Yellow blood написа:Rump, уважавам ти мненията тук, но в случая не съм съгласен. Аз съм един от тези, които искат да са на стадиона (не заради почивния ден и хубавото време), а не могат. И ще има и още много други. Не казвам, че е направено от БФС целенасочено с/у Ботев или в подкрепа на Черноморец. Направено е от тъпотия и това ме дразни най-много. От БФС трябва да мислят как да върнат публиката по стадионите, а там цари такова пълно безхаберие, че правят точно обратното. Сигурен съм, че телевизията просто си е поискала, а БФС автоматично са се съгласили. 'Що пък трябва да се напрягат чак и да мислят за някакъв вариант, който да е удобен и за телевизията и за привържениците?! Да не говорим, че в конкретния случай се убива и иначе добрия замисъл на турнира, всичко да се решава в един мач, при домакинство на по-слабия отбор. Какво според теб, ако не присъствието на многобройна и ентусиазирана публика би наклонило везните в наша полза, с/у Черноморец, които в момента, чисто футболно, са класи над нас? Ето за това се нервя, че се отнема основното предимство на Ботев, а не толкова заради това, че аз самият или други като мен няма да можем да сме на стадиона.
Прав си да ти кажа, аз малко рязко се изказах. Просто на моменти наистина си мисля че някои хора си вярват че цари завера срещу Ботев. Въпроса е че ние като фенове имаме право да негодуваме но трябва и да приемаме. Друг е въпроса че кретените от БФС чупят тъпометрите!