Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: "ТОДОР БАТКОВ: НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧАСТ ..."

Мнениеот edmon_dantes » 16 юли 2009 09:01

ЕМИЛ написа:
Paranoid написа:
KnocturnaL написа:а кой беше тоя Батков :mrgreen:

До скоро беше Борат,но вече има нов псевдоним-Бруно

И защо Бруно?

"Бруно" е нов филм от създателя на "Борат". Предполагам затова... Между другото Бруно е гей във филма :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Сектор "Б"

Мнениеот peho » 16 юли 2009 09:11

Draganov написа:
ЕМИЛ написа:Не беше момче ,а циганин на средна възрастИ направо го помляха на полувремето тия от София-Запад
А иначе за публиката ,днес си бяхме екстра класа

Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!

+1
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 16 юли 2009 09:16

За капак на всичко по мое скромно мнение на единият транспарант имаше правописна грешка,доколкото успях да забележа.Поне да проверяват как се пише някоя дума преди да я пишат по знамената!

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 16 юли 2009 09:27

Draganov написа:Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!

+1

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 юли 2009 09:39

Много тъпо наистина, човека какво им е направил на групата от 10-на 15-17 годишни момчета...и за какво го бият, че е циганин и иска да гледа Левски ли ? Та точно нашия патрон е за "Свята и чиста република", в която да има равноправие, да няма господари и раи... Далече е бил от тираничните възгледи на Хитлер и т.н, като се прекланяш пред такъв човек, ти по този начин оскверняваш паметта на Апостола, ама както и да е... това си е мое разбиране.

ПП И тези които биха човека не бяха София Запад май, а част South Division. :? :roll:
ПП2 А за Кокала е ясно какво ми е мнението... Къв е Велев според вас...
Това е тумор в Левски и докато той не се махне няма скоро да гледаме нито хубав футбол, нито някакви успехи в Европа, а до следващите кръгове остават 2 седмици и тогава няма да има на терена аматьори, които да имат сили само за едно полувреме...
Последна промяна от sedem_!_dva на 16 юли 2009 09:44, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 16 юли 2009 09:42

jore1914 написа:Обсъждайте тук всичко свързано със сектора.. хореография и т.н :) казвайте мнения харесаха ли ви знамената .. ала бала.. само не знам защо напоследък не хвърляме димки нооо иначе като цяло добре се получи за такъв мач.. вие какво мислите ?

ВСИЧКО МИ ХАРЕСА, НО НЕ И ОТНОШЕНИЕТО СПРЯМО ВЕЛЕВ!

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 16 юли 2009 09:43

САМО ЛЕВСКИ - ЕВРОПЕЙСКИ
Изображение

blue_zara
Контакти:

Re: ПРОМЕНИ В СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ЩАБ НА ЛЕВСКИ

Мнениеот blue_zara » 16 юли 2009 09:47

niki_j написа:Стига сме го плюли. Нека го оставим намира. С нищо не помагаме на отбора, като постоянно го освиркваме, а ние сме важна част от успехите му. Така че да не се хвацаме с Велев и да го оставим да си върши работата. Да се обединим и да застанем зад отбора, треньора и президента. САМО ЛЕВСКИ :)

+1

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 юли 2009 09:55

Не че искам се заяждам ама ми много интересно едно нещо.Абе вие мач в Европа ли играете или мач от българското първенство?Защото така като гледам 70% от песните ви бяха свързани за ЦСКА!Толкова ли много ни обичате или какво?Или нямате песни за пеене ли?Може ли цял мач да пете за ЦСКА, като в момента ЦСКА нямат нищо общо дори с мача а и не е първенство.Аз си отговарям на тоя факт, защото нямате песни.И другото много интересно ми е кога най-после ще измислите вие нещо интересно?Вчера пак сектор А сектор А !Много обичате си гепвате п нещо.Явно няма при вас кой да измисли нещо ориигнално.Иначе нищо против вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 16 юли 2009 10:02

За поста от горе няма какво да говоря то чорбарите сигурно нямат песни за левски и не ги пеят на други мачове аре глупости говориш! А относно Велев нямам думи не заслужава да е треньор на Левски, но и определено това не е начина.

Върни се в “Архив”