Не им обръщайте внимание/не че някой го прави де
BELIEVE
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kirchaka написа:Стига страдания!То бе ясно,че мишките излизат при загуба и тук също не пропуснаха!Радвам се поне,че имаше и интелигенти фенове на Челси,който си изразяваха мнението и спориха уместно и учтиво.НО,искам също да напомня на феновете на Лузърпуул(точно това име използвам),че не трябва ни най-малко да коментират отпадането на МЮ в ЛЕ,като те са там редовно!И да филосовстваме,и да мълчим,файда няма!Само САФ знае какви ги върши,макар и да ни се струват дивотии.Единственото нещо,което мога да кажа сега е молбата ми към "глорихънтърите" да се разкарат,а ние-останалите да си кажем:
GLORY GLORY MAN UNITED
yasen написа:Въпреки, че съм фен на Челси, не мога да не призная, че без Ман Ю ШЛ губи от блясъка си. Но признавам си, че се зарадвах много като отпаднаха. Все пак сме конкуренти. Но мога да кажа на феновете на Ман Ю, да продължат да подкрепят отбора, не може само възходи, има и падения, фенът трябва да е зад отбора ВИНАГИ! Играхте финали на ШЛ последните години все пак, така, че Ман Ю си остава един от най-успешните отбори в ШЛ.
daniel875 написа:yasen написа:Въпреки, че съм фен на Челси, не мога да не призная, че без Ман Ю ШЛ губи от блясъка си. Но признавам си, че се зарадвах много като отпаднаха. Все пак сме конкуренти. Но мога да кажа на феновете на Ман Ю, да продължат да подкрепят отбора, не може само възходи, има и падения, фенът трябва да е зад отбора ВИНАГИ! Играхте финали на ШЛ последните години все пак, така, че Ман Ю си остава един от най-успешните отбори в ШЛ.
Хм, ти сериозно ли твърдиш това? Най-успешните отбори в историята на турнира са "Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн" и "Аякс". Отпадането на другите не би трябвало да предизвиква чак толкова внимание в обществото. Кой се интересува от малките отбори? Въпросът е, че тези малки отбори са прекалено големи медийни балони, а не си струва вниманието към тях. Дори напротив само настройват обществеността срещу тях.
kirchaka написа:daniel875 написа:yasen написа:Въпреки, че съм фен на Челси, не мога да не призная, че без Ман Ю ШЛ губи от блясъка си. Но признавам си, че се зарадвах много като отпаднаха. Все пак сме конкуренти. Но мога да кажа на феновете на Ман Ю, да продължат да подкрепят отбора, не може само възходи, има и падения, фенът трябва да е зад отбора ВИНАГИ! Играхте финали на ШЛ последните години все пак, така, че Ман Ю си остава един от най-успешните отбори в ШЛ.
Хм, ти сериозно ли твърдиш това? Най-успешните отбори в историята на турнира са "Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн" и "Аякс". Отпадането на другите не би трябвало да предизвиква чак толкова внимание в обществото. Кой се интересува от малките отбори? Въпросът е, че тези малки отбори са прекалено големи медийни балони, а не си струва вниманието към тях. Дори напротив - само настройват обществеността срещу тях.
Я просто изчезни,че на никой от нас не ни се занимава с такива като теб!А и имаш късмет,че не сме тръгнали ние да се заяждаме,че аз колко неща мога да ти кажа
daniel875 написа:Какво, малък? Нещо имаш да ми противоречиш ли? "Милан" щеше да завърши на първо място в групата, ако не бяха теслите на онзи смешник Щарк преди две седмици. Цялата съдийска тройка е за затвора с такива решаващи тесли. Вторите отбори в групите общо взето са приемливи варианти. Естествено всеки от тях си е заслужил мястото в следващата фаза. Без "Олимпик" Лион естествено.
Късметлии ще са доста първенци при жребия. И вместо нещата да завършат логично и по - големият отбор да бъде първи в групата, бутат медийният балон от Барселона отново. И за какво да играят миланистите. Ами за съжаление те след мача с конкурента просто нямаше смисъл да се влагат в Пилзен.
Колкото и да го отричате, големи са тези, посочени от мен пет отбора, защото те ВИНАГИ са способни да се изправят и да направят голям мач срещу ГОЛЯМ отбор.
А малките отбори, които само те се имат за големи, почти никога не могат да се проявят в такава ситуация. Правят го веднъж на десет години. Или по - често, но със здрава съдийска поддръжка и вечен плач срещу съдиите. ТАКА НЕ СЕ СТАВА ГОЛЯМ!
Титлите в Англия нищо не промениха. Това, че един отбор уж имал повече друг, изобщо не го прави повече велик от доминатора от 80-те.
clever_ написа:daniel875 написа:Какво, малък? Нещо имаш да ми противоречиш ли? "Милан" щеше да завърши на първо място в групата, ако не бяха теслите на онзи смешник Щарк преди две седмици. Цялата съдийска тройка е за затвора с такива решаващи тесли. Вторите отбори в групите общо взето са приемливи варианти. Естествено всеки от тях си е заслужил мястото в следващата фаза. Без "Олимпик" Лион естествено.
Късметлии ще са доста първенци при жребия. И вместо нещата да завършат логично и по - големият отбор да бъде първи в групата, бутат медийният балон от Барселона отново. И за какво да играят миланистите. Ами за съжаление те след мача с конкурента просто нямаше смисъл да се влагат в Пилзен.
Колкото и да го отричате, големи са тези, посочени от мен пет отбора, защото те ВИНАГИ са способни да се изправят и да направят голям мач срещу ГОЛЯМ отбор.
А малките отбори, които само те се имат за големи, почти никога не могат да се проявят в такава ситуация. Правят го веднъж на десет години. Или по - често, но със здрава съдийска поддръжка и вечен плач срещу съдиите. ТАКА НЕ СЕ СТАВА ГОЛЯМ!
Титлите в Англия нищо не промениха. Това, че един отбор уж имал повече друг, изобщо не го прави повече велик от доминатора от 80-те.
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич,на какво си![]()
кока,хероин,трева
tevez написа:Странно беше и поведението на Де Хея при първия гол,вместо да плонжира при центрирането и да хване топката,той реши с крак да играе,глупаво решение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта