Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 дек 2011 13:58

Кашчей написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:А дали чак толкова му се играе в България, или го влече животът тук, където определено режимът не е като в Германия. 8-)

Режимът не е като в Германия, но преди всичко си остава германска собственост, където е пълно с полуаматьрски и аматьорски дивизии, които набързо могат да приключат кариерата му.

Тук си прав, нищо че нищо не пречи и тук да му отиде кариерата на кино (има все още условна присъда, нали).

Винаги ми е било чудно, защо даден отбор купува футболист и после го закотвя на пейката.Хайде, тук в България, за вас и ЦСКА е достатъчно един играч да ви вкара два гола, или да вкара на "вечния враг" (изключително тъпо сравнение за мен) и веднага му налитате, без значение дали става или не става за отбора ви.В случая какъв е интересът на Фрайбург от тази сделка?А и друго ми прави впечатление:голмайсторът на миналият шампионат в България стои закотвен на пейката на един посредствен отбор от Първа Бундеслига... което твърде красноречиво говори за огромната разлика в нивата.

Ами да ти кажа твърде много са факторите, които оказват влияние върху представянето. Вземи холандския ни "хубавец" например: миналия сезон е носил на гърба си "Цволе" ,отбелязал е към 30 гола ако не се лъжа, малко не им достигна да влязат в елита на Холандия, но пък тук е дърво. Гаррата пък в единствения мач ,който беше титуляр срещу Байер Леверкузен не се представи зле, но стараейки се да спазва треньорските указания-да е зад Сисе ,да го търси с извеждащи пасове и да избягва всякакви индивидуални действия, просто за един свикнал да го наблюдава фен си личеше от километри, че не се чувства конфортно и въобще не е себе си. Трансферите на футболисти принципно са като избора на жена: или случваш или се проваляш тотално :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2011 14:10

BLUE CHAMPIONS написа:Ами да ти кажа твърде много са факторите, които оказват влияние върху представянето. Вземи холандския ни "хубавец" например: миналия сезон е носил на гърба си "Цволе" ,отбелязал е към 30 гола ако не се лъжа, малко не им достигна да влязат в елита на Холандия, но пък тук е дърво. Гаррата пък в единствения мач ,който беше титуляр срещу Байер Леверкузен не се представи зле, но стараейки се да спазва треньорските указания-да е зад Сисе ,да го търси с извеждащи пасове и да избягва всякакви индивидуални действия, просто за един свикнал да го наблюдава фен си личеше от километри, че не се чувства конфортно и въобще не е себе си. Трансферите на футболисти принципно са като избора на жена: или случваш или се проваляш тотално :)

Твърде много са и факторите, които ще влияят при един повторен престой на Дембеле в Левски.Засега не се сещам някой футболист да се е върнал и да е имал успех, не само при вас.Дори Бардон, който получи уважението ми за това, че научи български, не беше същият.Ако бъркам с някого поправи ме, но аз нямам спомен за такъв.Дембеле може само да загуби обичта ви, като знам колко сте крайни в някои случаи ( в повечето случаи).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 дек 2011 14:36

Кашчей написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ами да ти кажа твърде много са факторите, които оказват влияние върху представянето. Вземи холандския ни "хубавец" например: миналия сезон е носил на гърба си "Цволе" ,отбелязал е към 30 гола ако не се лъжа, малко не им достигна да влязат в елита на Холандия, но пък тук е дърво. Гаррата пък в единствения мач ,който беше титуляр срещу Байер Леверкузен не се представи зле, но стараейки се да спазва треньорските указания-да е зад Сисе ,да го търси с извеждащи пасове и да избягва всякакви индивидуални действия, просто за един свикнал да го наблюдава фен си личеше от километри, че не се чувства конфортно и въобще не е себе си. Трансферите на футболисти принципно са като избора на жена: или случваш или се проваляш тотално :)

Твърде много са и факторите, които ще влияят при един повторен престой на Дембеле в Левски.Засега не се сещам някой футболист да се е върнал и да е имал успех, не само при вас.Дори Бардон, който получи уважението ми за това, че научи български, не беше същият.Ако бъркам с някого поправи ме, но аз нямам спомен за такъв.Дембеле може само да загуби обичта ви, като знам колко сте крайни в някои случаи ( в повечето случаи).

Знаеш ли, избягвам да дискутирам аргументи от типа "вие левскарите еди какво си, еди що си..." , като сме ние левскарите, вие останалите да не би да сте марсианци? Всички сме еднакви! Та, ще ти отговоря все пак: всичко зависи как гледа човек на нещата. За мен спорта е някакво развлечение и сега последното нещо ,което да правя е да седна да мисля дали Гаррата би се провалил и евентуално дали ще бъда крайно разочарован... На мен ми стига желанието му да се завърне, носталгията му и добрите думи. Това лично на мен ми е напълно достатъчно, с което е спечил завинаги моите симпатии! Каквито същевременно са ми останали и от Бардон, който ти "любезно" ми спомена.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 15:25

Ръководството на Полония (Варшава) е стартирало днес преговори с “Левски” за вратаря Ивайло Василев, научи БЛИЦ от достоверни източници. 20-годишният страж играе под наем във Видима-Раковски и е юноша на ЦСКА.

Поляците най-напред са направили опит да отмъкнат Василев изпод носа на “сините”, но след като се убедили, че това е невъзможно заради железния договор на футболиста, са влезли в официален контакт с “Герена”.

Очаква се най-късно до края на седмицата да има яснота относно евентуалния трансфер на Ивайло в елитния полски клуб. В момента тимът е на трето място във временното класиране – само на 6 точки от върха.

Василев е на път да стане вторият вратар, който напуска Видима, след като Пламен Колев премина в Черно море.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 дек 2011 15:28

tevez написа:Ръководството на Полония (Варшава) е стартирало днес преговори с “Левски” за вратаря Ивайло Василев, научи БЛИЦ от достоверни източници. 20-годишният страж играе под наем във Видима-Раковски и е юноша на ЦСКА.

Поляците най-напред са направили опит да отмъкнат Василев изпод носа на “сините”, но след като се убедили, че това е невъзможно заради железния договор на футболиста, са влезли в официален контакт с “Герена”.

Очаква се най-късно до края на седмицата да има яснота относно евентуалния трансфер на Ивайло в елитния полски клуб. В момента тимът е на трето място във временното класиране – само на 6 точки от върха.

Василев е на път да стане вторият вратар, който напуска Видима, след като Пламен Колев премина в Черно море.

И поредният юноша на Левски,който напуска без да е изиграл един мач за мъжкия отбор!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 22 дек 2011 17:01

Димитър Макриев е свободен агент
Националът Димитър Макриев си тръгна от Криля Советов и вече е свободен агент. Нападателят разтрогна договора си с руския клуб по взаимно съгласие, след като за цяла есен записа едва 180 минути игра. "Благодаря на Криля Советов за времето тук. Оставам единствено с хубави спомени. Но футболът е такъв - на терена излизат 11 футболисти. Не съм обиден, но искам да играя. В такива случай винаги е по-добре да смениш клуба", коментира Макриев.

На 7 януари роденият в Гоце Делчев нападател ще навърши 28 години. Макриев е убеден, че до десетина дни ще си намери нов отбор. На този етап той предпочита да остане в руското първенство.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Според мен ще свърши работа в Левски. Да не забравяме, че е и юноша на клуба. ;)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 дек 2011 17:48

bojo0o0o94 написа:Димитър Макриев е свободен агент
Националът Димитър Макриев си тръгна от Криля Советов и вече е свободен агент. Нападателят разтрогна договора си с руския клуб по взаимно съгласие, след като за цяла есен записа едва 180 минути игра. "Благодаря на Криля Советов за времето тук. Оставам единствено с хубави спомени. Но футболът е такъв - на терена излизат 11 футболисти. Не съм обиден, но искам да играя. В такива случай винаги е по-добре да смениш клуба", коментира Макриев.

На 7 януари роденият в Гоце Делчев нападател ще навърши 28 години. Макриев е убеден, че до десетина дни ще си намери нов отбор. На този етап той предпочита да остане в руското първенство.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Според мен ще свърши работа в Левски. Да не забравяме, че е и юноша на клуба. ;)

Бегай ги такива палячовци! Точно тоя търси само парички, зор му е на кой е юноша, а да знаех кой го бута?!?? Чак в националния го взеха това дърво, по-добре да пусна баба ми там...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 дек 2011 19:32

bojo0o0o94 написа:Димитър Макриев е свободен агент

Кариерата на Макриев лети стремително към дъното.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 20:36

Освободеният днес от Криля Советов български национал Димитър Макриев няма намерение да се завръща в Левски, научи db.
Сините имаха желание да привлекат нападателя преди време, но тогава сделката пропадна в последния момент.
Сега на Герена отново търсят класен нападател, който да реши проблемите им в атака.
"Няма никакъв шанс Макриев да играе в България. Разликата в класите между руската Премиер лийг и А група е огромна. Той има няколко варианта, които обаче няма да разкрия. Скоро време ще стане ясно къде ще играе той", поясни мениджърът му Мирчо Димитров пред репортер на db.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 22 дек 2011 20:46

Значи може и да се върне :lol: Не че е класа,ама защо пък да не го пробваме :roll: Все пак през Левски минаха едно кило некадърници Макриев ли е проблемен

Върни се в “Архив”