spiker написа:Човека си го каза малко по-назад. Вие кога станахте в ТОП4, кога влезнахте в Европа, та сега и евробойци. Та вие се мъчихте срещу Искра Стал... Какъв ПСВ ми говоритеНие(БГ) можем да се класираме само ако се падаме срещу Баку, БАТЕ, Киево и Санта Хулия. Никакъв отбор нямате, никакви пари за трансфери. Отбора са ви няколко изгонени от ЦСКА, няколко изгонени от Левски, няколко изгонени от Локо и Ботев и някой друг школник. С уважение към всички фенове на Черно Море, но за мен, вие, с този отбор, и с тази игра, по-надалеч от 3-тия предварителен кръг е непостижимо...
А Левски и Цска не се мъчат сякаш-я не се излагай- вие тъпи ли сте -не можете ли да проумеете,че не искаме от вас нищо друго освен малко уважение-Левски и Цска не са единствени отбори,София не е България-искате или не , това е истината-ей за това т.нар "провинция" ще ви мрази-заради манталитета ви...
Стефане-мечтата ми е да стана журналист,но вашето пренебрежение ме отвръщава-срам ме е

И на мача ви със Санта Хулия си пролича-Черно Море не бил Левски- ми добре даже да не е-вие какво искахте да кажете,че ние като отскоро играем в ЕКТ не са ни очакванията големи и играем едва ли не със събути гащи-това ли ви е мнението,защото от пренебрежението с което гледате в Гонг и другите медии на извънстоличните отбори е очевидно-питай фенове на Берое,Локо,Ботев,наши,Миньоро и другите агитки и ще видиш,че всички са на това мнение и това не е от вчера-стегнете се Черно Море е български отбор-със здраве

Пс-дано прочетеш това