Sisi 1914 написа:Барса показа, че във важните мачове се справя отлично!
Само с Реал ли са важните мачове на Барса?
Жена и футбол?! Да! Да!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Sisi 1914 написа:Барса показа, че във важните мачове се справя отлично!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100sl321 написа:За мен Роналдо не се крие във големите мачове.Според мен толкова си може.Това че много вкарва,според мен е много голяма загадка.Или по-скоро.Да,той е добър РЕАЛизатор,но да направи игра много не му се отдава.Моята критика към него не само за това че не вкара оня ден в две много удобни ситуации,а по скоро те са потвърждение за това че има за какво да го критикувам.
Аз лично не харесвам като цяло неговата игра.Не спира добре и не подава добре.Прекалено е остър със всичко което прави,а във футбола по някога трябва и мек глезен не само остър удар.
Освен това как може Меси да гони почти то голлинията а той да си седи в зоната въпреки че неговия бек се задъхва.Да,това може да стане срещу по слабите отбори но срещу такива които са способни да се възползват от всеки сантиметър празно пространство ,няма как да стане без да има лоши последствия за неговия отбор.
Нека да е в основата на взимането на ШЛ и ще го призная! ( това ще рече да вкара повечето важни голове включително и на финала)
Защото,това че много вкарва,мислите ли че в момента ако Роналдо не беше в Реал ,отбора нямаше да изглежда внушително и че нямаше кой да вкарва ?
Относно фауловете съм съгласен с колегата по-горе.И там е време да си почине малко.Ако се направи статистика от колко фаула колко гола е вкарал в последните 30 мача,според мен ще е плачевна в негова вреда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта