Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2011 17:34

orion написа:http://bgtelevizia.com/tv.php?channel=113

Мерси колега :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 04 дек 2011 17:55

А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 дек 2011 18:05

1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте

Тъкмо щях да напиша хубави работи за вас и ти осра положението,пич!!Честито на Ботев,явно класата не е фактор,когато има подценяване1Евала ви за публиката,но да ми кажеш,че този мач се спечели от трибуните е смешно!!Херо каза,че не е успял да мотивира отбора,нищо за публика не е споменал.А аз на него му вярвам,със сигурност разбира повече от Радукан.Само дано ни е жив и здрав.А ntodorov ще се появи,той не е човек,който бяга от полемики.Вий къде бяхте като паднахте от Любимец,два дена никви не се обадихте тука!
П.с. Чакам форумците за повече инфо!!Особено ntodorov ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2011 18:10

subzero написа:
1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте

Тъкмо щях да напиша хубави работи за вас и ти осра положението,пич!!Честито на Ботев,явно класата не е фактор,когато има подценяване1Евала ви за публиката,но да ми кажеш,че този мач се спечели от трибуните е смешно!!Херо каза,че не е успял да мотивира отбора,нищо за публика не е споменал.А аз на него му вярвам,със сигурност разбира повече от Радукан.Само дано ни е жив и здрав.А ntodorov ще се появи,той не е човек,който бяга от полемики.Вий къде бяхте като паднахте от Любимец,два дена никви не се обадихте тука!
П.с. Чакам форумците за повече инфо!!Особено ntodorov

Чакай сега, какъв да го дървим тук след мача с Любимец? Вие Любимец ли сте? А кой повече ги разбира-Херо или Радуканов се видя на терена! Да не успееш да мотивираш отбора си е слабост, откъдето и да го погледнеш!

invader10 написа:Успех на Черноморец . Победа в редовното време с 2 гола разлика.

petkan написа:Я къде е Пловдив.
Пък викат супата от канарчета била много вкусна...

drughi написа:Няма да имате проблеми срещу този отбор. Ако не ги подцените ще ги биете с лекота

Converse написа:
tinko написа:Рибета, не си мислете въобще че, ви очаква лесен мач. Нещо много сте си повярвали. В Пловдив ще изядете"харпунчето".

Напротив, вие сте си повярвали.

kubik написа:Черноморец на 100% продължават напред за купата.С децата да играят ще бият сдружението,ако са с титулярите резултата ще е двуцифрен!

"Не виждам нищо тежко в жребия. Ако някой трябва да има притеснения от жребия, това определено не е отборът от Бургас. Един от лидерите в България не може да има никакви притеснения от петия в една от "Б" групите. Черноморец вече биха лидера на западната група, не виждам никаква причина да не отнесат и един средняк от изток.

Радуканов нищо не е променил в Пловдив. Паднаха във Варна, равен в Пловдив с "Б" отбора на Черноморец, измъчена победа с 1-0 над Сливен. Страхотно преобразяване, няма що. Пожелавам им все така да се преобразяват. Освен това откакто Черноморец се върна в "А" група са играли 6 мача с Ботев. Резултата е 5 победи и 1 равен при голова разлика 11-2. От това ли трябва да се притеснява Черноморец?????!!!!!Стига глупости!В този двубой има ярко изразен фаворит и това е отборът от БУРГАС!"

ntodorov написа:Костенурк. Вие имате добра публика, но слаб отбор, ние имаме слаба публика и добър отбор...В интерес на истината и ние и вие не си заслужаваме отборите, но когато коментираме спортно - техническите качества и евентуален изход от един мач между Ботев и Черноморец към този момент - аргументите са изцяло на страната на Черноморец. И 20 фена да имаме, а вие 20 000 - нищо няма да промени статуквото.
ПС: Разбрах от къде идва ник-а ти. Можеш да не ми отговаряш. Впрочем, ако засилиш скоростта си на схватливост можеш и "ягуар" да се назовеш. Някак си по-приляга на редови фен на Великия Ботев-Пловдив от град Пловдив.

petkan написа:rolik , абе то хубаво си се постарал да изпишеш цял ферман, ама си пропуснал да вмъкнеш нещо за футболните аргументи на Ботев.
Я издай тайната от кой точно трябва да се пазим? Може би Кривия, а? Страаааах голям! Не знаем откъде ще ни дойде :o

Една малко част от бисерите на морските хорица :!: :!: :!: :!: :!: Правете си изводите, че от високо се пада лошо!

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 04 дек 2011 18:24

Благодаря ти за прогнозата!!!!!!!!!!!!!!!
Чао!!!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 дек 2011 18:25

kanar4o написа:
slash1912 написа:Много слабия отбор на Ботев победи много силния отбор на Черноморец пред около 6000 Бултраси и 10 фена на гостите от Бургас :mrgreen:

6 000?!?! Не ставай смешен!

За броя на публиката очаквам да се намесят броячите от задния двор на Селскостопанския :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 04 дек 2011 18:42

За да отпаднем от отбор,дето половината Б група го разнася като брашнян чувал,въпреки публиката,вината си е само и единствено наша.Предполагам,че Херо си е направил изводите,защото ми се струва,че за пореден път някои футболисти го подведоха и не се възползваха от шанса за доказване.Иначе пожелавам успех на Ботев в следващите мачове,въпреки че надали следващите ви съперници ще играят на 30% от възможностите си,както стана днес,а публиката колкото и да си вика като я няма класата причината за победата може да се търси единствено у противника.Иначе на Миуенчо пак му порасна работата и взе да скача нависоко преди още да е научил възпитаниците си как да се справят с отбори като Етър,Любимец и т.н.Предполагам,че от Цска няма да имат нищо напротив да повторят финала и резултата от 93-та за кеф на многобройната публика на Ботев ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Plovdiv1912
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1912 » 04 дек 2011 18:50

Devian написа:

За да отпаднем от отбор,дето половината Б група го разнася като брашнян чувал,въпреки публиката,вината си е само и единствено наша.Предполагам,че Херо си е направил изводите,защото ми се струва,че за пореден път някои футболисти го подведоха и не се възползваха от шанса за доказване.Иначе пожелавам успех на Ботев в следващите мачове,въпреки че надали следващите ви съперници ще играят на 30% от възможностите си,както стана днес,а публиката колкото и да си вика като я няма класата причината за победата може да се търси единствено у противника.Иначе на Миуенчо пак му порасна работата и взе да скача нависоко преди още да е научил възпитаниците си как да се справят с отбори като Етър,Любимец и т.н.Предполагам,че от Цска няма да имат нищо напротив да повторят финала и резултата от 93-та за кеф на многобройната публика на Ботев ;)

Защо си мислите че Черноморец са играли на 30%? Или Ботев като е в Б група трябва да губи резонно от всички ли?
Да ама не!
Той се завръща и ще страдат всички, които се мислят за много големи!
Днес Черноморец бяха тотално надиграни и трябва да благодарят че не отнесоха една 5-ца. Това 2:1 е голям успех за тях.
И нали знаете: Победителите не ги съдят!!!
100100100100

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 04 дек 2011 18:58

Plovdiv1912 написа:
Devian написа:

Защо си мислите че Черноморец са играли на 30%? Или Ботев като е в Б група трябва да губи резонно от всички ли?
Да ама не!
Той се завръща и ще страдат всички, които се мислят за много големи!
Днес Черноморец бяха тотално надиграни и трябва да благодарят че не отнесоха една 5-ца. Това 2:1 е голям успех за тях.
И нали знаете: Победителите не ги съдят!!!

Защото ги гледах как играят цял сезон в А група и то срещу отбори,от които като се паднете с тях за купата следващия кръг спокойно ще ви сгънат на 5.Отделно такива червени картони като показаните на Черноморец днес,за да не би случайно да се обърка мача,определено няма да бъдат свирени на над 50% от оставащите ви съперници,така че гледайте реално на нещата,то и Тунджа надиграха Монтана и после какво......
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”