След жребия: С кого ще играе Русия на финала?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

didayyord
Контакти:

Re: След жребия: С кого ще играе Русия на финала?

Мнениеот didayyord » 02 дек 2011 23:16

Ххахахаха, забавна тема! А сега сериозно, ако Русия излезе от групата, среща някой от групата на Германия и до там. Спрямо двата потока, Германия и Испания могат да се срещнат единствено на финала, и аз мисля, че те ще се срещнат. Ако немците изиграят този мач умно, а не импулсивно, може и да победят! Смятам също, че Испания достигна пикът на своите възможности, докато бундестимът израства. И освен това, никой не е печелил европейското два пъти подред. Мисля, че Германия ще триумфира на това първенство!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 02 дек 2011 23:19

с победителя от полуфинала между Бразилия и Аржентина по хокей на лед :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 02 дек 2011 23:20

Все си мисля, че все пак гърците ще направят някой друг клизматичен мач и ще стигнат до полуфинала, ама да видим... :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

deladog

Мнениеот deladog » 03 дек 2011 00:17

didayyord написа:Ххахахаха, забавна тема! А сега сериозно, ако Русия излезе от групата, среща някой от групата на Германия и до там. Спрямо двата потока, Германия и Испания могат да се срещнат единствено на финала, и аз мисля, че те ще се срещнат. Ако немците изиграят този мач умно, а не импулсивно, може и да победят! Смятам също, че Испания достигна пикът на своите възможности, докато бундестимът израства. И освен това, никой не е печелил европейското два пъти подред. Мисля, че Германия ще триумфира на това първенство!

Мисля, че този път братушките ще подходят по-сериозно от предишното първенство към полуфинала. А идеалният жребий на четвъртфиналите биха били холандците - техни редовни абонати.
Що се отнася до Украйна - надявам се да са поне на полуфинал. Все пак и те са наши хора :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 дек 2011 00:24

Greece will be the new European Chamipon!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 03 дек 2011 00:36

Русия са ми супер отвратителни :) Не мога да понасям езикът им. Доста от вас викат , че е като българския , но няма нищо общо с него ! Дано да отпаднат още в груповата фаза :!:

deladog

Мнениеот deladog » 03 дек 2011 00:55

B3ATS написа:Русия са ми супер отвратителни :) Не мога да понасям езикът им. Доста от вас викат , че е като българския , но няма нищо общо с него ! Дано да отпаднат още в груповата фаза :!:

Истината е, че Русия пази в много по-голяма степен от нас старобългарския език. И сегашният руски език, освен че е един от красивите и най-мелодичните световни езици (второто - след украинския, разбира се), се явява пряк наследник точно на онзи старобългарски, на който Кирил и Методий са превели първите църковни книги.

blues_10
Контакти:

Мнениеот blues_10 » 03 дек 2011 01:36

Пич,много си забавен ! На Русия им давам НАЙ-МНОГО 1/8 финал !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 дек 2011 01:37

Ами нека на четвъртфинал да гледаме Германия - Русия, военните асоциации и битката ще е страшна :mrgreen: Но изходът ще е доста по-различен от този на Втората световна война :lol: :lol: :lol:
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 дек 2011 01:44

drakon написа:
Gil-galad написа:Не знам какво говорите като е ясно, че Германия ще са шампиони....просто не виждам кой ще ги спре....дори и Испания

Ти сериозно ли ?? :oops: Те Германия ли са или Турция?? :oops: Нямат шанс в групата !!Русия ще стигне по-далече може и до финал темата е добра!!

Турция вика :lol: Нямали шанс в групата...предвид играчите и треньора с които разполагат, предвид играта която показват и предвид че биха Холандия с 3-0 едва преди няколко седмици и то без да се напрягат особено не мисля че има кой да спре Германците по пътя към финала, виж там вече може да се случи всичко, но според мен те ще са крайните победители :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Футбол - Свят”