РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Мнениеот Rivaldo10 » 12 дек 2011 10:10

Sisi 1914 написа:Барса показа, че във важните мачове се справя отлично!

Само с Реал ли са важните мачове на Барса?
Жена и футбол?! Да! Да! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 12 дек 2011 18:01

‎"Най-лесно се губи от тим, който винаги можеш да победиш!" - Георги Аспарухов
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 дек 2011 22:41

Минаха няколко дни от мача,и като че ли Роналдо ми е най-черен от всички.Никога не ми е бил на сърце.По принцип спирането и подаването са му трудни,поне в други мачове голове вкарваше.Сега и толкова чисти положения не вкара.Всичките голове са му безсмислени след като в такива мачове е толкова зле.От тук на татък доста неща трябва да направи в Реал за да му кажа ЕВАЛА.Сигурен съм че без Роналдо няма да играем по слабо от колко с него.Лошото е че Мауриньо до сега не е показал че с него може да действа малко по твърдо.В мача с Барселона трябваше да бъде сменен 100 %.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 13 дек 2011 00:08

Тези които следите повече мачовете на Реал не смятате ли че Роналдо трябва да спре да бие пряксвободни, вижда се че не му се отдава :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 13 дек 2011 09:41

Роналдо трябва да седне малко на пейката според мен, че много се възгордя. Мисли се за новия Бекъм, а се крие като мишка във важните мачове.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 13 дек 2011 15:22

До онзи ден, като вкарваше и като правеше асистенций... Роналдо велик т'ва онова, сега след един слаб мач с Барса (еми не му върви срещу този отбор и тва е...) Много ме дразните, като кажете - крие се т'ва онова, е като не му връзва, кво е виновен той, а? Игуаин и Кака също пропуснаха, ама нищо не казвате за тях, е писна ми хора спрете се малко... сега пак ще почне да вкарва и само, ще ви чета коментарчетата... Знаете, че срещу Барса винаги играе така зле и аз не знам, защо, ама другите си ги наказва не ви говоря за долната половина на таблиците, а за Лион, Милан, Аякс... единствено срещу Барса не играе толкова силно (и аз не мога да си обесня, защо е така) освен мача за Купата... А да не говорим за пряксвободните, кое не му се отдава бе човек, какви голове е вкарвал и ще продължава, просто този сезон наистина не е както преди и знам, защо... забележете, че повечето му удари са в стената не можете ли да се сетите, защо? Ако не, ще ви кажа: ТЪРСИ ДУЗПА ИЛИ ДА ПРИБЛИЖИ ТОПКАТА!!! И в повечето случеи се получава, обаче шибаняците в черно се правят, че не виждат... този сезон имаше много неотсъдени дузпи точно след такива изпълнения. Айде спрете да говорите така, защото ми писна само да го ръсите след един лош мач... и не само мачовете с Барса са важни, мога да ви кажа, така че тва "Крие се във важните мачове" е смешно... Мача с Милан или с Лион не са ли важни?! А с Валенсия при 3-2... айде помислете малко, преди да пишете. :)

П.П Нищо лично към никой от вас :)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 дек 2011 22:03

За мен Роналдо не се крие във големите мачове.Според мен толкова си може.Това че много вкарва,според мен е много голяма загадка.Или по-скоро.Да,той е добър РЕАЛизатор,но да направи игра много не му се отдава.Моята критика към него не само за това че не вкара оня ден в две много удобни ситуации,а по скоро те са потвърждение за това че има за какво да го критикувам.
Аз лично не харесвам като цяло неговата игра.Не спира добре и не подава добре.Прекалено е остър със всичко което прави,а във футбола по някога трябва и мек глезен не само остър удар.
Освен това как може Меси да гони почти то голлинията а той да си седи в зоната въпреки че неговия бек се задъхва.Да,това може да стане срещу по слабите отбори но срещу такива които са способни да се възползват от всеки сантиметър празно пространство ,няма как да стане без да има лоши последствия за неговия отбор.
Нека да е в основата на взимането на ШЛ и ще го призная! ( това ще рече да вкара повечето важни голове включително и на финала)
Защото,това че много вкарва,мислите ли че в момента ако Роналдо не беше в Реал ,отбора нямаше да изглежда внушително и че нямаше кой да вкарва ?
Относно фауловете съм съгласен с колегата по-горе.И там е време да си почине малко.Ако се направи статистика от колко фаула колко гола е вкарал в последните 30 мача,според мен ще е плачевна в негова вреда.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 дек 2011 22:28

Добре ще е да видите голове/мачове на Роналдо срещу Челси, Арсенал и Пуул с екипа на Манчестър. За тия с Барселона няма смисъл да споменавам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 13 дек 2011 22:37

sl321 написа:За мен Роналдо не се крие във големите мачове.Според мен толкова си може.Това че много вкарва,според мен е много голяма загадка.Или по-скоро.Да,той е добър РЕАЛизатор,но да направи игра много не му се отдава.Моята критика към него не само за това че не вкара оня ден в две много удобни ситуации,а по скоро те са потвърждение за това че има за какво да го критикувам.
Аз лично не харесвам като цяло неговата игра.Не спира добре и не подава добре.Прекалено е остър със всичко което прави,а във футбола по някога трябва и мек глезен не само остър удар.
Освен това как може Меси да гони почти то голлинията а той да си седи в зоната въпреки че неговия бек се задъхва.Да,това може да стане срещу по слабите отбори но срещу такива които са способни да се възползват от всеки сантиметър празно пространство ,няма как да стане без да има лоши последствия за неговия отбор.
Нека да е в основата на взимането на ШЛ и ще го призная! ( това ще рече да вкара повечето важни голове включително и на финала)
Защото,това че много вкарва,мислите ли че в момента ако Роналдо не беше в Реал ,отбора нямаше да изглежда внушително и че нямаше кой да вкарва ?
Относно фауловете съм съгласен с колегата по-горе.И там е време да си почине малко.Ако се направи статистика от колко фаула колко гола е вкарал в последните 30 мача,според мен ще е плачевна в негова вреда.

А, да и спиранията...някой път наистина не може да я спре, но в повечето случеи го прави по повече от перфектен начин, но това една степен зависи от този, който му я подаде...Я си представи, че ти правя пас 30 метра с много голяма скорост... ще я спреш ли... кажете някой, който може...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 дек 2011 00:08

Гелосания си може и то доста. За критиците му "големи" са всички мачове, в които се е провалил! Докато беше в МЮ беше жалка гледка в абсолютно всеки мач с/у ЧЕЛСИ, освен финала, когато вкара гол....ОБАЧЕ с/у Ливърпул почти винаги вкарваше! Да не говорим, че едва ли Моу ще му се сърди, ако вземат всички други мачове, а с/у Барса е зле! Реал ще си вземат титлата този сезон дори пак да паднат от Барса!

ПП Като гледам Рома - ЮВЕНТУС и ЧЕЛСИ - МанСити си казах "да му е*а майката, защо седях до 1 да гледам пас-пас и фрас-фрас?"
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Реал Мадрид”