10:12

POPCORN написа:messi ли си бербатов ли си незнам, ама си яко смешен...като тръгнат да се дават примери как Левски са били подкрепяни през годините и веднага казвате ама това Г.А. ли го е писал...иначе като стане дума за ЦСКА веднага го приемате с добро сърце и как това е вярно на 100% !Тука повечето сте някакви пръдльовци и сте на по 15 ама ми говорите за комунизъм и какво било по времето на комунизма!Ей затова седразня на българския народ , защото е яко прост и като някой каже нещо другите го повтарят като овце!Ебати тъпаците сте!Сами не се усещате колко смешни сте като повтаряте едно и също като дори незнаете какво значи комунизъм!точно в тоя период не веднъж са подкрепяли и Левски , ама няма кой да си признае!Плачковци!

Ти как ще ме разобедиш мене,че К.Стоянов и другите нарочно са взимали допинг?При положение,че лекаря казва,че си ги е давала на собствена глава?вие тука или сте някакви тъпанари яко в тоя форум или незнам...човек щом не е бил пряк свиделет на развилите се обстоятелства трявба да приема всяка една теза.а вие в желанието си да накажат на макс ЦСКА бърборите само едно.Щом не сте били в съблекалнята и незнаете какво е ставало искам да сте тихи и да не пискате.Има си органи да решат те!Дали ще ги подкупят или не е отделна тема..Но ако си мислите,че Батков малко пъти е подкувал такива органи за една или друга цел сте повече от смешни!Корупция има на всякъде по света, ние тука искаме да е изчистиме изцяло!Това няма как да стане!Всеки реве като стане нещо лошо в другият двор, ама иначе като стане в неговият и се надява тайничко да се размине без последствия!Праведните левскари...а че от години се занимавате с дрога и няма кой да ви накаже и все ви се разминава?Защо като ст ембого праведни вие сами не отидете да ги разкарате и предадете на полицията а?Ама като стане в ЦСКА и рев до небесата...ако е в Левски ще ми пискате как не е виновен!ЗАтова ви казвам,че сте смешни и сте като овце и плямпате едно и също всичките!

Следя ти коментарите и не мога да се начудя колко голям лицемер си !!! Ти беше ли при Батков ,когато е подкупвал според твоите думи? Ти беше ли в съблекалнята ,когато са давани въпросните медикаменти и знеш ли дали не са взимани нарочно,щом говориш обратното ? Ти беше ли на обиска за въпросните наркотици и щом знаеш ,че от години се продава дрога и имаш доказателства ,защо не отиде в полицията да кажеш всичко ? Лицемерничиш най-нагло и ми се правиш на принципен ! :x А иначе,сливенският да си понесе наказанието,а ако хванат и други ,тогава да го отнася и ЦСКА ,но силно се съмнявам въобще да накажат Стоянов ,пък да не говорим ,че изобщо не мисля ,че ще се почне разследване по случая с другите. Всичко ще се потули и покрие.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 23 дек 2011 10:17

dreben23 написа:Спокойно и ваще ще ги хванат. Съвсем скоро може и любимеца ви да се завърне, където му е мястото... в дранголника. :) Условната присъда става ефективна след второ злодеяние. А твърдо съм съгласен, че ако хванат и други, за което много се съмнявам да се случи, наказанието трябва да е строго! Стига прошки, но съм убеден, че и в други отбори нещата стоят по съвсем същия начин. Целия световен футбол е допингиран, те затова им понамалили малко и разрешените съставки! Някой ден ще лъсне истината, при това за много, много големи футболисти. И тогава всички ще останат много изненадани. ;) Всичко е въпрос на време.

Ами нека бе ,човек. Нека Огнянов влезе зад решетките,за да се докаже ,че така не могат да я карат вечно.Имаше тема за него,ако си видял почти всички сини бяхме за неговото махане от Левски и да бъде съден по закона.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 дек 2011 10:20

Следя ти коментарите и не мога да се начудя колко голям лицемер си !!! Ти беше ли при Батков ,когато е подкупвал според твоите думи? Ти беше ли в съблекалнята ,когато са давани въпросните медикаменти и знеш ли дали не са взимани нарочно,щом говориш обратното ? Ти беше ли на обиска за въпросните наркотици и щом знаеш ,че от години се продава дрога и имаш доказателства ,защо не отиде в полицията да кажеш всичко ? Лицемерничиш най-нагло и ми се правиш на принципен ! :x А иначе,сливенският да си понесе наказанието,а ако хванат и други ,тогава да го отнася и ЦСКА ,но силно се съмнявам въобще да накажат Стоянов ,пък да не говорим ,че изобщо не мисля ,че ще се почне разследване по случая с другите. Всичко ще се потули и покрие.

Аз при Батков няма какво да ходя.само като му видиш физиономията разбираш,че тоя човек е измамник и е супер хитър...Човек който сам си урежда мача ЦСКА - Левски за да моеж да вземе пари какво повече да говорим?Прати си 4-мата най-добри футболисти, за да може да спечели някакви пари от някой си там букмейкър и в същото време обивни,че това било номер на ЦСКА!Даже се изказа,че след няколко седмици ще ви покаже доказателствата и какво стана?Къде отидоха тия доказателства?А Гара Дембеле и Рабех , щом не го отнесоха какво е?Дали не им е помогнал и на тях, за да не може да им се присъди максималното наказание?А ти какво си мислиш,че Батков не е замесен със София Запад ли?Те затова не го плюят и му се радват винаги...дали не взима пари от тия наркотици а?Той затова има и охрана....ходил с охрана, заради делата си някой да не го гръмне!Ха-Ха!Боли го оная работа Дерипаска за Батков :lol: :lol: ще тръгне да го гърми!Аз не съм бил в съблекалнята нито на Левски нито на ЦСКА, затова и не изказвам 100% мнение и кой трявба да бъде наказан и кой не.Това си го знаят само ЦСКА и така ще си остане!Но след като не сте били пряки свидетели и незнаете какво е ставало нямате доводи да претендирате за каквото и да е !ЦСКА щя ги помилват и тн...ами ако беше станало с Левски какво щеше да стане?Щяха да им присъдят служебни загуби и да накажат всичките им футболисти за 2 години ли?Колкото ви отнеха точки за свастиките и там където се правихте на клоуни публиката ви да прави свастика....
Последна промяна от POPCORN на 23 дек 2011 10:30, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 23 дек 2011 10:21

А ако се върне Дембеле и недай си боже се озове в подобна ситуация, тогава всички ли ще сте за това да влезе в затвора?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 дек 2011 10:23

flo написа:
POPCORN написа:Ти как ще ме разобедиш мене,че К.Стоянов и другите нарочно са взимали допинг?При положение,че лекаря казва,че си ги е давала на собствена глава?вие тука или сте някакви тъпанари яко в тоя форум или незнам...човек щом не е бил пряк свиделет на развилите се обстоятелства трявба да приема всяка една теза.а вие в желанието си да накажат на макс ЦСКА бърборите само едно.Щом не сте били в съблекалнята и незнаете какво е ставало искам да сте тихи и да не пискате.Има си органи да решат те!Дали ще ги подкупят или не е отделна тема..Но ако си мислите,че Батков малко пъти е подкувал такива органи за една или друга цел сте повече от смешни!Корупция има на всякъде по света, ние тука искаме да е изчистиме изцяло!Това няма как да стане!Всеки реве като стане нещо лошо в другият двор, ама иначе като стане в неговият и се надява тайничко да се размине без последствия!Праведните левскари...а че от години се занимавате с дрога и няма кой да ви накаже и все ви се разминава?Защо като ст ембого праведни вие сами не отидете да ги разкарате и предадете на полицията а?Ама като стане в ЦСКА и рев до небесата...ако е в Левски ще ми пискате как не е виновен!ЗАтова ви казвам,че сте смешни и сте като овце и плямпате едно и също всичките!

На теб как ти звучи тва оправдание ,че доктора е давал на своя глава допинг.Изобщо за къв уй, той ще дава дпонг без да знае ръководството, той нищо не печели от това.А особено онова оправдание с декларацията е толкова смешно ,че просто нямам думи.

Дали доктора го е правил нарочно, или е обикновен идиот, е все тая - ако някой изгори, трябва да бъде наказан, щото това си е допинг отвсякъде, не е "пих сироп за кашлица"! В тоя смисъл сега тоя глупак Стоянов трябва да отнесе реално наказание, а не некво символично. Също така, ако ловнат още един-двама, трябва да накжат целия отбор(правилник на БФС) - версията със сиропа беше доста по-благоприятна в това отношение. Работата е там, че вас ви тресе яко шубе, че ще има и други изорели - ако бяха сигурни, че няма, едва ли щяха да си признаят така. На мен ми е по-интересно дали си мият ръцете с докторчето, или всичко си е правено съвсем целенасочено.

Ами звучи ми като доктора си е давал на своя глава..както са давали и други хора в историята, както и даваше Ероносян на футболистите!Ти пък защо си мислиш,че във всяко нещо има измама и има далаера?Като знаме невежеството на българите няма да се очудя!50 пъти на пресконферецията казаха,че тоя препарат се среща и под други имена..доктора като не чете и не се запознава с най-новите неща няма как да го знае!Още повече не варвам доктора да е идиот и да искат да го накажат за 4 години да не практикува професията си нали?още повече какъв е тоя фалшив допинг?Това ли е допинг да може да се стимулира играта на Янчев и К.Стояно и Галчев?Ае стига бе...те тия тримата направиха най-много грешки за ЦСКА тая есен..нарочно са взимали да знаеш и затова формата им е толкова слаба....почти съм сигурен,че не са ги взимали нарочно тия неща!Янчев играе от 20 години и повече футбол и сега изведнъж му е хрумнало да взима допинг :lol: :lol: още повече тия футболисти са ги проверявали сумати пъти през годините...защо тогава е нямало нищо, а сега изведнъж нарочно почват да взимат допинг ?като знам,че янчев е спорстмен и го знам горе долу какъв човек е всичко мога да повярвам, ама да взима допинг не!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 дек 2011 10:33

Синя Гордост написа:
dreben23 написа:Спокойно и ваще ще ги хванат. Съвсем скоро може и любимеца ви да се завърне, където му е мястото... в дранголника. :) Условната присъда става ефективна след второ злодеяние. А твърдо съм съгласен, че ако хванат и други, за което много се съмнявам да се случи, наказанието трябва да е строго! Стига прошки, но съм убеден, че и в други отбори нещата стоят по съвсем същия начин. Целия световен футбол е допингиран, те затова им понамалили малко и разрешените съставки! Някой ден ще лъсне истината, при това за много, много големи футболисти. И тогава всички ще останат много изненадани. ;) Всичко е въпрос на време.

Ами нека бе ,човек. Нека Огнянов влезе зад решетките,за да се докаже ,че така не могат да я карат вечно.Имаше тема за него,ако си видял почти всички сини бяхме за неговото махане от Левски и да бъде съден по закона.

нека нека ама сам не си вярваш,че Огнянов ще отиде зад решетките..тогава защо мрънкаш против ЦСКА като при вас е същото положение!?За неговото махане сте ,защото е пълен левак затова..Като беше Гара правил такива простотии , защо тогава не бяхте всички за неговото махане а?Колкото Гара и Рабех ги наказаха толкова ще го накажат и тоя!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 23 дек 2011 10:36

Според мен единственият "наказан" в случая ще бъде Киро Домусчиев ! Боби М. ще го "накаже" с едно куфарче "зелени". Така Цецка ще отърве наказанието, Боби ще си сгъсти косата, а Марийчето ще си уголеми .... това което й е малко .... вълка сит, агнетата цели, всички щастливи :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 дек 2011 10:39

POPCORN написа:нека нека ама сам не си вярваш,че Огнянов ще отиде зад решетките..тогава защо мрънкаш против ЦСКА като при вас е същото положение!?За неговото махане сте ,защото е пълен левак затова..Като беше Гара правил такива простотии , защо тогава не бяхте всички за неговото махане а?Колкото Гара и Рабех ги наказаха толкова ще го накажат и тоя!

Ами ще ти обесня каква е разликата, щото трудно схващаш: нашето ръководство след като не бяха наказани Рабех и Бензукан, ги изхвърлихме като мръсни котки, а продажбата на Дембеле стана наложителна, иначе нямаше да го продаваме поне още година! А при вас разликата е , че петните хора с положение, както този доктор, така и Радуканов, а да не се връщам и по-назад, че трябва цял ден да ти обеснявам...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 23 дек 2011 10:42

messi7 написа:ЦСКА са вечно помилвани от която и да е власт- 2008г трябваше да са във В група, но естествено никой не посмя да ги накаже. Признавам, че и Левски е толериран, но цесекарското лоби е навсякъде. Просто няма толкова подпиран отбор от всякакви институции. Примери мога да давам много.
Колкото до конкректната ситуация - АКО хванат и другите футобилисти на ЦСКА с допинг, задължително трябва да си понесат наказанието - служебни загуби. И това, никви обжалвания и т.н. Защото така ще продължават да си правят, каквото искат и никой няма да ги пипа... Просто трябва справедливо наказание. ;)

[offtopic]Пуканке, на всяка манджа меродия си, това знаеш ли го? ;)[/offtopic]

този път пак ще ги помилват,те така са свикнали.как мислите са стигнали до 3 полуфинала в европа?
червената мафия пак ще им помогне,само че в европа няма как да помага.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 дек 2011 10:42

BLUE CHAMPIONS написа:
POPCORN написа:нека нека ама сам не си вярваш,че Огнянов ще отиде зад решетките..тогава защо мрънкаш против ЦСКА като при вас е същото положение!?За неговото махане сте ,защото е пълен левак затова..Като беше Гара правил такива простотии , защо тогава не бяхте всички за неговото махане а?Колкото Гара и Рабех ги наказаха толкова ще го накажат и тоя!

Ами ще ти обесня каква е разликата, щото трудно схващаш: нашето ръководство след като не бяха наказани Рабех и Бензукан, ги изхвърлихме като мръсни котки, а продажбата на Дембеле стана наложителна, иначе нямаше да го продаваме поне още година! А при вас разликата е , че петните хора с положение, както този доктор, така и Радуканов, а да не се връщам и по-назад, че трябва цял ден да ти обеснявам...

наложителна не ,защото прави такива глупости, а защото ви трявбаха пари и офертата беше добра..не ми се прави на ударен!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”