orion написа:http://bgtelevizia.com/tv.php?channel=113
Мерси колега
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
orion написа:http://bgtelevizia.com/tv.php?channel=113
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте
[/center]subzero написа:1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте
Тъкмо щях да напиша хубави работи за вас и ти осра положението,пич!!Честито на Ботев,явно класата не е фактор,когато има подценяване1Евала ви за публиката,но да ми кажеш,че този мач се спечели от трибуните е смешно!!Херо каза,че не е успял да мотивира отбора,нищо за публика не е споменал.А аз на него му вярвам,със сигурност разбира повече от Радукан.Само дано ни е жив и здрав.А ntodorov ще се появи,той не е човек,който бяга от полемики.Вий къде бяхте като паднахте от Любимец,два дена никви не се обадихте тука!
П.с. Чакам форумците за повече инфо!!Особено ntodorov
invader10 написа:Успех на Черноморец . Победа в редовното време с 2 гола разлика.
petkan написа:Я къде е Пловдив.
Пък викат супата от канарчета била много вкусна...
drughi написа:Няма да имате проблеми срещу този отбор. Ако не ги подцените ще ги биете с лекота
Converse написа:tinko написа:Рибета, не си мислете въобще че, ви очаква лесен мач. Нещо много сте си повярвали. В Пловдив ще изядете"харпунчето".
Напротив, вие сте си повярвали.
kubik написа:Черноморец на 100% продължават напред за купата.С децата да играят ще бият сдружението,ако са с титулярите резултата ще е двуцифрен!
ntodorov написа:Костенурк. Вие имате добра публика, но слаб отбор, ние имаме слаба публика и добър отбор...В интерес на истината и ние и вие не си заслужаваме отборите, но когато коментираме спортно - техническите качества и евентуален изход от един мач между Ботев и Черноморец към този момент - аргументите са изцяло на страната на Черноморец. И 20 фена да имаме, а вие 20 000 - нищо няма да промени статуквото.
ПС: Разбрах от къде идва ник-а ти. Можеш да не ми отговаряш. Впрочем, ако засилиш скоростта си на схватливост можеш и "ягуар" да се назовеш. Някак си по-приляга на редови фен на Великия Ботев-Пловдив от град Пловдив.
petkan написа:rolik , абе то хубаво си се постарал да изпишеш цял ферман, ама си пропуснал да вмъкнеш нещо за футболните аргументи на Ботев.
Я издай тайната от кой точно трябва да се пазим? Може би Кривия, а? Страаааах голям! Не знаем откъде ще ни дойде
kanar4o написа:slash1912 написа:Много слабия отбор на Ботев победи много силния отбор на Черноморец пред около 6000 Бултраси и 10 фена на гостите от Бургас
6 000?!?! Не ставай смешен!
1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте
Devian написа:1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте
За да отпаднем от отбор,дето половината Б група го разнася като брашнян чувал,въпреки публиката,вината си е само и единствено наша.Предполагам,че Херо си е направил изводите,защото ми се струва,че за пореден път някои футболисти го подведоха и не се възползваха от шанса за доказване.Иначе пожелавам успех на Ботев в следващите мачове,въпреки че надали следващите ви съперници ще играят на 30% от възможностите си,както стана днес,а публиката колкото и да си вика като я няма класата причината за победата може да се търси единствено у противника.Иначе на Миуенчо пак му порасна работата и взе да скача нависоко преди още да е научил възпитаниците си как да се справят с отбори като Етър,Любимец и т.н.Предполагам,че от Цска няма да имат нищо напротив да повторят финала и резултата от 93-та за кеф на многобройната публика на Ботев
Plovdiv1912 написа:Devian написа:1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте
За да отпаднем от отбор,дето половината Б група го разнася като брашнян чувал,въпреки публиката,вината си е само и единствено наша.Предполагам,че Херо си е направил изводите,защото ми се струва,че за пореден път някои футболисти го подведоха и не се възползваха от шанса за доказване.Иначе пожелавам успех на Ботев в следващите мачове,въпреки че надали следващите ви съперници ще играят на 30% от възможностите си,както стана днес,а публиката колкото и да си вика като я няма класата причината за победата може да се търси единствено у противника.Иначе на Миуенчо пак му порасна работата и взе да скача нависоко преди още да е научил възпитаниците си как да се справят с отбори като Етър,Любимец и т.н.Предполагам,че от Цска няма да имат нищо напротив да повторят финала и резултата от 93-та за кеф на многобройната публика на Ботев
Защо си мислите че Черноморец са играли на 30%? Или Ботев като е в Б група трябва да губи резонно от всички ли?
Да ама не!
Той се завръща и ще страдат всички, които се мислят за много големи!
Днес Черноморец бяха тотално надиграни и трябва да благодарят че не отнесоха една 5-ца. Това 2:1 е голям успех за тях.
И нали знаете: Победителите не ги съдят!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта