ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот MORSKI » 18 юли 2009 19:55

spiker написа:Човека си го каза малко по-назад. Вие кога станахте в ТОП4, кога влезнахте в Европа, та сега и евробойци. Та вие се мъчихте срещу Искра Стал... Какъв ПСВ ми говорите :lol: Ние(БГ) можем да се класираме само ако се падаме срещу Баку, БАТЕ, Киево и Санта Хулия. Никакъв отбор нямате, никакви пари за трансфери. Отбора са ви няколко изгонени от ЦСКА, няколко изгонени от Левски, няколко изгонени от Локо и Ботев и някой друг школник. С уважение към всички фенове на Черно Море, но за мен, вие, с този отбор, и с тази игра, по-надалеч от 3-тия предварителен кръг е непостижимо...

А Левски и Цска не се мъчат сякаш-я не се излагай- вие тъпи ли сте -не можете ли да проумеете,че не искаме от вас нищо друго освен малко уважение-Левски и Цска не са единствени отбори,София не е България-искате или не , това е истината-ей за това т.нар "провинция" ще ви мрази-заради манталитета ви...

Стефане-мечтата ми е да стана журналист,но вашето пренебрежение ме отвръщава-срам ме е :|
И на мача ви със Санта Хулия си пролича-Черно Море не бил Левски- ми добре даже да не е-вие какво искахте да кажете,че ние като отскоро играем в ЕКТ не са ни очакванията големи и играем едва ли не със събути гащи-това ли ви е мнението,защото от пренебрежението с което гледате в Гонг и другите медии на извънстоличните отбори е очевидно-питай фенове на Берое,Локо,Ботев,наши,Миньоро и другите агитки и ще видиш,че всички са на това мнение и това не е от вчера-стегнете се Черно Море е български отбор-със здраве :arrow:
Пс-дано прочетеш това :arrow:

TUS
Контакти:

Мнениеот TUS » 18 юли 2009 19:59

lakito7 написа:Те пък ПСВ сега са един колос,просто нямам думи.Нашите журналисти са комплексари и затова,когато някой по известен отбор с успехи в миналото играе с наш отбор го изкарват колос.Смях.
Аз мисля,че Черно море могат да ги отстранят.

ХАХАХАХ ГОЛЯМ СИ помисли малко преди да пишеш такива тъпотии

Вие гледайте с ония заварчици,бармани и фермери да не стане фал ,че ще е голям смях

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 юли 2009 20:01

stoyanov написа:greenpeak , Левски спечели с 4:0 и съперникът му е съставен само от аматьори. Футболистите от Молдова не са кой знае каква класа, но са професионалисти... Приятна вечер.

Гледай си Левски, и не коментирай необмислено ЧЕРНО МОРЕ.
Приятна вечер и от мен.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 юли 2009 20:02

MORSKI написа:
spiker написа:Човека си го каза малко по-назад. Вие кога станахте в ТОП4, кога влезнахте в Европа, та сега и евробойци. Та вие се мъчихте срещу Искра Стал... Какъв ПСВ ми говорите :lol: Ние(БГ) можем да се класираме само ако се падаме срещу Баку, БАТЕ, Киево и Санта Хулия. Никакъв отбор нямате, никакви пари за трансфери. Отбора са ви няколко изгонени от ЦСКА, няколко изгонени от Левски, няколко изгонени от Локо и Ботев и някой друг школник. С уважение към всички фенове на Черно Море, но за мен, вие, с този отбор, и с тази игра, по-надалеч от 3-тия предварителен кръг е непостижимо...

А Левски и Цска не се мъчат сякаш-я не се излагай- вие тъпи ли сте -не можете ли да проумеете,че не искаме от вас нищо друго освен малко уважение-Левски и Цска не са единствени отбори,София не е България-искате или не , това е истината-ей за това т.нар "провинция" ще ви мрази-заради манталитета ви...

Стефане-мечтата ми е да стана журналист,но вашето пренебрежение ме отвръщава-срам ме е :|
И на мача ви със Санта Хулия си пролича-Черно Море не бил Левски- ми добре даже да не е-вие какво искахте да кажете,че ние като отскоро играем в ЕКТ не са ни очакванията големи и играем едва ли не със събути гащи-това ли ви е мнението,защото от пренебрежението с което гледате в Гонг и другите медии на извънстоличните отбори е очевидно-питай фенове на Берое,Локо,Ботев,наши,Миньоро и другите агитки и ще видиш,че всички са на това мнение и това не е от вчера-стегнете се Черно Море е български отбор-със здраве :arrow:

Чакай малко мен защо ме намесваш?? Аз говорех в полза на Черно море и казах, че не един журналист ги отписва още от сега, напротив аз ви подкрепям и мисля, че ясно съм написал мнението си..... :roll:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 20:02

stefan_bg2 написа:И мен много ме дразни този коментар и той не е единствения такъв. Вчера по Ринг тв по телефона говореше някакъв журналист Георги Атанасов, който коментираше шансовете на Левски, Цска, а като стигна до Черно море каза "тях просто няма да ги коментирам" , но го каза по начин, който най-многооооо те дразни, аз се изнервих много, как може да говори по такъв начин, за Левски пак говореше за Бате и Жилина и ги сравняваше с Цска, че те не били отпадъли от такива географски откртия.......такува пристрастени журналисти на даден отбор да са аут, защото не се търпят!!! ;)

точно това изказване на Г.А. по-назад имах впредвид,като казвам,че този коментар на С.Стоянов го поставям наравно.И след това щом си гледал,значи си чул кривия като се включи как хубаво им го каза.А Стефане(Стоянов) ,аз също не исках да коментирам псв преди да сме отстранили Искра,но ти ме предизвика с тази си статийка.Смешно ти било да коментираш евентуален мач 4.море-псв,защото още не сме отсранили Искра.Ами тогава защо си написал тази статия????? Понеже аз я разбирам като коментар на жребия на бълг.отбори за следващия кръг.Тогава да беше изчакал и другата седмица да мине и тогава си пусни статийка.И както каза човек преди мен,по твоята логика недей коментира и мача на левски с баку или екранас,че да не би андорците да ви елиминират.А и в коментара си казваш,че ако не друго поне ще гледаш класен европейски отбор в България.Е нали още не сме отстранили Искра,как така казваш,че ще гледаш ПСВ в България???
За вас моряци ний живеем...

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 18 юли 2009 20:03

MORSKI, първо ще ти пожелая да станеш журналист. Моята мечта беше същата. Разликата е, че когато Левски се издъни, следва здрава критика. Такава е съдбата на тъй наречените грандове. Това е разликата, за която говорихме по време на мача. Хората в Гонг обичат спорта и футбола. За нас е най-добре всичките ни отбори да вървят добре в турнирите, повярвай!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 юли 2009 20:03

stefan_bg2 написа:
MORSKI написа:

Чакай малко мен защо ме намесваш?? Аз говорех в полза на Черно море и казах, че не един журналист ги отписва още от сега, напротив аз ви подкрепям и мисля, че ясно съм написал мнението си..... :roll:

Не теб мен, а Стефан Стоянов - журналиста ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2009 20:04

Ня съ плашите, копеуета! Който е в Източна България или по морето - на "Лазур". Няма червено-синьо-бимбяно. Знаeте датата, знаeте и цветовете - "Бялоо - Зеленоо - Червенооо" ама в едно знаме, нали. Друг път холандец, като ще играе с българи, да си помисли какво си пожелава. Успех, моряци!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 20:08

jindo написа:@mursusaid - поне се опитай да пишеш граматически правилно, когато се опитваш да защитиш теза.

на теб пък какъв ти е проблема.Тук не сме на изпит по граматически правилно съставено изречение,а да изкажем мнение.Нима в разговори с хората ти се изразяваш бавно,ясно и разбираемо,използвайки само сложни думи,без разговорните съкращения.Айде иди си преподавай граматика някъде другаде.
За вас моряци ний живеем...

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 18 юли 2009 20:09

Предлагам Черно море да мачка в Лига Европа. Лека вечер и не се сърдете...

Върни се в “Черно море”