Кашчей написа:BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:А дали чак толкова му се играе в България, или го влече животът тук, където определено режимът не е като в Германия.
Режимът не е като в Германия, но преди всичко си остава германска собственост, където е пълно с полуаматьрски и аматьорски дивизии, които набързо могат да приключат кариерата му.
Тук си прав, нищо че нищо не пречи и тук да му отиде кариерата на кино (има все още условна присъда, нали).
Винаги ми е било чудно, защо даден отбор купува футболист и после го закотвя на пейката.Хайде, тук в България, за вас и ЦСКА е достатъчно един играч да ви вкара два гола, или да вкара на "вечния враг" (изключително тъпо сравнение за мен) и веднага му налитате, без значение дали става или не става за отбора ви.В случая какъв е интересът на Фрайбург от тази сделка?А и друго ми прави впечатление:голмайсторът на миналият шампионат в България стои закотвен на пейката на един посредствен отбор от Първа Бундеслига... което твърде красноречиво говори за огромната разлика в нивата.
Ами да ти кажа твърде много са факторите, които оказват влияние върху представянето. Вземи холандския ни "хубавец" например: миналия сезон е носил на гърба си "Цволе" ,отбелязал е към 30 гола ако не се лъжа, малко не им достигна да влязат в елита на Холандия, но пък тук е дърво. Гаррата пък в единствения мач ,който беше титуляр срещу Байер Леверкузен не се представи зле, но стараейки се да спазва треньорските указания-да е зад Сисе ,да го търси с извеждащи пасове и да избягва всякакви индивидуални действия, просто за един свикнал да го наблюдава фен си личеше от километри, че не се чувства конфортно и въобще не е себе си. Трансферите на футболисти принципно са като избора на жена: или случваш или се проваляш тотално