Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: СТИГА С ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот UltraBlue » 18 юли 2009 15:48

zlatan написа:а МЪРИ и тампере не беше ли срам ,а 16 точки разлика никога в историята на левски не сме били толкова назад ,а УЛТРА ТОВА КАК СЕ ПРЕЖИВЯВА.

За Мъри и Тампере виновен беше само и единствено Батков, това не ти и стана ясно бе брато :!: :?: :shock: А за Мъри и предните 2 сезона преди Тампере ... всеки знае защо се случи всичко това, нека не се правим на гръмнати 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 юли 2009 15:55

groti написа:
Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам? :lol: Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.
Какво означава това?Че,качествата му като треньор не са важни,а това,че сектора го мрази.
Ултраблу..Ясно е,че си някво 16-17 годишно тамагочи.Вижда се от начина ти на комуникиране.Така и така се правиш на фен,вземи разгледай и попрочети за изминалите сезони на Левски...от 96 насам да кажеме и ми кажи дали сега резултатите и играта са срамни.

Абе тука всички се изкарвате много големи и зрели и на някой като не ви хареса мнението му- бам лапе на 16-17 год :lol: Доста по голям съм от тази възраст и определено не гледам Левски от "ерата Мъри" :!: Относно кокала- те качествата му се видяха доста добре- я кажи един свестен мач на Левски под негово ръководство :!: :?: Аз такъва не се сещам. За сметка на това се сещам как не можа да отстрани Жилина, при това с комфортен резултата от 1вия мач, където пак се беше осрал ! За изцепките му през шампионата трябва ли да почвам да ти ги изреждам- че то почти всеки мача си беше уникално зле .... Айде не се прави на много голям и си отвори малко очите- щом ти харесва отбора да се мъчи цяло полувреме срещу някакви непрофесионалисти, ОК! Ама нали се сещаш че другия кръг като лъсне истината ще се скриеш някъде в мишата си дупка, а другите ще берат срама на тоя некадърник....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 юли 2009 16:09

groti написа:
Aбсолютно всеки има право на мнение.Въпроса е друг.Как ще си изразиш мнението,в какъв момент и как ще го аргоментираш.Въпроса е и в това,че един сектор хора се опитва да взема решенията в отбора.Част от тях явно имат някакви интереси,другите просто са хванати от вълната.Какви сте вие,че да казвате кой да бъде треньор? Вие не давате право на мнение на останалите,не ние на вас.От къде на къде вие говорите от името на всички фенове на "Левски" ? Защото така се получава - "Феновете не искат Велев". Случайно да плащам на някой за говорител?Че,да говори от мое име и да казва "Феновете не искаме Велев"? Вие сте нетолерантните,не ние. Аргоментите на 2/3 от анти-велевците са смешни.Най-слаб Левски,най-слаб треньор,най-слаб сезон.Все неща,които ако си гледал футбол повече от 10 години ще знаеш,че не са истина.Аз не съм ЗА Велев.Смятам,че имаме нужда от по-качествен треньор,но в момента няма такъв на хоризонта.Против съм скандиранията "Велев ,к*рво".Против съм да го изкарват виновен за абсолютно всичко.Защо пуснал този,защо пуснал онзи,защо този контузен,защо не харесал Жоб,защо се е родил,защо е в Левски.Играта не е чак толкова лоша.Резултатите също не предполагат такава истерия.Това е нещото което дразни.Не,че не харесвате Велев.Аз не харесвам Сираков...даже никак,но няма да ме видиш да вадя плакат "Сафари,ходи си,докато можеш" и да крещя "Наско ку*во". Просто е смешно и жалко.

ОК бе братле, аз не казвам че само едното мнение трябва да е миродавно :!: Като не си съгласен иди и викай на стадиона за Велев, щом не искаш другите да са ти говорител. Мен никой не ми плаща и нямам интерес да викам срещу него- просто така виждам нещата и за тов така си изразявам мнението. Аз следя Левски от повече от 10 год. Вярно при "ерата Лавчис" сме били и по зле, но въпреки това след 99 год по слаб Левски аз лично не си спомням :!: А в случея смятам че имаме играчи и не там е проблема. Проблема е че няма човек като Сираков, който като скръцне със зъби и онея да се насират от страх. За това и Рабех и разни такива, сега ги съдят и пият като мастии (с извинение за израза).По времето на Сираков такива работи да имаше :?: После няма и треньор, който да подреди тоя отбор, да му каже какво да прави... Няма и кой да направи свястна селекция :shock: Я кажи сегашните ни звезди, по кое време пристигнаха в Левски :?: И след отминаването му, какви играчи се привлякоха :?: Самия факт че сега се взимат играчи от стария отбор не мислиш ли че говори красноречиво :?: Ето за това аз искам промяна в любимия отбор- защото с тея имитатори и псевдо спецове нищо хубаво не ни чака :cry: А ти като искаш си викай за Велев ....

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2009 16:16

UltraBlue написа:
groti написа:
Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам? :lol: Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.
Какво означава това?Че,качествата му като треньор не са важни,а това,че сектора го мрази.
Ултраблу..Ясно е,че си някво 16-17 годишно тамагочи.Вижда се от начина ти на комуникиране.Така и така се правиш на фен,вземи разгледай и попрочети за изминалите сезони на Левски...от 96 насам да кажеме и ми кажи дали сега резултатите и играта са срамни.

Абе тука всички се изкарвате много големи и зрели и на някой като не ви хареса мнението му- бам лапе на 16-17 год :lol: Доста по голям съм от тази възраст и определено не гледам Левски от "ерата Мъри" :!: Относно кокала- те качествата му се видяха доста добре- я кажи един свестен мач на Левски под негово ръководство :!: :?: Аз такъва не се сещам. За сметка на това се сещам как не можа да отстрани Жилина, при това с комфортен резултата от 1вия мач, където пак се беше осрал ! За изцепките му през шампионата трябва ли да почвам да ти ги изреждам- че то почти всеки мача си беше уникално зле .... Айде не се прави на много голям и си отвори малко очите- щом ти харесва отбора да се мъчи цяло полувреме срещу някакви непрофесионалисти, ОК! Ама нали се сещаш че другия кръг като лъсне истината ще се скриеш някъде в мишата си дупка, а другите ще берат срама на тоя некадърник....

Свестни мачове под ръководството на Кокала? - Срещу Литекс,ЦСКА и Славия. Отбори които искаха да играят!Да ти напомням ли,че резултатите на Мъри срещу същите тези отбори,които се водят основни претенденти (Литекс и цска ,де) не са кой знае колко добри?Последния сезон на Мъри,нищо не играхме.Всеки му знаеше тактиката (както е и при Велев сега) и беше супер лесно да му противодействат (както е и сега..10 човека в наказателното и Левски нищо не играе).Имаме нужда от радикална промяна в тактика и т.н. но няма какво да се лъжеме,Велев работи със селекция правена преди него.Всеки знае как играеме и какво трябва да прави.Имаше сезон и половина в които тази тактика ни вършеше работа,но вече и малките деца знаят как да играят срещу нас.За това не е виновен Велев.Че,имахме много слаби мачове - това е така.Че,Велев не трябваше да става треньор също е истина.Но го направиха.Сега трябва да го подкрепяме.На практика той дава най-доброто от себе си и работи с футболисти които Батков му купува,а не футболисти които той иска. Такава е ситуацията.Ние не купуваме със заеми,ами си плащаме,за разлика от други отбори.Отпадането от Жилина мога да го сравня с отпадането от Беверен или Тампере.И двата отбора са в пъти по-слаби от Жилина.На Мъри му дадохме шанс,въпреки ужасните мачове които правехме отначало.На Велев обаче не се дава никакъв шанс.Направи ни шампиони в 1вия си сезон.При това без комфорта и задкулисната помощ на Наско. Не го харесвайте.И аз не го харесвам. Но да го псуваме е много глупаво.Публиката на Левски беше уникална,когато застана зад Мъри.При загубите от Литекс,при загубите от Тампере.Тогава публиката беше нещо велико.Сега тая публика нарича треньора на любимия си отбор к*рва ! А това,колко слаб бил сезона ни е много дискусионно.Както казах спомням си поне 4-5 сезона в последните 10-ина години в които Левски играеше по-зле.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2009 16:31

UltraBlue написа:ОК бе братле, аз не казвам че само едното мнение трябва да е миродавно :!: Като не си съгласен иди и викай на стадиона за Велев, щом не искаш другите да са ти говорител. Мен никой не ми плаща и нямам интерес да викам срещу него- просто така виждам нещата и за тов така си изразявам мнението. Аз следя Левски от повече от 10 год. Вярно при "ерата Лавчис" сме били и по зле, но въпреки това след 99 год по слаб Левски аз лично не си спомням :!: А в случея смятам че имаме играчи и не там е проблема. Проблема е че няма човек като Сираков, който като скръцне със зъби и онея да се насират от страх. За това и Рабех и разни такива, сега ги съдят и пият като мастии (с извинение за израза).По времето на Сираков такива работи да имаше :?: После няма и треньор, който да подреди тоя отбор, да му каже какво да прави... Няма и кой да направи свястна селекция :shock: Я кажи сегашните ни звезди, по кое време пристигнаха в Левски :?: И след отминаването му, какви играчи се привлякоха :?: Самия факт че сега се взимат играчи от стария отбор не мислиш ли че говори красноречиво :?: Ето за това аз искам промяна в любимия отбор- защото с тея имитатори и псевдо спецове нищо хубаво не ни чака :cry: А ти като искаш си викай за Велев ....

Виж УлтраБлу.Публиката..по-скоро тълпата обича кръв и зрелища.В момента зрелището е "Велев вън" ! И тълпата подема тази вълна.Аз,както и другите по-умерени привърженици нямаме никакъв шанс да си кажеме мнението в такава ситуация.По-скоро може да си го кажеме,никой няма да слуша.Това е тълпата и аз разбирам защо се случва.Не мога да разбера,защо толкова се драматизира представянето ни при Велев.1вия сезон на Мъри беше доста неуспешен.И откъм игра и откъм резултати.И тогава имаше настроения срещу него,но благодарение на Наско всичко си остана недоизказано.Мъри усети подкрепата на Наско и на публиката.В момента Велев е награбен от публиката,медиите и дори и Сираков,който няма никакво право да коментира ситуацията в отбора,но го прави.При това при уговорката,че е човек ,който поради незнайно каква за мен причина феновете уважават.Това ми се струва доста мръсно на мен,но както и да е.Такъв специалист като Федотов,не издържа на манипулациите на Наско и си тръгна с треперещи ръце.Не знам дали някой от вас помни,но на мен ми се е запечатала в главата последната му пресконференция.Беше тъжна картина да видиш такъв човек,направен на глупак. Велев обаче е упорито копеле и държи все още.Подкрепете го заради това поне.Какво толкова сте се влюбили в тоя педал Наско,който се изгаври с феновете като си показа задника?Гавреше се 2 сезона,в които Славия си купи първенството.По-гнусна и ехидна усмивка от неговата тогава не съм виждал.Между другото може и да се бъркам,но Рабех не направи ли 1вата издънка при Сираков?
Не харесвам Велев,не харесвам и селекцията,но още по-малко харесвам това което се случва на трибуните в момента.
110 години любов!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 18 юли 2009 16:57

Един футболен клуб се състой от три,еднакво важни компонента:ръководство,спортисти и публика.В момента най-слабата брънка е публиката.Заприличахме на прасетата с тава,че се опитваме да се месим в неща,които не са наша работа.
Велев е треньора за добро или лошо.И плакати,като"Велев к...о са резил за челия ЛЕВСКИ.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 19 юли 2009 04:06

emigo написа:Един футболен клуб се състой от три,еднакво важни компонента:ръководство,спортисти и публика.В момента най-слабата брънка е публиката.Заприличахме на прасетата с тава,че се опитваме да се месим в неща,които не са наша работа.
Велев е треньора за добро или лошо.И плакати,като"Велев к...о са резил за челия ЛЕВСКИ.

Абсолютно съм съгласен!!! И ако направим една подписка, съм сигурен, че ще се окажем повече от платените викачи на Наско Сираков!!! Вместо този човек да плаща на хора да крещят против Велев, да направи нещо конструктивно за Левски!!! А именно - да млъкне и да се кротне някъде, дълбоко!!!!

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот milen.hrisrov » 19 юли 2009 16:19

АРЖЕНТИНСКИ НАПАДАТЕЛ ОТ ЧЕТВЪРТЪК В ЛЕВСКИ
инфо гонг.бг
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2009 16:28

От написаното в Гонг се подразбира, че няма да минава проби - явно в Левски са променили политиката по селектиране
Изображение

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 19 юли 2009 16:31

PFC Litex написа:От написаното в Гонг се подразбира, че няма да минава проби - явно в Левски са променили политиката по селектиране

Пише ако бъде одобрен така че ще минава проби освен ако не е някой аржентински национал :) :) :)

Върни се в “Архив”