zlatan написа:а МЪРИ и тампере не беше ли срам ,а 16 точки разлика никога в историята на левски не сме били толкова назад ,а УЛТРА ТОВА КАК СЕ ПРЕЖИВЯВА.
За Мъри и Тампере виновен беше само и единствено Батков, това не ти и стана ясно бе брато

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zlatan написа:а МЪРИ и тампере не беше ли срам ,а 16 точки разлика никога в историята на левски не сме били толкова назад ,а УЛТРА ТОВА КАК СЕ ПРЕЖИВЯВА.
groti написа:
Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам?Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.
Какво означава това?Че,качествата му като треньор не са важни,а това,че сектора го мрази.
Ултраблу..Ясно е,че си някво 16-17 годишно тамагочи.Вижда се от начина ти на комуникиране.Така и така се правиш на фен,вземи разгледай и попрочети за изминалите сезони на Левски...от 96 насам да кажеме и ми кажи дали сега резултатите и играта са срамни.
groti написа:
Aбсолютно всеки има право на мнение.Въпроса е друг.Как ще си изразиш мнението,в какъв момент и как ще го аргоментираш.Въпроса е и в това,че един сектор хора се опитва да взема решенията в отбора.Част от тях явно имат някакви интереси,другите просто са хванати от вълната.Какви сте вие,че да казвате кой да бъде треньор? Вие не давате право на мнение на останалите,не ние на вас.От къде на къде вие говорите от името на всички фенове на "Левски" ? Защото така се получава - "Феновете не искат Велев". Случайно да плащам на някой за говорител?Че,да говори от мое име и да казва "Феновете не искаме Велев"? Вие сте нетолерантните,не ние. Аргоментите на 2/3 от анти-велевците са смешни.Най-слаб Левски,най-слаб треньор,най-слаб сезон.Все неща,които ако си гледал футбол повече от 10 години ще знаеш,че не са истина.Аз не съм ЗА Велев.Смятам,че имаме нужда от по-качествен треньор,но в момента няма такъв на хоризонта.Против съм скандиранията "Велев ,к*рво".Против съм да го изкарват виновен за абсолютно всичко.Защо пуснал този,защо пуснал онзи,защо този контузен,защо не харесал Жоб,защо се е родил,защо е в Левски.Играта не е чак толкова лоша.Резултатите също не предполагат такава истерия.Това е нещото което дразни.Не,че не харесвате Велев.Аз не харесвам Сираков...даже никак,но няма да ме видиш да вадя плакат "Сафари,ходи си,докато можеш" и да крещя "Наско ку*во". Просто е смешно и жалко.
UltraBlue написа:groti написа:
Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам?Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.
Какво означава това?Че,качествата му като треньор не са важни,а това,че сектора го мрази.
Ултраблу..Ясно е,че си някво 16-17 годишно тамагочи.Вижда се от начина ти на комуникиране.Така и така се правиш на фен,вземи разгледай и попрочети за изминалите сезони на Левски...от 96 насам да кажеме и ми кажи дали сега резултатите и играта са срамни.
Абе тука всички се изкарвате много големи и зрели и на някой като не ви хареса мнението му- бам лапе на 16-17 годДоста по голям съм от тази възраст и определено не гледам Левски от "ерата Мъри"
Относно кокала- те качествата му се видяха доста добре- я кажи един свестен мач на Левски под негово ръководство
![]()
Аз такъва не се сещам. За сметка на това се сещам как не можа да отстрани Жилина, при това с комфортен резултата от 1вия мач, където пак се беше осрал ! За изцепките му през шампионата трябва ли да почвам да ти ги изреждам- че то почти всеки мача си беше уникално зле .... Айде не се прави на много голям и си отвори малко очите- щом ти харесва отбора да се мъчи цяло полувреме срещу някакви непрофесионалисти, ОК! Ама нали се сещаш че другия кръг като лъсне истината ще се скриеш някъде в мишата си дупка, а другите ще берат срама на тоя некадърник....
UltraBlue написа:ОК бе братле, аз не казвам че само едното мнение трябва да е миродавноКато не си съгласен иди и викай на стадиона за Велев, щом не искаш другите да са ти говорител. Мен никой не ми плаща и нямам интерес да викам срещу него- просто така виждам нещата и за тов така си изразявам мнението. Аз следя Левски от повече от 10 год. Вярно при "ерата Лавчис" сме били и по зле, но въпреки това след 99 год по слаб Левски аз лично не си спомням
А в случея смятам че имаме играчи и не там е проблема. Проблема е че няма човек като Сираков, който като скръцне със зъби и онея да се насират от страх. За това и Рабех и разни такива, сега ги съдят и пият като мастии (с извинение за израза).По времето на Сираков такива работи да имаше
После няма и треньор, който да подреди тоя отбор, да му каже какво да прави... Няма и кой да направи свястна селекция
Я кажи сегашните ни звезди, по кое време пристигнаха в Левски
И след отминаването му, какви играчи се привлякоха
Самия факт че сега се взимат играчи от стария отбор не мислиш ли че говори красноречиво
Ето за това аз искам промяна в любимия отбор- защото с тея имитатори и псевдо спецове нищо хубаво не ни чака
А ти като искаш си викай за Велев ....
emigo написа:Един футболен клуб се състой от три,еднакво важни компонента:ръководство,спортисти и публика.В момента най-слабата брънка е публиката.Заприличахме на прасетата с тава,че се опитваме да се месим в неща,които не са наша работа.
Велев е треньора за добро или лошо.И плакати,като"Велев к...о са резил за челия ЛЕВСКИ.
PFC Litex написа:От написаното в Гонг се подразбира, че няма да минава проби - явно в Левски са променили политиката по селектиране
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта