След жребия: С кого ще играе Русия на финала?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: След жребия: С кого ще играе Русия на финала?
Ххахахаха, забавна тема! А сега сериозно, ако Русия излезе от групата, среща някой от групата на Германия и до там. Спрямо двата потока, Германия и Испания могат да се срещнат единствено на финала, и аз мисля, че те ще се срещнат. Ако немците изиграят този мач умно, а не импулсивно, може и да победят! Смятам също, че Испания достигна пикът на своите възможности, докато бундестимът израства. И освен това, никой не е печелил европейското два пъти подред. Мисля, че Германия ще триумфира на това първенство!
с победителя от полуфинала между Бразилия и Аржентина по хокей на лед 

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
Все си мисля, че все пак гърците ще направят някой друг клизматичен мач и ще стигнат до полуфинала, ама да видим... 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
didayyord написа:Ххахахаха, забавна тема! А сега сериозно, ако Русия излезе от групата, среща някой от групата на Германия и до там. Спрямо двата потока, Германия и Испания могат да се срещнат единствено на финала, и аз мисля, че те ще се срещнат. Ако немците изиграят този мач умно, а не импулсивно, може и да победят! Смятам също, че Испания достигна пикът на своите възможности, докато бундестимът израства. И освен това, никой не е печелил европейското два пъти подред. Мисля, че Германия ще триумфира на това първенство!
Мисля, че този път братушките ще подходят по-сериозно от предишното първенство към полуфинала. А идеалният жребий на четвъртфиналите биха били холандците - техни редовни абонати.
Що се отнася до Украйна - надявам се да са поне на полуфинал. Все пак и те са наши хора

Greece will be the new European Chamipon!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Русия са ми супер отвратителни
Не мога да понасям езикът им. Доста от вас викат , че е като българския , но няма нищо общо с него ! Дано да отпаднат още в груповата фаза 

B3ATS написа:Русия са ми супер отвратителниНе мога да понасям езикът им. Доста от вас викат , че е като българския , но няма нищо общо с него ! Дано да отпаднат още в груповата фаза
Истината е, че Русия пази в много по-голяма степен от нас старобългарския език. И сегашният руски език, освен че е един от красивите и най-мелодичните световни езици (второто - след украинския, разбира се), се явява пряк наследник точно на онзи старобългарски, на който Кирил и Методий са превели първите църковни книги.
-
- Контакти:
Пич,много си забавен ! На Русия им давам НАЙ-МНОГО 1/8 финал !
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ами нека на четвъртфинал да гледаме Германия - Русия, военните асоциации и битката ще е страшна
Но изходът ще е доста по-различен от този на Втората световна война

drakon написа:Gil-galad написа:Не знам какво говорите като е ясно, че Германия ще са шампиони....просто не виждам кой ще ги спре....дори и Испания
Ти сериозно ли ??Те Германия ли са или Турция??
Нямат шанс в групата !!Русия ще стигне по-далече може и до финал темата е добра!!
Турция вика

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.