ЕМИЛ написа:Paranoid написа:KnocturnaL написа:а кой беше тоя Батков
До скоро беше Борат,но вече има нов псевдоним-Бруно
И защо Бруно?
"Бруно" е нов филм от създателя на "Борат". Предполагам затова... Между другото Бруно е гей във филма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Paranoid написа:KnocturnaL написа:а кой беше тоя Батков
До скоро беше Борат,но вече има нов псевдоним-Бруно
И защо Бруно?
Draganov написа:ЕМИЛ написа:Не беше момче ,а циганин на средна възрастИ направо го помляха на полувремето тия от София-Запад
А иначе за публиката ,днес си бяхме екстра класа
Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!
Draganov написа:Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!
jore1914 написа:Обсъждайте тук всичко свързано със сектора.. хореография и т.нказвайте мнения харесаха ли ви знамената .. ала бала.. само не знам защо напоследък не хвърляме димки нооо иначе като цяло добре се получи за такъв мач.. вие какво мислите ?
niki_j написа:Стига сме го плюли. Нека го оставим намира. С нищо не помагаме на отбора, като постоянно го освиркваме, а ние сме важна част от успехите му. Така че да не се хвацаме с Велев и да го оставим да си върши работата. Да се обединим и да застанем зад отбора, треньора и президента. САМО ЛЕВСКИ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта